به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، وي درباره اخراج بازيکن بحرين در ثانيه 40 گفت: صحبتهايي که من انجام ميدهم به اين معنا نيست که به خاطر پيروزي تيم ملي و ايراني بودنم از قضاوت تيم داوري تعريف کنم. اخراج بازيکن بحرين کاملا درست بود. قبل از اينکه درباره دلايل درست بودن تصميم پيتر گرين در اخراج بازيکن بحريني صحبت کنم ميخواهم به نکته مهمي اشاره کنم. متاسفانه چندين سال است که در فوتبال ما غلط مصطلحي هم از سوي رسانهها و هم از سوي کارشناسان و اهالي فوتبال به کار گرفته ميشود. اين غلط مصطلح «تکل از پشت» است که گفته ميشود که اخراج دارد. ما در قوانين داوري اصلا قانون تکل از پشت اخراج دارد، نداريم. در کل تکل از جلو، کنار و عقب تکل است و قانون ميگويد اگر بازيکني روي حريف با بي احتياطي تکل کند مشمول جريمه ميشود.
نايب رئيس کميته داوران در تشريح قانون تکل گفت: بسياري از اوقات ديدم که بازيکنان تکل از پشت رفتند و هيچ مشکلي هم نداشتند اما در کل همانطور که گفتم تکل براساس نوع اتفاقي که ميخواهد بيفتد قانون برايش تعيين تکليف کرده است. تکل با بي احتياطي مشمول يک ضربه آزاد مستقيم است . تکل با بي پروايي يعني اينکه بازيکن به عاقبت کاري که ميکند فکر نکند مشمول يک کارت زرد و يک ضربه آزاد مستقيم است. اما در نوع سوم تکل با نيروي بيش از حد به صورتي که براي بازيکن تکل شونده ايجاد خطر کند و سلامتي او را به خطر بيندازد به صورت مستقيم کارت قرمز دارد و يک ضربه آزاد مستقيم هم بايد گرفته شود. تصميم پيتر گرين يک تصميم طلايي در بازي ايران و بحرين بود که مطمئنا در کلاسهاي داوري به داوران ديگر آموزش داده ميشود.
وي درباره اينکه گفته ميشود پيتر گرين مديريت درستي نداشته و نبايد در ثانيه 40 بازيکن بحرين را اخراج ميکرد گفت: مديريت پيتر گرين در صحنه ديشب که يک صحنه دوسويه بود، نشان داد که او درک صحيحي از مديريت داوري دارد. مديريت در داوري بايد سه نکته را رعايت کند. اول اينکه عدالت از بين نرود. دوم اينکه خشونت نبايد در بازي رواج پيدا کند و سلامتي بازيکنان به خطر بيافتد و سوم اينکه از لذت و هيجان بازي نکاهد و بازي را کسل کننده نکند. من از کساني که به تصميم گرين انتقاد ميکنند ميپرسم اگر تيمي در ثانيه اول به گل رسيد نبايد گل او را قبول کرد يا اگر تيمي در ثانيه دوم بازيکنش با مشت به بازيکن حريف ضربه بزند نبايد اخراج شود؟ در فوتبال ثانيه اول و آخر براي داور يکسان است و براي داور فرقي نميکند که تصميمش اول بازي گرفته شود يا آخر بازي.
عسگري در پايان گفت: بايد درباره تصميم گرين بگويم که او تصميم درست را در فوتبال معنا کرد چرا که داور بازي با يک تصميم درست ميتواند عدالت را رعايت کند. البته درباره مديريت دوسويه گرين بايد بگويم اگر با آن حرکت خشن که روي پاي تيموريان اتفاق افتاد، گرين بي تفاوت عمل ميکرد يا فقط خطا ميگرفت و اخطار نميداد سکوها مسلما متشنج ميشد. از اين سو او به بازيکنان ديگر هشدار داد که هر حرکت خشني منجر به کارت قرمز خواهد شد. در ديگر دقايق بازي تيم داوري و دو کمک ديگر خوب عمل کردند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)