قتل در ناهارخوري زندان
ماموران زندان گزارش دادهاند كه اكبر و محمد حسن از چند روز قبل با يكديگر دچار اختلاف شده بودند كه روز حادثه در سالن غذاخوري زندان با هم درگير ميشوند. طي اين نزاع اكبر يك ضربه چاقو به مقتول ميزند كه مقتول روانه بهداري بيمارستان شده و سه روز بعد جان داد.
تهران امروز: متهمي در ساعت هواخوري زندان، هم بند خود را با چاقو كشت.
در ابتداي جلسه دادگاه ذبيح زاده كه در شعبه 79 برپا شد نماينده دادستان تهران با طلب مجازات متهم گفت: اكبر دو سال پيش هم سلولي خود به نام محمد حسن را در هواخوري زندان رجايي شهر با ضربات چاقو مجروح كرده و به قتل رساند.
ماموران زندان گزارش دادهاند كه اكبر و محمد حسن از چند روز قبل با يكديگر دچار اختلاف شده بودند كه روز حادثه در سالن غذاخوري زندان با هم درگير ميشوند. طي اين نزاع اكبر يك ضربه چاقو به مقتول ميزند كه مقتول روانه بهداري بيمارستان شده و سه روز بعد جان داد.
در ادامه مادر مقتول به جايگاه آمده و با بيان اينكه داغ فرزند از دست رفتهاش هنوز برايش تازه است خواهان قصاص متهم شد.
سپس اكبر به دفاع از خود پرداخت. وي گفت: محكوميت من مواد مخدر بود و محمد حسن هم به جرم چاقو كشي در زندان بود. ما كم كم با هم دوست شده و بيشتر با هم بوديم.
محمدحسن آدم خشني بود و مدام دعوا ميكرد و ناسزا ميگفت. يكروز وي با من درگير شده و شروع به فحاشي كرد.من هم به او گفتم ديگر نميخواهم او را ببنيم. روز حادثه از او خواستم به سالن غذاخوري نيايد اما او به قصد اذيت كردن من به آنجا آمد. وقتي به او گفتم چرا به سالن غذاخوري آمده شروع به فحاشي كرده و رفت. من هم به شدت خشمگين شده و چاقو را برداشته و ضربهاي از پشت سر به وي زدم اما چاقو به قلب او خورد.
من قصد كشتن او را نداشتم فقط ميخواستم او را بترسانم. نميدانم هم چرا او مرد. چونكه در درمانگاه بستري شده و حالش در حال خوب شدن بود.
در پايان جلسه هم هيات قضات به اتفاق متهم را به مرگ محكوم كردند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)