به نام خدا
دوست عزیز من به خاطر شما این برنامه را دانلود و نصب کردم و به درستی و خوبی کار کرد .
باز هم به خاطر شما بنده یک کیجن دارم که برای نسخه قبلی که همان نسخه 8.1 هست را برای شما آپلود کردم
این یک کیجن جدید برای برنامه می باشد و اگر بابیلون شما Expire شده است با استفاده از آن کد جدید بسازید و به برنامه بدهید.برنامه را کامل ببندید و مجددا اجرا نمایید.البته اگر بابیلون به اینترنت متصل باشد مطمئنا کلیدی که داده اید پس از مدتی Expire می شود که مجددا باید کلید جدیدی بسازید و به برنامه بدهید.
[DOWN]http://upload.azardl.com/uploads/1318458622.rar[/DOWN]
تاکید میکنم نسخه جدید که در پست قبلی اعلام کردم به خوبی بر روی سیستم بنده نصب و در حال کار است و پیشنهاد میکنم مراحل را یکبار دیگر به درستی امتحان کنید . البته آنتی ویروس خود را باید غیرفعال کنید و من چون آنتی ویروس ندارم این مورد را فراموش کردم عنوان کنم .
از اینکه دیر پاسخ دادم واقعا متاسفم ولی آدم گیر شرکت های بی در و پیکر ایرانی نیافته !
قرارداد یکساله سرور را با ما بستن و پولش را از 6 ماه قبل گرفتن و متاسفانه پول دیتاسنتر را پرداخت نکردن و دیتاسنتر هر روز سرور ما را توقیف میکنه تا به پول خودش برسه !
تا اتفاقی هم میافته نه تلفن ها را جواب میدن نه تیکت و ایمیل و موبایل و ... را و هر راه ارتباطی را میبندن و در آخر هم عنوان میکنند ما ؟ما همیشه هستیم !!!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)