نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: مجموعه زنان ايراني در مترو

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

مجموعه زنان ايراني در مترو

هنر تصویر سازی (ورود آقایان ممنوع)
    هنر تصویر سازی: "ورود آقایان ممنوع" مجموعه زنان ايراني در مترو
    هنر تصویرسازی که از جمله هنر های کاربردی است شاخه ای از گرافیک می باشد. تصویرسازی هنری است که تصویرگر در آن اقدام به روایت گری مصور می کند. تصویرگر باید سعی کند پیام هایی را که در صدد انتقال آن می باشد از نظر موضوع و محتوای فکری و شکل و قالب افکارش را بسیار غنی وبا ارزش وبا رعایت همه جانبه ی اصول زیبا شناسی ارائه نماید.
    در زیر آثار بسیار زیبایی از تصویرسازیهای الهام عطایی آذر با عنوان "ورود آقایان ممنوع" را با هم می بینیم
    مجموعه زنان ايراني در مترو

boronze
    daneshjoo
    daneshjoo sharifi
    dehati
    diploma
    doodi
    fasion
    foroshande
    Untitled 2
    honari
    jangolak
    karmand
    khanoom
    kharidar
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

kharidar
    khoffash
    kom
    kopoli
    m0 ghermez
    madar
    moallem
    mojgan
    palangi
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

palangi
    pirzan
    por mashghale
    qalb
    posht konkori
    roshanfekr
    taro tamiz
    tinage
    topol kheng
    varzeshkar

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض زنان متروسوار به روایت تصویر

به گزارش خبرنگار برنا خانه کاریکاتوراز از 15 الی 23 شهریور اقدام به برپایی نمایشگاهی از آثار تصویرسازی الهام عطایی آذر با عنوان "ورود آقایان ممنوع"، شامل 31 اثر با تکنیک دیجیتال از تیپ های مختلف واگن بانوان مترو تهران بود. آثار او با استقبال زیادی مواجه شدند و درست به همین بهانه با این تصویرگر و کاریکاتوریست جوان گفت‌وگو کردیم.

الهام عطائی آذر فارغ التحصیل رشته فیزیک در مقطع کارشناسی از دانشگاه صنعتی شریف است. دوره‌ای در زمینه گرافیک ندیده‌ است و می گوید تحصیلات آکادمیکی هم در این زمینه ندارد، اما از کودکی در این زمینه کار می کرده است و کار در زمینه کاریکاتور را به صورت کاملا تجربی آموخته است.

varzeshkar

وی در توضیح سوابق خود به برنا گفت: زمانی که 18 ساله بودم و دانشگاه قبول شدم به تهران آمدم. اما از 14 سالگی حدود 3 ماه درکلاس‌های رحیم بقال اصغری شرکت کردم. تا یک سال در روزنامه مهدآزادی تبریز ستون ثابتی داشتم و برایشان کار کاریکاتور انجام می دادم. نشریه‌ای بین المللی متعلق به شمال غرب کشور، روسیه و ترکیه در 14 سالگی مصاحبه‎‌ای با من انجام دادند. کتابی به نام زنان فرهیخته آذربایجان منتشر کرده بودند، در این کتاب معرفی‌ام کرده بودند.

dehati

2 نمایشگاه گروهی در فرهنگسرای تبریز برگزار کردم. زمانی که به تهران آمدم در 4 سالی که مشغول درس خواندن بودم خیلی فعالیت نداشتم. در روزنامه شریف دانشگاه کاریکاتور انجام می‌دادم. در 18 سالگی در مسابقات 2 سالانه بین المللی کاریکاتور شرکت کردم. اولین نمایشگاه انفرادی و رسمی‌ام،زنان تهران در مترو با عنوان «ورود آقایان ممنوع» بود که در خانه کاریکاتور برگزار شد.

وی افزود: با گروه مجلات همشهری، کیهان بچه‍‌ها و رشد کار می‌کردم. کارهای تصویرسازی و کاریکاتور انجام می‌دادم. حدود 2 ماه هم با روزنامه اعتماد ملی و اعتماد کار کاریکاتور انجام دادم. در حال حاضر در نشر چکه با آقای هاشمی شهرکی کار می‌کنم.

daneshjoo sharifi

او در ادامه با بیان اینکه حدود 3 الی 4 ماه روی این پروژه کار کرده است افزود: حدود یک سال پیش ایده این طرح به ذهنم رسید. یک روز آقای شهرکی پرسید دوست داری نمایشگاهی در خانه کاریکاتور برگزار کنی، قبول کردم و این موضوع را مطرح کردم و در نهایت حدود 3 ماه طول کشید تا کارها را جمع آوری کنم.

تصویرگر جوان در ادامه بیان کرد: در مترو رفت و آمد می‌کنم و بعضی روزها با مترو به محل کارم می روم. بنابراین تصویرها را از دیده‌هایم ایده گرفته‌ام. سوژه هایی که بتوانم سر نخ و ته مایه طنز را از آنها بگیرم و پیدا کنم برایم قابلیت کاریکاتور شدن را دارند.

por mashghale

وی تصریح کرد: فکر می‌کنم درصد کمی از کار کاریکاتور توانایی طراحی افراد است. 99 درصد از کار قوه تخیل و تفکر افراد در این کار نقش دارد و اینکه باید ریز بین و دقیق باشی. بخش عمده کار کاریکاتور به ایده و فکرت مربوط است، یعنی مهم این است که منظورت را چطور برسانی.

کاریکاتوریست مجموعه کار زنان تهرانی در مترو توضح داد: هم به فیزیک و ریاضی علاقه داشتم و هم از کودکی به نقاشی علاقه داشتم. دایی‌هایم نقاش بودند و مادرم به شدت به نقاشی کردن تشویقم می کرد. اما در کنار آن همانطور که گفتم فیزیک را هم دوست داشتم. در نهایت فیزیک خواندم. البته تصمیم دارم در آینده در کنکور ارشد شرکت کنم و هنر بخوانم.

posht konkori

الهام عطائی آذر در پاسخ به این پرسش که درآمد این کار چقدر است گفت:می توانم بگویم درآمدی ندارد. در واقع درآمد آن خیلی کم است. خیلی از کسانی که می شناسم و مدرک کارشناسی ارشد تصویرسازی دارند درآمد آنچنانی ندارند و شاید بتوان گفت بعد از نویسندگی کم درآمد ترین کار است. نمی‌شود روی شغلی که بخواهی با آن زندگی مستقلی را بگذارنی حساب کنی. مشخص نیست پول سفارش‌هایی که می گیری را چه زمانی دریافت می کنی. در زمینه رشته تحصیلی‌ام هم کار نمی کنم. با فیزیک خداحافظی کرده ام.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

5. 3 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

afsanah82
    مهمان

7. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)