به نام خدا
دوستان مرد بزرگ علم و تکنولوژی و محبوب هزطاران هوادار شرکت و محصولات اپل که کم نیستند از این دنیا رفت و بسیاری برای اون ناراحت شدند ولی چیزی که در چند روز گذشته ذهن من را مشغول کرده و ساعتها به اون فکر کردم تصویر زیر هست
ساعتها با خودم فکر کردم چرا و چرا با وجودی که افراد تحصیل کرده میهن پرستانی واقعی هستند و درک درست میهن پرستی را این افراد میدانند ولی باز مغزهای بزرگ کشور ما فرار میکنند و به کشورهای دیگه میروند .
شاید جواب اون این تصویر باشه
به راستی چندین مجلس اینگونه را بزرگان کشور ما برگزار کرده اند ؟ به راستی آیا به همان اندازه که به فسیل های مفت خوری که خود را شیعه علی ( ع ) میدانند ولی استکان چایی خود را نیز از روی میز به زور برداشته اند ارزش قائل شده اند در این جامعه به دانشمندان هم ارزش گذاشته شده است ؟
آیا علی ( ع ) بابت دو رکعت نماز به اندازه ده کارگر حقوق میگگرفت یا چاههای عربستان شاهد ناله های مردی بودند که تمام عمر کار کرد ولی سخنانش را هم به همان چاهها گفت .
از بزرگاتن بگذریم
خود ما تو مجالس به همان اندازه که به این فسیلها احترام میگذاریم به دانشمندان هم احترام قائل هستیم ؟ هنگامی که یک دانشمند وارد مجلس میشود چند نفر برای خوش آمدگوئی به وی از جای خود بلند میشوند و حال برای ورود همان فسیل چند نفر بلند میشوند ؟
حرفهای من شاید اونقدر تلخ به کام برخی باشد که بخواهند به من ضربه بزنند ولی یاد گرفته ام و بارها گفته ام :
کسی که حفظ جان را مقدم بر آزادی بداند لایق آزادی نیست .
کاش روزی همه ما کشور عزیزتر از جانمان را دوباره بر اریکه قدرت جهانی و علم جهان ببینیم .
کاش روزی را که دوباره ایران مهد تمدن جهالن است ببینیم و ببینیم روزی تمام جهان چون مدیر اپل برای دانشمندی ایرانی غرق در عزا شده اند .
کاش زندگی من اونقدر بود که فقط یک روز ، فقط و فقط یک روز نام ایران را به عنوان کشور علم و تمدن میدیدم .
شاد و پیروز باشید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)