نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: پرسپوليس جدي ترين گزينه ام است

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پرسپوليس جدي ترين گزينه ام است

00033111

''مهدي کياني'' روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: تا چند روز آينده تکليف جدايي ام از تراکتورسازي مشخص مي شود و پس از دريافت رضايت نامه ام در مورد پيشنهاداتي که دارم تصميم گيري خواهم کرد.
    وي درباره کسر 13 درصد از قراردادش با باشگاه تراکتورسازي گفت: من به اين حکم اعتراض کرده ام زيرا من هم در جلسه تصميم گيري درباره اين موضوع بايد حضور داشته باشم تا بتوانم از خودم دفاع کنم.
    کياني تصريح کرد: من در ابتداي فصل پيشنهادات بسيار بهتري از تراکتورسازي داشتم اما به عشق مردم تبريز و تيمي که فوتبالم را در آن شروع کرده ام در اين تيم ماندم.
    وي ادامه داد: از حمايت هواداران تراکتورسازي در تمام مدتي که در اين تيم حضور داشتم بسيار ممنون هستم و اميدوارم اين تيم بتواند به مقام قهرماني و سهميه حضور در ليگ قهرمانان آسيا دست پيدا کند تا مردم تبريز شاد شوند.
    هافبک تراکتورسازي گفت: از تيم هاي مختلفي در ليگ برتر و دسته يک پيشنهاد دارم اما چون نمي خواهم ديگران گمان کنند که قصد بازارگرمي دارم نامي از آنها نمي برم.
    وي افزود: در ميان پيشنهاداتم،‌ پرسپوليس از همه جدي تر است و خودم هم دوست دارم براي اين تيم بازي کنم.
    کياني در پايان، درباره درگيري اش با سرمربي تراکتورسازي گفت: قلعه نويي پيش از اين هم به من توهين کرده بود اما من پاسخي به او نداده بودم اما يک مسابقه دوستانه ارزش اين را ندارد که مربي خود را کوچک کند و بازيکن را مقابل ديگران تحقير کند، به اين دليل اين توهين قلعه نويي برايم قابل تحمل نبود.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: