نان تخم مرغی به شکل پروانه

به اندازه ۲ وعده تهیه می شود .

مواد لازم :

گل کلم ۴ تکه کوچک

نخود فرنگی ۸ عدد

هویج کوچک ۱ عدد

پنیر پیتزا ۱ ورقه

کالباس ساده ۲ ورقه ضخیم

نان ساندویچی ۲ تکه

تخم مرغ ۱ عدد

شیر گاو ۲ قاشق چای خوری

روغن آفتابگردان ۱ قاشق چای خوری

رب گوجه فرنگی به مقدار کم

طرز تهیه

1- تکه های گل کلم و نخود فرنگی را در یک قابلمه آب جوش به مدت 5 دقیقه بپزید .

2- برای هر پروانه ، چهار برش نازک از هویج به شکل گل جدا کنید و از ورقه پنیر نیز چهار مربع کوچک جدا نمایید . برای جدا کردن این اشکال ، می توانید از قالب های مخصوص استفاده کنید

3- از هویج چهار نوار باریک کوچک به عنوان شاخک پروانه جدا کنید . هر ورقه کالباس ساده را لوله کرده و به شکل اتوانه در آورد و در وسط بشقاب غذا خوری کودک قرار دهید . در واقع ، این کالباس ساده لوله شده به عنوان بدن پروانه محسوب می شود

4- از نان ، قطع هایی برای بال پروانه ببرید .

5- تخم مرغ را شکسته ، با شیر مخلوط کنید . تکه های نان را در این مخلوط فرو ببرید تا هر دو طرف آن به مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته شوند . روغن را در ظرف نسبتاً کوچکی داغ کرده ، این تکه های نان را در آن سرخ کنید ، به طوری که دو طرف آن ها طلایی شود .

6- اجزای بدن پروانه را در ظرفی مطابق شکل بچینیدو از کمی رب گوجه فرنگی برای سر آن استفاده کنید .

نکته

می توانید مواد تزین کنند هبدن پروانه را تغییر دهید ، بدین صورت که به جای کالباس ساده لوله شده ، از سوسیس سرخ شده برای بدن پروانه استفاده کنید .