خوراک ماهی پنیری


به اندازه ۲ وعده تهیه می شود.

مواد لازم :

سیب زمینی متوسط ۱ عدد

کلم برگ ۲۵ گرم

فیله ماهی ۱۱۵ گرم

ذرت فریز شده ۲۵ گرم

شیر گاو دو سوم پیمانه / ۱۵۰ میلی لیتر

کره ۱ قاشق غذا خوری

آرد ( بدون مخمر ) ۱ قاشق غذا خوری

پنیر سفید رنده شده ۲۵ گرم

دانه کنجد ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه

1- سیب زمینی را پوست گرفته ، همراه کلم برگ خرد کنید . پوست ماهی را جدا کرده ، با آب سرد بشویید .

2- سیب زمینی را در یک قابلمه آب به مدت 10 دقیقه بپزید . سپس کلم برگ را به آن اضافه کرده ، بگذارید مدت 50 دقیقه دیگر نیز بپزد تا سیب زمینی و کلم برگ نرم شوند .

3- فیله ماهی و ذرت را در قابلمه دیگری ، که حاوی 10 میلی لیتر شیر است ، بپزید . بگذارید تابه جوش اید . سپس درب قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزد ماهی نرم و پخته شدن ماهی را امتحان کنید .

4- کره را در یک ماهی تابه ذوب کرده ، آرد را در آن تفت دهید و باقی مانده شیر را کم کم به آن اضافه کنید . منتظر بمانید تا به جوش آید و مرتب آن را به هم بزنید تا غلیظ شود .

5- ماهی و ذرت پخته شده در ماهی تابه حاوی شیر غلیظ بریزید . از این مخلوط ،در دو ظرف مقاوم در برابر حرارت بریزید .

6- سیب زمینی و کلم برگ را با باقی مانده 10 میلی لیتر شیر برای پخت ماهی و ذرت ، مخلوط کرده بکوبید . نصف دیگر پنیر رنده شده را به آن اضافه کنید . از این مخلوط روی ماهی وذرت پخته شده ، که در دو ظرف جداگانه ریخته اید ، بریزید . روی آن ها دانه کنجد بپاشید .

7- این ظرف ها را درون گریل یا ماکروفر گریل دار از قبل گرم شده قرار دهید تا روی آن ها کاملاً طلایی شود . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ، بگذارید تا کمی سرد شود .