کجری کودکانه

طرز تهیه

1- برنج ، نخود فرنگی ، شیر و ماهی را در یک قابلمه بریزید ، بگذارید تا بجوش آید . در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه بجوشد .و ماهی پخته و برنج نرم شود .

2- ماهی را از داخل قابلمه بیرون آورده ، با چاقو و چنگال آن را خرد کنید و تیغ های آن را نیز با دقت جدانمایید .

3- ماهی خرد شده و زد هتخم مرغ را به موادداخل قابلمه اضافه کنید و به هم بزنید .

4- با کمک چنگال می توانید این مواد را له کنیدو به صورت یکدست در آورید . از مخلوط کن یا الک هم می توانید برای این کار استفاده کنید .

5- با قاشق مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودکتان بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .

6- باقی مانده کجری را بسته بندی کرده، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .
* می توان آن را در فریزر نگه داری کرد .

نکته

پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ،مطمئن شوید که نخود فرنگی هاکاملاً له شده و به صورت درسته باقی نمانده اند ؛ زیرا کودک نمی تواند آن را بجود .