صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 30

موضوع: آشپزی برای کودکان

  1. #11
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    مخلوط ماهی

    مخلوط ماهی

    به اندازه ۱.۵ پیمانه ( ۴۵۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

    مواد لازم :

    کرفس ۵۰ گرم

    فلفل دلمه ای قرمز ۵۰ گرم

    آب ۱.۲۵ پیمانه / ۳۰۰ میلی لیتر

    برنج ۵۰ گرم

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق چای خوری

    ماهی بدون پوست و فریز شده ۹۰ گرم

    طرز تهیه

    1- کرفس را تمیز کنید . دانه های فلفل دلمه ای را نیز در آورید . این سبزیجات را شسته ، سپس خرد کنید.

    2- در یک قابلمه ، آب رابه جوش آورید و سپس سبزیجات را همراه برنج ، رب ، گوجه فرنگی وماهی به آن بیفزایید

    3- دوباره بگذارید تا به جوش آید . شعله را کم کنید . در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم ، به مدت 15 دقیقه بجوشد تا برنج نرم و ماهی پخته شود .

    4- ماهی را از داخل قابلمه بیرون آورید . با کمک یک چاقو و چنگال ، آن را خرد کرده ، تیغ های آن را با دقت جدا کنید .

    5- سپس ماهی خرد شده را داخل قابلمه برگردانید و همه مواد را در مخلوط کن بریزید یا بکوبید تا به صورت یکدست در آیند .

    6- با قاشق ، مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .

    7- - باقی مانده این خوراک را بسته بندی کرده ، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .

    * می توان آن را در فریزر هم نگه داری کرد




    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  2. #12
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پای ماهی پنیری



    پای ماهی پنیری


    به اندازه ۱.۵ پیمانه ( ۴۵۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

    مواد لازم :

    سیب زمینی ۲۲۵ گرم

    تره فرنگی ۵۰ گرم

    قارچ ۵۰ گرم

    ماهی بدون پوست فریز شده ۹۰ گرم

    شیر خشک ۱ پیمانه / ۲۵۰ میلی لیتر

    پنیر پیتزای رنده شده ۵۰ گرم

    طرز تهیه

    1- سیب زمینی را پوست گرفته ، همراه تره فرنگی و قارچ خرد کنید . این سبزیجات را در آبکش ریخته با آب سرد بشویید .

    2- سبزیجات را همراه با ماهی و شیر در یک قابلمه بریزید . بگذارید به جوش آید . در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه بجوشد ، و ماهی و سبزیجات بپزند . می توانید با یک چاقو پخته شدن ماهی را امتحان کنید .

    3- ماهی را از داخل قابلمه بیرون آورده ، با کمک یک چاقو و چنگال آن را خردکنید و تیغ های آن را ا دقت جدا نمایید .

    4- ماهی خرد شده را به داخل قابلمه برگردانید و پنیر رنده شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید . مواد را کاملاً هم بزنید تا پنیر ذوب شود . موادپخته شده را بکوبید یا در مخلوط کن بریزید تا به صورت یکدست در آیند .

    5- با قاشق ، مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .

    6- باقی مانده پای ماهی را بسته بندی کرده ، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .

    * می توان آن را در فریزر هم نگه داری کرد .




    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  3. #13
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    خوراک گوشت بره با گرد پاپریکا

    خوراک گوشت بره با گرد پاپریکا

    به اندازه ۲.۵ پیمانه ( ۶۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

    مواد لازم :

    گوشت بره بی چربی ۱۷۵ گرم

    هویج ۷۵ گرم

    سیب زمینی ۱۷۵ گرم

    پیاز یک چهارم عدد

    فلفل دلمه ای قرمز ۱ قاشق چای خوری

    روغن ۱ قاشق چای خوری

    گرد پاپریکا ( نوعی ادویه ) یک دوم قاشق چای خوری

    لوبیای پخته شده ۱۵۰ گرم

    آب دو سوم پیمانه / ۱۵۰ میلی لیتر

    طرز تهیه

    1- فر را از قبل ، با حرارت 180 درجه سانتی گراد 350 درجه فارنهایت گرم کنید . گوشت بره را با آب سرد بشویید ، چربی های آن را جدا کرده ،خرد کنید .

    2- هویج ،سیب زمینی و پیاز را پوست بگیرید. دانه های فلفل دلمه ای را از داخل آن در اورید ، در یک آبکش بریزید و آن ها را با آب سرد بشویید و سپس به صورت تکه های کوچک خرد کنید .

    3- روغن را در ظرف مخصوص فر داغ کنید . گوشت را به مدت چند دقیقه در آن تفت دهید . سبزیجات را به آن اضافه کنید وبگذارید به مدت 2 دقیقه بپزد . فلفل قرمز ، لوبیای پخته شده و آب را به آن بفزایید .

    4- بگذارید به جوش آید ، سپس در ظرف را ببندید و به مدت یک ساعت و ربع در فر قرار دهید تا گوشت کاملاً ترد شود .

    5- این مواد پخته شده را می توان کوبید یا در مخلوط کن ریخت تا به صورت یکدست در آیند .

    سپس مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .

    6- - باقی مانده غذا را بسته بندی کرده ، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .

    می توان آن را در فریزر هم نگه داری کرد .

    نکته

    اگر برای له کردن غذای کودک از مخلوط کن استفاده می کنید ، ابتدا قسمت مایع غذا را جدا کنید و پس از مخلوط کردن ، مایع غذارا جدا کنید و پس از مخلوط کردن ، مایع غذا را در پایان به آن اضافه نمایید .




    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  4. #14
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    دسر هلو

    دسر هلو

    به اندازه سه چهارم پیمانه ( ۱۷۵ میلی لیتر ) تهیه می شود .

    مواد لازم :

    هلو رسیده ۱ عدد

    تمشک تازه یا بصورت فریز شده ۲۵ گرم

    خاک قند ۱ قاشق غذا خوری

    ماست ۱۱۵ گرم

    طرز تهیه

    1- هلو را از وسط نصف کرده ، هسته آن را در آورید . پوست آن را بگیرید و خرد کنید و همراه با تمشک و یک قاشق غذا خوری آب در یک قابلمه بریزید

    2- بگذاریدبه مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا میوه ها کاملاً نرم شوند

    3- این مواد پخته شده را از یک الک رد کنید تا دانه های تمشک جدا شوند و به صورت پوره روان در آید .

    4- این پوره را کنار بگذارید تا سرد شود . سپس ماست و خاک قند را به آن اضافه کنید . مقدار کمی از آن را با قاشق در ظرف غذا خوری مخصوص کودک بریزید .

    5- باقی مانده دسر را در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .

    طرز تهیه به روشی دیگر (استفاده ازموز)

    برای تهیه دسر به عنوان یک وعده ،می توان از نصف یک موز کوچک و یک قاشق غذا خوری ماست استفاده کرد .

    موز را له کرده ، به ماست اضافه کنید . ماست و موز را خوب به هم بزنید تا کاملا ًبا هم مخلوط شوند . این دسر را باید فوراً به مصرف برسانید و نباید از این نوع دسر به مقدار زیاد تهیه کنید . زیرا موز پس از مدتی تغییر رنگ خواهد داد .

    نکته

    باقی مانده دسر را می تواند در فریزر نگه دارد ،اما پوره میوه های شیرین را می توان بسته بندی و در فریزر نگه داری کرد . برای مصرف این پوره ها ی فریز شده ، پس از آب شدن یخ آن ، هر وعده از پوره را با یک قاشق غذا خوری ماست مخلوط کنید و سپس به مصرف برسانید





    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  5. #15
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    دسر میوه ای

    دسر میوه ای

    به اندازه ۱.۵ پیمانه ( ۴۵۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

    مواد لازم :

    گلابی رسیده ۱ عدد

    آلو رسیده ۲۲۵ گرم

    شکر نرم ۱ قاشق غذا خوری

    پودر کاسترد ( نوعی سس دسر ) ۱ قاشق غذا خوری

    شیر خشک دو سوم پیمانه / ۱۵۰ میلی لیتر

    طرز تهیه

    1- گلابی را از وسط به چهار قسمت کرده ، پوست بگیرید . هسته های آن را در آورید و خرد کنید . آلوها را نیز از وسط نصف کنید . هسته آن ها را در آورید و آلوها ار خرد کنید .

    2- میوه ها را همراه با یک قاشق غذا خوری آب و دو قاشق چای خوری شکر در یک قابلمه بریزید .. در ظرف را ببندیدو بگذارید به مدت 10 دقیقه به آرامی بپزد تا میوه ها نرم شوند .

    3- پودر کاسترد را با باقی مانده شکر و مقدار کمی شیر مخلوط کنید تا مایه روانی حاصل شود .

    4- باق مانده شیر را بجوشانید و کم کم به مخلوط کاسترد اضافه کنید . کاسترد را در قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد تا غلیظتر شود .

    5- مواد پخته شده را در مخلوط کن بریزید تابه صورت یکدست درآیند مقدار کمی از آن را با قاشق در ظرفی بریزید . پیش از آن که دسر را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .

    6- باقی مانده دسر را بسته بندی کرده، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .

    * می توان آن را در فریزر نگه داری کرد .







    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  6. #16
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    خوراک سبزیجات

    خوراک سبزیجات

    به اندازه ۲.۵ پیمانه ( ۶۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

    مواد لازم :

    گوجه فرنگی ۳ عدد

    کدو سبز ۱۷۵ گرم

    قارچ ۷۵ گرم

    فلفل دلمه ای قرمز ۷۵ گرم

    رب گوجه فرنگی ۴ قاشق چای خوری

    آب ۱ پیمانه / ۲۵۰ میلی لیتر

    ادویه به مقدار لازم

    ماکارونی با اشکال مختلف ۴۰ گرم

    طرز تهیه

    1- روی گوجه فرنگی ها ، برشی به صورت ضربدر ایجاد کنید . آن ها را درظرف پر از آب جوش به مدت 1 دقیقه قرار دهید . از داخل آب جوش بیرون آورده سپس پوست آن ها را جدا کنید و از وسط به چهار قسمتنمایید و دانه های آن ها را در آورید

    2- کدو و قارچ را تمیز کنید و دانه های وسط فلفل دلمه ای را نیز در آورید .

    3- قارچ و کدو را شسته ، حلقه حلقه کنید . فلفل دلمه ای را هم خرد نمایید .

    4- سبزیجات را همراه رب گوجه فرنگی ، آب و ادویه داخل قابلمه بریید . در آن را ببندید تا با حرارت ملایم ، به مدت 10 دقیقه بجوشد ، و همه مواد کاملا ًتر شوند .

    5- ماکارونی را هم در آب جوش به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا ترد و نرم شود ، سپس آب کشی کنید .

    6-سبزیجات و ماکارونی را با هم مخلوط کنید و در مخلوط کن بریزید تا به صورت یکدست درآیند وخوب با هم مخلوط شوند .

    7- با قاشق مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .

    8- باقی مانده غذا را بسته بندی کرده، در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .

    * می توان آن را در فریزر نگه داری کرد .

    نکته

    در مرحله سوم ، می توان 12 حبه سیر رابه صورت له شده نیز اضافه کرد .





    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  7. #17
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    کرم سیب و پرتقال

    کرم سیب و پرتقال

    به اندازه ۱ پیمانه ( ۲۵۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

    مواد لازم :

    سیب ۲ عدد

    پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق چای خوری

    آب پرتقال ۱ قاشق غذاخوری

    پودرکاسترد ( نوعی سس دسر ) ۱ قاشق غذا خوری

    شکر نرم ۱ قاشق چای خوری

    شیر خشک دو سوم پیمانه / ۱۵۰ میلی لیتر

    طرز تهیه

    1- سیب ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کنید ، هسته ها ی آن ها را در آورد و سپس سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید . سیب ها را همراه پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال داخل قابلمه بریزید .

    2- در ظرف را ببندید و بگذاریدمدت 10 دقیقه به آرامی بپزد . هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا سیب ها نرم شوند .

    3- پودر کاسترد و شکر را با مقدار کمی شیر مخلوط کنید ، باقی مانده شیر را بجوشانید و سپس به مخلوط کاسترد اضافه کنید و کاملاً ان را هم بزنید .

    4- کاسترد را به موادداخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید به آهستگی بجوشد ؛ محتوای قابلمه را هم بزنید تا غلیظتر شود .

    5- مواد پخته شده را در مخلوط کن بریزید تابه صورت یکدست درآیند

    6- با قاشق مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .

    7- باقی مانده کرم میوه ای آماده شده را بسته بندی کرده، و هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .

    * می توان آن را در فریزر نگه داری کرد .





    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  8. #18
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    خوراک گوشت مرغ و کرفس

    خوراک گوشت مرغ و کرفس

    به اندازه ۲.۵ پیمانه ( ۶۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

    مواد لازم :

    گوشت ران مرغ بدون پوست و استخوان ۱۷۵ گرم

    پیاز یک چهارم عدد

    هویج ۲۲۵ گرم

    کرفس ۷۵ گرم

    روغن ۱ قاشق چای خوری

    پوره سبزیجات گیاهی ۲ قاشق چای خوری

    آب ۱ پیمانه / ۲۵۰ میلی لیتر

    طرز تهیه

    1- گوشت مرغ را با آب سرد بشویید وآن را ،خرد کنید .

    2- سبزیجات را پوست گرفته ، بشویید و سپس خرد کنید .

    3- روغن را در یک قابلمه داغ کنید . گوشت مرغ و پیاز را در آن تفت دهید . هویج ، کرفس ، پوره گیاهی و آب را به آن اضافه کنید . بگذارید تا به جوش آید . سپس در ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا همه مواد تردشوند .

    4- مواد پخته شده را در مخلوط کن بریزید تا به صورت یکدست درآیند . برای استفاده از مخلوط کن ، ابتدا مواد پخته شده را در آن بریزید و سپس قسمت مایع غذا را به آن اضافه کنید .

    5- - با قاشق ، مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .

    6- - باقی مانده غذا را بسته بندی کرده ، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .

    می توان آن را در فریزر هم نگه داری کرد .

    نکته

    مطمئن شوید که آب گوشت زیاد سدیم نداشته باشد .





    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  9. #19
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    کجری کودکانه

    کجری کودکانه

    طرز تهیه

    1- برنج ، نخود فرنگی ، شیر و ماهی را در یک قابلمه بریزید ، بگذارید تا بجوش آید . در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه بجوشد .و ماهی پخته و برنج نرم شود .

    2- ماهی را از داخل قابلمه بیرون آورده ، با چاقو و چنگال آن را خرد کنید و تیغ های آن را نیز با دقت جدانمایید .

    3- ماهی خرد شده و زد هتخم مرغ را به موادداخل قابلمه اضافه کنید و به هم بزنید .

    4- با کمک چنگال می توانید این مواد را له کنیدو به صورت یکدست در آورید . از مخلوط کن یا الک هم می توانید برای این کار استفاده کنید .

    5- با قاشق مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودکتان بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .

    6- باقی مانده کجری را بسته بندی کرده، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .
    * می توان آن را در فریزر نگه داری کرد .

    نکته

    پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ،مطمئن شوید که نخود فرنگی هاکاملاً له شده و به صورت درسته باقی نمانده اند ؛ زیرا کودک نمی تواند آن را بجود .




    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  10. #20
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    خوراک هویج و گوشت آب پز

    خوراک هویج و گوشت آب پز

    به اندازه ۲.۵ پیمانه ( ۶۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

    مواد لازم :


    سیب زمینی ۱۷۵ گرم

    هویج ۲۲۵ گرم

    پیاز یکچهارم عدد

    گوشت گاو ۱۷۵ گرم

    آب یکچهارم پیمانه / ۳۰۰ میلی لیتر

    ادویه به مقدار لازم

    طرز تهیه

    1- فر را با درجه 180 سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید، سیب زمینی ، پیاز و هویج را خرد کرده ، در ظرف مخصوص فر بریزید .

    2- گوشت را بشویید ، چربی آن را جدا کنید و با یک چاقوی تیز ، آن را به صورت تکه های کوچک خرد کنید .

    3- گوشت ، آب و ادویه را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید . در ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 5/1 ساعت داخل فر بپزد ، تا گوشت ترد شده ،و سبزیجات نرم شوند .

    4- ان مواد را پس از پخت ، در مخلوط کن بریزید تا به صورت یکدست در آیند . سپس با قاشق ، مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .

    5- باقی مانده غذا را بسته بندی کرده، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .

    * می توان آن را در فریزر نگه داری کرد




    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/