نان تخم مرغی انگشتی

به اندازه ۱۶ عدد تهیه می شود

مواد لازم :

نان تست نرم ۲ عدد

تخم مرغ ۱

شیر گاو ۱ قاشق غذا خوری / ۳۰ میلی لیتر

روغن به مقدار کم

طرز تهیه

1- خمیر داخل نان ها را در آورده ، هر یک را از وسط نصف کنید . سپس آن ها را به صورت تکه های کوچک تر ببرید .

2- تخم مرغ را در ظرف جداگانه ایی بشکنیدو شیر را به آن بیفزایید . تکه های نان را در این ظرف فروبرده ، دو طرف آن ها را به این مخلوط آغشته کنید .

3- مقدار کمی روغن در ماهی تابه بریزید و بگذارید تا کاملاً داغ شود . سپس نان ها را در ماهی تابه قرار دهید تا دو طرف آن سرخ شود .

4- بگذارید تا نان ها کمی سرد شوند . از این نان ها می توانید به عنوان یک غذای انگشتی یا بخشی از یک وعده غذای اصلی برای کودک استفاده کنید .