به گزارش سرویس قاب نقره برنا، خواندن نمازهای قضا شده، محاسبه اعمال، کسب ایمان و معرفت از جمله راه حلهایی است که حضرت آیت الله صافی گلپایگانی آن را جهت رها شدن جوانان از وسوسه های شیطانی لازم و ضروری می‌داند. آنچه در ادامه می‌خوانید سوال یک جوان از ایشان است که آن را به همراه پاسخش می‌خوانید:

سوال: این جانب قبل از ازدواج، به موسیقی علاقه فراوان داشتم و بدحجاب بودم. اما بعد از ازدواج، موسیقی را كنار گذاشتم، بدحجابی را كنار گذاشتم و قرآن خواندن را تكمیل كردم، البته با یاری خدا و شوهرم. ولی هنوز شیطان مرا رها نمی‌كند و من هم آدمی سست و بی‌اراده هستم، گاهی نماز می‌خوانم و گاهی نمی‌خوانم، همه اینها باعث می‌شود خودم عذاب وجدان داشته باشم و ناراحت باشم، ولی نمی‌دانم چه كنم كه اراده و ایمان محكم داشته باشم و شیطان سراغم نیاید؟

پاسخ معظم له: موسیقی را برای همیشه كنار بگذارید. نمازتان را حتماً بخوانید و آنچه فوت شده(قضا شده است) قضا نمایید كه در روایت وارد شده است: «كسی كه عمداً نماز را ترك كند مانند كافر است.»

چنانچه خوب تأمل كنید و عظمت خداوندی، رسیدن مرگ و تحت محاسبه الهی قرار گرفتن و نیز ثواب‌های عظیم در برابر اطاعت فرمان خداوند را مدنظر قرار دهید، انشاءالله شیطان شما را رها می‌كند. ولی باید بدانید كه هیچ گاه انسان از مكر شیطان و وسوسه‌های نفسانی خلاص نمی‌شود، مگر اینكه ایمان و معرفت او كامل شده باشد. تكمیل معرفت و ایمان حاصل نمی‌شود، مگر با تعقل و تفكر در عظمت خداوند و عجز انسان در برابر قدرت او و یقین به حتمی بودن و حق بودن عذاب و ثواب و فنای دنیا و همراه این تفكرات، تقوا، اطاعت اوامر و نواهی الهی. و الله العالم