نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: humyo ده گیگ فضای رایگان + ریموت آپلود

مدیر ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    9,765
    تشکر تشکر شده 
    10,721
    تشکر شده در
    1,947 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7080
    Array

humyo ده گیگ فضای رایگان + ریموت آپلود

humyo ده گیگ فضای رایگان + ریموت آپلود

کد:
    http://www.humyo.com

در مورد اینکه چیه
    کارش چیه
    چطور فایل هامون پاک نشه و ...........
    یه آموزش کلی پایین آوردم

هومیو رپیدلیچ نیست
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خوب بریم سر اصل داستان
    گام به گام میریم جلو
    اول نیت کنین
    3 تا ای دی جیمیل و یاهو میخوایم که 3 تا ای دی برای هومیو درست کنیم
    فرض مثال این سه تا ای دی از ایمیلامون هست
    و قراره که در هومیو ای دی ما باشه
    و کلا هومیو رو با اینها رجیستر کردیم
    pezh1@yahoo.com
    pezh2@yahoo.com
    pezh3@yahoo.com
    برای این که پسورد یادوت نره پسورد هر سه تا رو یکی بزارین مثلا kabootar

سه تا مرورگرا تونو روشن کنین
    ( فایرفاکس موزیلا - گوگل کروم - اینترنت اکسپلورر))
    یک نکته : بامرورگر اپرا نمیتونین کاری بکنین چون پلاگین جاوا رو مثه یخ روش نصب کردن کلا برای هومیو تعطیله

خوب حالا یک tab برای هرکدام از مرورگرا باز کنین و داخلش ادرس

کد:
    www.humyo.com
    رو بزنید.

در موزیلا یکی از ای دیهایی که در هومیو رجیستر کردین رو بزنین
    مثلا pezh1@yahoo.com

خوب ؟

حالا لاگین بشید
    در قسمت بالایی کنترل پنلتون رو میبینین
    در قسمت چپ کنترل پنل اصلی رو میبین که زیاد باهاش کار داریم
    یه جدول روبروتون هست که یک نوار وظیفه در قسمت بالاش داره و یه چندتا آیکن که زیاد مهم نیست
    در سمت راست هم یه تبلیغ که اون هم مهم نیست
    خوب تا اینجا رو نگه دارید

یادتونه گفتم که سه تا مرورگر باز کنین ؟ خوب ما میایم با استفاده از گزینه my account به قسمت مدیریت میرویم
    در سمت چپ منوی اصلی ظاهر میشود که باید گزینه manage youre freand list را بزنیم در این قسمت که صفحه عوض شد دوباره به سمت چپ نگاه میکنیم و در منوی جدید گزینه find and add more freand را میزنیم
    و سپس در کادر جدید دکمه رادیویی چهارم را فشار داده و به ترتیب شروع به اضافه کردن دوستان میکنیم
    ولی دوستان کی هستن ؟؟ همون سه تا ای دی که قبلا ساخته بودین پس شروع میکنیم آی دی ها رو اد میکنیم
    pezh2@yahoo.com
    pezh3@yahoo.com
    حالا که این سه تا دوست ما شدن چیکار باید بکنیم؟
    مرورگر موزیلا که تا الان باز بود و توی اون فایلامونو نگه داشتیم رو باز میزاریم و میریم سراغ اون یکی مرورگرا مثلا اینترنت اکسپلورر رو باز میکنیم

کد:
    www.humyo.com
    رو وارد میکنیم و ای دی pezh2@yahoo.com رو لاگین میکنیم
    حالا کلیه مواردی که برای مرورگر موزیلا اتفاق افتاد رو در اینجا اعمال میکنیم ( بخش دوستیابیو اضافه کردن ای دی ها رو میگم ...و ای دی rama1, rama2 رو به لیستون اضافه میکنیم
    مرورگر رو نمیبندیم میریم با کروم گوگل به سایت

کد:
    www.humyo.com
    و با اخرین ای دی لاگین میشیم
    یعنی pezh3@yahoo.com وقتی که لاگین شد دوباره مراحل دوستیابی رو انجام میدیم ولی این بار این یکی ای دی ها رو اضافه میکنیم pezh1 , pezh2
    خوب دوستان حالا فکر کنم دیگه کار رو به اتمام رسوندیم

خوب حالا چه اتفاقی افتاده دوستان ؟
    سایت هومیو یک سایت ارائه دهنده خدمات فایلهاست هست که به هر کاربر بیشتر از ده گیگ فضا نمیده ولی با این روش ابداعی خودم من تونستم حدود سی گیگ توی این چندوقته دور بزنم حالا ما چیکار میکنیم
    این سایت برای موزیک و فیلم و مالتی مدیا و عکس و کلا مالتی مدیا 5 گیگ بیشتر نمیده حالا شاید حدودی صد مگ هم بیشتر بزنیم ولی بیشتر از این راه نداره من تست کردم
    حدود 5 گیگ هم برای کلیه فایلهای متنی و فشرده شده میده
    پسوند فایلهای mkv در اینجا یه پسوند اضافه میخوره و به txt تبدیل میشه در نتیجه شما برای دانلود فیلمهای سنگین اچ دی به مشکل محدودیت نمیخورین چون اون فایل رو در قسمت فایلهای فشرده قرار میده و کلا یه خورده از فشار بار حجمی این فایلها کاسته میشه..
    خوب ما اومدیم سه تا ای دی ساختیم هر کدام هم 10 گیگ فضا داره
    وقتی اینها رو به اشتراک بزاریم حدود سی گیگ به طور غیرمستقیم به ما میده ( چون گولش میزنیم )
    ولی چطوری ؟ با استفاده از منوی سمت چپ و در قسمت پایین ما به سایر کاربرا ( ای دی های دیگر خودمون ) دسترسی داریم و میتونیم فایلهاشون رو دید بزنیم و احیانا اگه خواستیم دانلود کنیم. ولی چطوری وقتی که ما سه تا مرورگر رو باز کردیم درواقع سه نفر هستیم با کوکیهای مجزا چون اینترنت اکسپلورر هیچ ربطی به کروم گوگل نداره درسته که ip ها یکی هستن ولی کلا چون کوکی ها در این سایت نقش اصلی رو دارن در نتیجه ما سرور رو گول میزنیم و به ما گیر ip نمیده ( برعکس سایت رپیدشیر که برای ip محدودیت میزاره درنتیجه تا دلتون میخواد میتونین در روز از این هاست مجانی که دارین استفاده کنین )
    خوب حالا میریم سراغ بقیه داستان
    اصلی ترین قسمت ماجرا اینجاست
    به یک وب سایت ارائه دهنده خدمات لیچینگ و یا لیچر و یا هرچی که دوست دارین اسمشو بزارین میرویم و فایلی را از یکی از سرورهای مگا آپلود و یا رپیدلیچ و یا هرجای دیگه لیچ میکنیم
    ممکنه که فایلمون فیلم باشه ( که حتما هست ) اکثر فیلمها به صورت .001 , 002 و تیکه تیکه هستن یا بصورت فشرده شده باشه شروع به لیچ کردن فیلمها میکنیم . وقتی که کاملا لیچیدنمون تموم شد دونه دونه لینکها رو کپی میکنیم به کجا ؟
    در صفحه اصلی هومیو که یه جدول بود ؟!!!!
    در قسمت جدول در یکی از فضاهای سفید کلیک راست میکنیم و در منو باز شده گزینه fetch file from the web را انتخاب و درصفحه جدید و فیلد باز شده paste میکنیم
    چندلحظه صبر میکنیم تا به سرور اتصال پیدا کنه
    next را میزنیم
    در صفحه بعد گزینه my file را انتخاب میکنیم
    و next و خط لودینگ شروع به آپلود کردن به فضای هومیو میکند .
    (( نکته ممکنه این خط لود راه نیفته و یا گیر کنه ولی در صفحه اصلی همون اسم فایل رو میبینیم ولی حجم اون برابر 0 هست که میبایست بریم در صفحه اصلی یک رفرش بگیریم در منوی بالای جدول صفحه اصلی هومیو یک فلش یا پیکان هست که بصورت چرخشی قرارداده شده همونو بزنین تا صفحه جدول رفرش شود . فایلی که خراب بوده را پاک کنین و دوباره از اول آپلود کنین ))

وقتی آپلود فایلمون تموم شد چیکار باید بکنیم ؟؟
    خوب برای این که از طریق ای دی های دیگه به این فایل دسترسی داشته باشین باید اونو share کنین مثه پرینتر که توی یک شبکه شیر یمشه و ده هزارتا کاربر میتونن ازش سرویس بگیرن ..خوب ؟
    پس میریم روی فایل کلیک سمت راست میزنیم و گزینه share this file رو میزنیم ممکه به جای فایل نوشته باشه video و یا doent ولی کلا ماهیت داستان همون share this file هستش وقتی که زدیم یک پنجره باز میشه که باید گزینه اول و دومی رو تیک بزنین و تموم....
    حالا اگه به مرورگر کروم مراجعه کنید(( rama2 ))میبینید که در قسمت سمت چپ و در منوی سمت چپ پایین other peoples files عکس یه ای دی جدید هست که rama1 هست وقتی روی اون کلیک میکنید در صفحه سفید داخل جدول آیکنی رو میبنید که همون تیکه فیلمی هست که شما اونو به اشتراک گذاشتید ..خوب ؟
    حالا کاری به این چیزا نداریم
    بر میگردیم و هرچی که فایل لیچ داریم میریزیم توی این هاستهامون
    و شما میتونی از طریق منوی سمت راست صفحه اصلی دوتا نوار رو ببینین که میزان استفاده از فضای تحت اختیارتون رو نشون میده که نباید اجازه بدین پر بشه
    اولی مربوط به مالتی مدیا هستش که معمولا زیاده
    دومی هم قروبنش برم معمولا خطش کوتاه
    نکته ((شما وقتی که همه فایلاتون رو در یک روز گرفتین سعی کنین حتما اونها رو به اشتراک بزارین چون میگن که هومیو فایلهایی رو که بعد از چند روز استفاده نشه رو پاک میکنه مگر این که اشتراکگذاری نشده باشه و در ضمن فقط اون ای دی هایی که اد کردین میتونن فایلها رو ببینن و به هیچوجه کسی نمیتونه ببینه که چه کسی چی رو آپلود کرده))

خوب حالا ما همه فایلامونو آپلود کردیم همه چی هرچی که بود توی این سایتهای پربرکت لیچ کردیم ریختیم به اینجا بعدش چه اتفاقی میفته؟؟
    خوب حالا میریم سراغ دانلود کردن این همه فایل ((من کالکشن کامل یک بازیگر قدیمی ایتالیایی رو گرفتم که حدود 15 گیگ بود ولی با کمک همین هومیو جان تونستم توی این چندوقت همه رو دانلود کنم ))
    شما باید دونه دونه فایلها رو تیک بزنین اینجا قسمت select all یا mark all نداره روی یه دونه از فایلها کلیک راست میکنیم سپس از منوی ظاهرشده گزینه download this file رو میزنیم سپس یک کادری ظاهر میشه که نباید به چیزی دست بزنین و اگه خوشبختانه اتفاق شومی سر راه نباشه یه هشدار میاد ( نشون دادنش بستگی به مرورگرتون داره )) و میگه دانلود کنین اگه نیومد گزینه click here رو میزنیم و یا لینکشو به نرم افزار ای دی ام کپی میکنیم
    یک نکته (( این سایت همزمان فقط میتونه سه تا فایل رو دانلود کنه پس بی زحمت هرچی خواستین دانلود کنین بزارین برای بعد اول لیست دانلودتون رو توی نرم افزار دانلود منیجرتون تشکیل بدید و بعد شروع به دانلود کنین )
    دانلود منیجر بلافاصله که شروع به دانلود کرد دست نگه دارید و اونو متوقف کنید و برید سراغ فایل بعدی از داخل سایت و اون رو مثل فایل قبلی دانبود کنین سپس دوباره توقف و فایل بعدی به همین ترتیب
    وقتی که لیست داخل نرم افزار دانلود منیجریتون که ما فرض میگیریم idm هستش تشکیل شد
    دیگه کاری ندارین هومیو جان رو ببندین تمامی مرورگرها رو ببندین و حالا میریم سراغ تنظیمات idm باید یه جوری تنظیمش کنین که سه تا فایل همزمان بیتشر از هومیو نگیره اگه فایل چهارم شروع به دانلود کنه با پیغام خطای not found 404 روبرو میشید که یه پیام جعلی هست در واقع شما فایل و دارید ولی در اون لحظه نمیتونید دانلود کنین چه بسا که اگه دانلودهای دیگه رو ببندید میتونید همون لحظه همون فایلی که پیغام خطا رو داد دریافت کنید.
    خوب ؟
    دیگه کار ما تموم میشه
    از این به بعد هر بار خواستید به دانلودید با هومیو بدانلودید که پهنای باند بالا داره در ضمن کلی هم ضمانت روی فایلهاتون داره

چند نکته پیرامون هومیو
    ------------------------------
    به هیچ وجه بیشتر از 3 کانکشن برای دانلود نداشته باشید زیرا فایل چهارم طبق تذکری که دادم با پیغام خطا روبرو خواهد شد
    - تا حد امکان فایلهاتون رو نصفه نیمه نزارین و کامل دانلودش کنین البته هومیو فابلیت resume داره که بهترین خاصیتشه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه
    - سرعت دریافت فایل هومیو از سایتهای دیگه 5 مگ در ثانیه است که کمترینش هم که من دانلود کردم 150 کیلو بایت بوده منظورم همون خاصیت >remote file هستش
    - میتونین ادرس فایلی که در حال دانلود به سیستموتون هست رو به اقوام و آشنایان بدید و اونها هم بهره ای ببرن
    -این یک فایل هاست با قابلیت کنترل پنل هست نه هاستینگ برای وب سرور یه وقت هو نکنین روی این هاست وب استی بارگذاری کنین
    -یه نکته اساسی : ممکنه اسم فایل شما یکی از چند اسم بی تربیتی باشه که مخابرات اونها رو ...لیتر کرده و شما در قسمت رموت فایل نتونین اونو از رپیدلیچتون دریافت کنین چاره چیه ؟؟
    مثلا یک فایل به این ادرس داریم

خوب از قراره معلوم یک کلیپ خیلی خطرناک داریم میخوایم منتقلش کنیم چه اتفاقی میفته
    میریم در قسمت صفحه اصلی در جداول کلیک راست میکنیم و گزینه fetch file from the web رو میزنیم خوب ؟
    دکمه next رو مینزیم به قسمت انتخاب فولدرها میرویم و فولدر my file کلیک میکنیم و next را مینزیم
    ولی یهو پیغام شگقت انگیز مخابرات رو میبنیم " مشترک گرامی دسترسی به این وب سایت مقدور نیمباشد " چکار باید کرد ؟ خونسردیتون رو حفظ کنین و یک بار دیگه امتحان میکنیم تا همون مرحله رو میریم ولی این بار بعد از انتخاب دکمه my files دیگه دکمه next رو نمیزنیم بلکه اسم فایل که در زیر لیست اومده رو تغییر میدیم به هرچی که دوست داریم مثلا میزاریم bolbol به همین راحتی و در کمال شگفتی میبینیم که خط لودینگ شروع به دانلود میکنه به همین راحتی
    این تکنیک بر روی همه فایلها جواب میده... رحمت بر پدرت استکبار
    - یک نکته دیگه ..یک فایلی دارین که مثلا فیلمه و در یک سایت (( چیلتر )) شده است و نمیشه دانلودش کرد چاره چیه ؟؟ اگه لینکش مستقیم باشه توجه کنین اگه لینکش مستقیم باشه یعنی به این صورت باشه

و فایل r.mp3 مد نظر ما .یلتر شده باشه میتونیم ادرس رو در قسمت fetch from the web بزنیم و شروع به دانلود کنیم به همین راحتی پس میبینین که این سرور هومیو بد چیزی هم نیستها
    خوب امیدوارم اموزش امروز مفید بوده باشه اگه سئوالی بود چندبار همین جزوه رو بخونین اگه پیدا نکردین پی ام بدین جواب میدیم.

گرفته شده از: پی سی ورد

xxx11416
    مهمان

من که نتونستم توی این سایت ثبت نام کنم چون کد کپن میخواهد ( Coupon code ) این چیست و باید از کجا بدست بیاورم ؟

مدیر ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    9,765
    تشکر تشکر شده 
    10,721
    تشکر شده در
    1,947 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7080
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط xxx11416 نمایش پست ها
    من که نتونستم توی این سایت ثبت نام کنم چون کد کپن میخواهد ( coupon code ) این چیست و باید از کجا بدست بیاورم ؟
    عزیز خواهشا قبل از ارسال پست لا اقل یکبار اون سایت هدف رو تست کن
    اینیکی اصلا چیزی به نام کپن کد نداره

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست
    قدرت امتیاز دهی
    15
    Array

برادر من ميرم توي humyo ثبت نام كردم و رفتم همون كاري رو كه تو گفتي كردم يعني كليك راست كردم و گزينه يfetch file from the web رو انتخاب كردم و فايل ليچ شده رو نوشتم بعد نكست رو زدم و بعد ماي فايل رو زدم و سر اخر دانلود رو زدم ولي اين ارور رو ميده:
    You must verify your e-mail address to perform this operation
    حالا چي كار كنم؟عزيز . دوستار شما علي

مدیر ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    9,765
    تشکر تشکر شده 
    10,721
    تشکر شده در
    1,947 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7080
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط alimoazzez نمایش پست ها
    برادر من ميرم توي humyo ثبت نام كردم و رفتم همون كاري رو كه تو گفتي كردم يعني كليك راست كردم و گزينه يfetch file from the web رو انتخاب كردم و فايل ليچ شده رو نوشتم بعد نكست رو زدم و بعد ماي فايل رو زدم و سر اخر دانلود رو زدم ولي اين ارور رو ميده:
    You must verify your e-mail address to perform this operation
    حالا چي كار كنم؟عزيز . دوستار شما علي
    درود
    خوب معلومه دیگه باید بری داخل ایمیلتون و ایمیلی که از طرف این سایت برای شما اومده و اکانت رو اکتیو کنید

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست
    قدرت امتیاز دهی
    15
    Array

من این سایت رو امتحان کردم ، اما متاسفانه موقع آپلود فایلم روی همون صفر گیر میکنه، هیچ پیامی هم نمی ده، چند بار راه حل شما رو امتحان کردم، اما فایده ای نداشت.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)