نقل قول نوشته اصلی توسط sorna نمایش پست ها
مهدي مهدوي‌کيا گفت:« تعجب مي‌کنيم که چرا يک موضوع که قابل حل است به اين شکل پيچيده و بحراني مي‌شود ما امسال جو خوب و بسيار آرامي داشته و داريم و مطمئن هستم هيچ موضوعي نمي‌تواند تيم ما را به حاشيه ببرد.

به گزارش ايسنا؛ درباره علي کريمي هم بايد بگويم نبايد به سادگي اين بازيکن و ساير نفرات تيم را زيرسوال برد. چرا بايد کريمي را متهم به روزه‌خواري در ملاء عام کرد. مگر در تمرينات ما چند تماشاگر حضور دارند که بخواهيم بگويم او در ملاءعام روزه‌خواري کرده، اصلا شايد او مسافر بوده يا دارو مصرف مي‌کرده که نمي‌توانست روزه بگيرد يعني بايد درباره مسائل شخصي افراد هم تحقيق و تفحص کرد،

يعني علي کريمي تنها بازيکن ليگ ايران بوده که روزه‌خواري کرده است مگر سازمان ليگ مي‌تواند تک تک بازيکنان ليگ را زيرنظر بگيرد و دليل روزه‌خواري او را جويا شود. به نظر من ما بايد منطقي با مسائل برخورد کنيم. علي کريمي هم بازيکن کوچکي نيست که به اين راحتي همه چيز را ناديده بگيريم.»

مهدي مهدوي‌کيا در پايان گفت:
اما حالا به خاطر يک مسأله کوچک مي‌آييم و در جامعه سروصدا به پا مي‌کنيم که چرا روزه‌خواري شده است.

اين وسط کسي هم از خودش نمي‌پرسد که آيا بازيکن مسافر بوده، از دارو مصرف مي‌کرده يا... به نظر من رواج دادن اين حرف‌ها در بين مردم کار درستي نيست.»
شايد اصلا نخواد کسي روزه بگيره
اين چه وضعشه
اين حرفا همش کشکه