صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: علي كريمي از استيل آذين اخراج شد

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

علي كريمي از استيل آذين اخراج شد

علی کریمی بازیکن باشگاه استیل آذین تهران به دلیل برخی تخلفات و تمکین نکردن در اجرای مقررات از این باشگاه اخراج شد.

به گزارش خبرنگار مهر، متن بیانیه صادر شده از سوی روابط عمومی باشگاه استیل آذین در رابطه با تخلفات کریمی و اخراج این بازیکن از استیل آذین به این شرح است:

باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین وظیفه خود می‌داند در مقابل تمکین نکردن در اجرای مقررات و حرمت شکنی و تظاهر به روزه خواری علی کریمی یکی از بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه و رعایت نکردن شئونات ماه مبارک رمضان در جریان تمرین به وظیفه دینی و قانونی خود عمل کرده و اخراج این بازیکن را اعلام کند.

از آنجایی که تعظیم شعائر الهی و حرمت نهادن به مقدسات دین مبین اسلام در اولویت باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین قرار دارد و متاسفانه این موضوع از جانب بازیکن مذکور رعایت نشده و حتی با توهین وی به مسئولان فدراسیون فوتبال و مقررات همراه بوده و علیرغم تذکرات سرپرست تیم، وی به اقدام خود ادامه داده و اصرار بر انجام این تخلف داشته است، این بازیکن از همراهی تیم فوتبال استیل آذین محروم است.

بی تردید آنچه در درجه بالاتری از عناوین و افتخارات ورزشی قرار دارد، ایستادگی و پافشاری بر مبانی دین مبین اسلام و اصول اخلاقی است که موجبات تعالی و قدسیت انسان را فراهم می آورد.

بی گمان نگاه ابزاری و هدف محور به ورزش بدون لحاظ داشتن جنبه های معرفتی ، معنوی و انسانی منجر به حاکمیت اخلاق و معنویت در ورزش نمی شود. از همین رو امیدواریم اقدام باشگاه استیل آذین در الویت دادن به اصول اخلاقی تبدیل به یک رویه در ورزش کشور شده و ورزش به فرموده امام خمینی(ره) نه به عنوان هدف که به عنوان وسیله ای در جهت نیل به تعالی تلقی شود.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض علي كريمي: من يك مسلمان هستم

باشگاه استيل آذين ظهر روز يک‌شنبه در بيانيه‌اي رسمي اعلام کرد که علي کريمي بازيکن اين تيم به دليل آنچه که روزه‌خواري و توهين به مسوولان فدراسيون فوتبال در جريان تمرين‌هاي اين تيم خوانده شده، از اين باشگاه اخراج شده است، اين در حالي است که اين بازيکن نامدار فوتبال ايران تمام دلايل مطرح شده در اين‌باره را رد کرده و مدعيان آن را به خدا واگذار مي‌کند.

علي کريمي در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين باره گفت: سال‌هاي سال است که بازي مي‌کنم اما هيچ گاه در مورد من چنين مسائلي مطرح نشده و نبوده چرا که من يک مسلمان هستم و به مسائل ديني و مذهبي اعتقاد دارم. آن‌ها اگر چنين ادعايي داشتند چرا همان روز اعلام نکردند و اجازه دادند من برابر استقلال بازي کنم.

وي افزود: فکر مي‌کنم همه اين حاشيه‌سازي‌ها به خاطر مصاحبه من قبل از بازي در مورد مديريت قبلي بوده است.

کريمي تاکيد کرد: در مورد مطلبي که از قول من درباره‌ي آقايان عزيزمحمدي و عليپور نوشته بودند بايد اين نکته را متذکر شوم که اين عزيزان در فدراسيون زحمت‌هاي زيادي را متحمل مي‌شوند و هيچ وقت به خودم اجازه ندادم و نمي‌دهم به آن‌ها توهين کنم. شما مي‌توانيد از آقايان عزيزمحمدي و عليپور سوال کنيد که آيا تا به امروز صحبتي از من درباره‌ي آن‌ها ديده‌اند يا نه.

علي کريمي در پايان گفت: در واقع تمام حاشيه‌سازي‌هاي اخير، در پاسخ به يک مصاحبه بوده و خدا بر همه چيز آگاه است.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض دفاع جانانه مهدوي‌كيا از كريمي !

مهدي مهدوي‌کيا گفت:« تعجب مي‌کنيم که چرا يک موضوع که قابل حل است به اين شکل پيچيده و بحراني مي‌شود ما امسال جو خوب و بسيار آرامي داشته و داريم و مطمئن هستم هيچ موضوعي نمي‌تواند تيم ما را به حاشيه ببرد.

به گزارش ايسنا؛ درباره علي کريمي هم بايد بگويم نبايد به سادگي اين بازيکن و ساير نفرات تيم را زيرسوال برد. چرا بايد کريمي را متهم به روزه‌خواري در ملاء عام کرد. مگر در تمرينات ما چند تماشاگر حضور دارند که بخواهيم بگويم او در ملاءعام روزه‌خواري کرده، اصلا شايد او مسافر بوده يا دارو مصرف مي‌کرده که نمي‌توانست روزه بگيرد يعني بايد درباره مسائل شخصي افراد هم تحقيق و تفحص کرد،

يعني علي کريمي تنها بازيکن ليگ ايران بوده که روزه‌خواري کرده است مگر سازمان ليگ مي‌تواند تک تک بازيکنان ليگ را زيرنظر بگيرد و دليل روزه‌خواري او را جويا شود. به نظر من ما بايد منطقي با مسائل برخورد کنيم. علي کريمي هم بازيکن کوچکي نيست که به اين راحتي همه چيز را ناديده بگيريم.»
    مهدوي‌کيا درباره‌ي مصاحبه علي کريمي عليه مديرعامل باشگاه استيل آذين گفت:«اين مسأله به من ربطي ندارد، اگر او مصاحبه‌اي کرده خودش بايد پاسخگو باشد نه من. ضمن اينکه باشگاه مي‌تواند دليل مصاحبه کردن او را جويا شود يا برايش جريمه در نظر بگيرد يا اينکه عنوان شود او به خاطر مصاحبه عليه باشگاه به فلان مبلغ جريمه مي‌شود يا بايد ضمن حضور در باشگاه درباره مصاحبه خود توضيح دهد. من اميدوارم اين مسائل با صحه صدر علي کريمي و آقاي آجرلو حل و فصل شود.

جو تيم ما بسيار خوب و آرام است و من اميدوارم اين مشکل هر چه زودتر برطرف شود و علي کريمي هم به تمرينات ما برمي‌گردد و ديگران نيز نمي‌توانند براي باشگاه استيل آذين حاشيه‌ساز شوند به نظر من اين يک مسأله درون خانوادگي است و بايد بين خودمان آن را حل کنيم.»
    مهدي مهدوي‌کيا در پايان گفت:

« به سازمان ليگ و همه اهالي فوتبال ايران بايد بگويم وقتي ماه مبارک رمضان فرامي‌رسيد بسياري از رسانه‌ها و حتي شبکه‌هاي تلويزيوني به سراغ بازيکنان ايراني و مسلمان حاضر در بوندسيلگا مي‌آمدند و درباره روزه‌گرفتن يک فوتباليست سوال مي‌کردند ما آنجا بارها و بارها در طول ماه رمضان درباره روزه گرفتن و فوايد آن صحبت مي‌کرديم در اروپا حتي به اين موضوع از ديد مثبت نگاه مي‌شد اما حالا به خاطر يک مسأله کوچک مي‌آييم و در جامعه سروصدا به پا مي‌کنيم که چرا روزه‌خواري شده است.

اين وسط کسي هم از خودش نمي‌پرسد که آيا بازيکن مسافر بوده، از دارو مصرف مي‌کرده يا... به نظر من رواج دادن اين حرف‌ها در بين مردم کار درستي نيست.»

مدیر ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    9,765
    تشکر تشکر شده 
    10,721
    تشکر شده در
    1,947 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7080
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sorna نمایش پست ها
    مهدي مهدوي‌کيا گفت:« تعجب مي‌کنيم که چرا يک موضوع که قابل حل است به اين شکل پيچيده و بحراني مي‌شود ما امسال جو خوب و بسيار آرامي داشته و داريم و مطمئن هستم هيچ موضوعي نمي‌تواند تيم ما را به حاشيه ببرد.

به گزارش ايسنا؛ درباره علي کريمي هم بايد بگويم نبايد به سادگي اين بازيکن و ساير نفرات تيم را زيرسوال برد. چرا بايد کريمي را متهم به روزه‌خواري در ملاء عام کرد. مگر در تمرينات ما چند تماشاگر حضور دارند که بخواهيم بگويم او در ملاءعام روزه‌خواري کرده، اصلا شايد او مسافر بوده يا دارو مصرف مي‌کرده که نمي‌توانست روزه بگيرد يعني بايد درباره مسائل شخصي افراد هم تحقيق و تفحص کرد،

يعني علي کريمي تنها بازيکن ليگ ايران بوده که روزه‌خواري کرده است مگر سازمان ليگ مي‌تواند تک تک بازيکنان ليگ را زيرنظر بگيرد و دليل روزه‌خواري او را جويا شود. به نظر من ما بايد منطقي با مسائل برخورد کنيم. علي کريمي هم بازيکن کوچکي نيست که به اين راحتي همه چيز را ناديده بگيريم.»

مهدي مهدوي‌کيا در پايان گفت:
    اما حالا به خاطر يک مسأله کوچک مي‌آييم و در جامعه سروصدا به پا مي‌کنيم که چرا روزه‌خواري شده است.

اين وسط کسي هم از خودش نمي‌پرسد که آيا بازيکن مسافر بوده، از دارو مصرف مي‌کرده يا... به نظر من رواج دادن اين حرف‌ها در بين مردم کار درستي نيست.»
    شايد اصلا نخواد کسي روزه بگيره
    اين چه وضعشه
    اين حرفا همش کشکه

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    7,087
    تشکر تشکر شده 
    8,503
    تشکر شده در
    2,353 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1937
    Array

اقا من نه کار ایشون رو تایید میکنم نه کار مسولین رو
    هرکسی مسول کار خودشه یکی میخواد روزه میگره یکی هم نمیخواهد نمیگیره
    اما کار علی کریمی رو تاید نمیکنم چون بازیکن بی اخلاقی بوده وهست

93365739541900062743
    profilephpid100002248043280

22771097565880345367
    facebook

23759482593804762228
    NewGame7191

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض بازتاب اخراج "علي کريمي" در رسانه‌هاي عربي

روزنامه‌ي الاتحاد چاپ امارات در شماره امروز خود با تيتر باشگاه ايراني علي کريمي را به دليل روزه خواري اخراج کرد را انعکاس داده است.

اين روزنامه در ادامه اين خبر آورده است: باشگاه استيل آذين ستاره سرشناس و صاحب نام خود را به دليل عدم انجام اعمال ماه مبارک رمضان و عدم احترام اين بازيکن31 ساله به فرايض ماه رمضان اخراج کرده است.

الاتحاد در ادامه خاطر نشان مي‌کند که اين در حالي است اکثر فوتباليست‌هاي مسلمان شاغل در ليگ‌هاي معتبر اروپايي در ماه مبارک رمضان به روزه داري مي‌پردازند که خود علي کريمي هم پيش از اين در زمان حضور در آلمان يکي از همين بازيکنان بود که به فرايض ديني اهميت مي داده است.

ساير روزنامه‌ها و سايت‌هاي خبري عربي نيز با همين مضمون خبر اخراج علي کريمي را نقل کرده‌اند و درباره آينده کاري‌ اين بازيکن در فوتبال ايران به گمانه‌زني پرداخته‌اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض مصطفي آجورلو: کريمي از دلايل ناکامي تيم بود

مصطفی آجورلو در مورد اخراج علی کریمی هافبک این تیم گفت: با توجه به مقررات و آیین نامه‌های الزامی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، متاسفانه علی کریمی در یکی از تمرینات تیم اصرار داشت در ملاء عام و در زمین تمرین به خوردن آب بپردازد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه مسئولان ذیربط به این بازیکن تذکر می‌دهند که این کار را انجام ندهد ولی متاسفانه ایشان با فحاشی و با اهانت به مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال بیان می‌کند اگر می‌خواهند محروم کنند، من را محروم کنند.

مدیرعامل باشگاه استیل آذین ادامه داد: با توجه به این دو موضوع، نمی‌توانستیم بر روی این مساله در باشگاه خودمان سرپوش بگذاریم و این مشکلات به وجود آمده را ندید بگیریم و در نهایت تصمیم به اخراج این بازیکن گرفتیم.

آجورلو در ادامه صحبت‌هایش گفت: طبیعی است که در 7-8 ماه گذشته که من به استیل آذین آمده ام، ایشان و گروهی فعال بودند به این باشگاه آسیب برسانند و طبیعتا تا حدودی هم موفق بودند. ما سال گذشته نتوانستیم به اهدافمان برسیم که یکی از دلایل آن علی کریمی بود.

ظهر روز یکشنبه باشگاه استیل آذین اعلام کرد علی کریمی به دلیل برخی تخلفات، تمکین نکردن در اجرای مقررات، حرمت شکنی و تظاهر به روزه خواری از این باشگاه اخراج شده است.

این درحالی است علی کریمی هم در اظهار نظری روزه خواری را دلیل اخراجش ندانسته بلکه اعتقاد دارد این اتفاق به خاطر مصاحبه علیه مدیرعامل باشگاه رخ داده است.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض جلسه اضطراري استيل آذين

امروز اعضاي هيئت مديره باشگاه استيل آذين دور هم مي‌ نشيند و درباره موضوع اخير باشگاه و ماجراهاي مربوط به علي کريمي صحبت کنند

گفته مي‌شود حسين هدايتي که از اتفاقات پيش آمده اصلا راضي نيست به دنبال راهي خواهد بود تا به قول خودش موضوع مديريت بشود. بايد ديد که امروزچه اتفاقي در انتظار باشگاه استيل آذين خواهد بود. اما هر چه باشد اخبار مهمي از باشگاه بيرون خواهد آمد.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض حسين هدايتي:مشکل کريمي بايد در کميته انضباطي مطرح مي‌شد

حسین هدایتی در مورد اخراج علی کریمی گفت: آقای آجورلو انسان متدین و متشرعی است اما موضوع کریمی باید در کمیته انضباطی باشگاه مطرح می‌شد. ما در این خصوص تشکیل جلسه خواهیم داد تا اختلافات را برطرف کنیم.

وی با کنایه به مدیرعامل باشگاه استیل آذین تاکید کرد: مالک باشگاه هنوز زنده است و احساسم این است در مورد اخراج کریمی تندروی شده است و نباید اینگونه با مسائل برخورد کرد. آقای آجرلو و کریمی می بایست مثل دو تا برادر با هم می نشستند و مشکلات را برطرف می کردند.

مالک باشگاه استیل آذین در مورد بحث روزه خواری علی کریمی اظهار داشت: هرکس پاسخگوی اعمال خود در پیشگاه خداوند تبارک و تعالی است.

علی کریمی پیش از دیدار استیل آذین با استقلال در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود: الان زود است در مورد قهرمانی استیل آذین صحبت کرد اما اگر مدیریت آقای مهریزی بود شاید می شد حرفی زد اما الان چیزی مشخص نیست!

یک روز پس از این مسابقه در اقدامی غیر منتظره سایت باشگاه استیل آذین خبر اخراج کریمی را به دلیل روزه خواری اعلام کرد که این خبر با واکنش‌های بسیاری مواجه شده است.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض كريمي: تحت هيچ شرايطي به استيل آذين برنمي گردم

بازيکن استيل آدين در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود:تحت هيچ شرايطي حاضر نيستم به استيل آذين برگردم مگر اينکه آجرلو همان طور که در صدا و سيما به من تهمت زد در صدا و سيما هم از من عذرخواهي کند.

وي ادامه داد:با حسين هدايتي در اين مورد صحبت کردم و او از من خواست آرامش خود را حفظ کرده و همه چيز را به او بسپارم تا راه حلش را پيدا کند ، اما به هيچ وجه آشتي نمي کنم.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)