نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: ۲۰ نکته ای که یک مدیر وردپرسی باید بداند

  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    ۲۰ نکته ای که یک مدیر وردپرسی باید بداند

    ۲۰ نکته ای که یک مدیر وردپرسی باید بداند

    این مقاله رو برای آن دسته از مدیرانی که سعی در لوکس کردن وب سایت وردپرسی خودشون دارن و یا علی رغم تلاش هایی که جهت پیشرفت سایتشون چه از نظر جذب بازدید و چه کسب رتبه در موتورهای جستجو انجام داده اند اما بی فایده بوده نوشته ام.
    seo1 266x200
    در ابتدا نظرتون رو به چند نکته ی مهم جلب می کنم؛
    ۱ – سایت خود را بشناسید.
    » برای سایت خودتون اهمیت قائل باشید ، اگه از مطالب کپی شده از وب سایت های دیگه استفاده می کنید باید توجه کنید که شما حتما اولین نفری نیستید که کار کپی این مطلب رو انجام میده. کاری کنید که فکر یک سایت مرجع بودن رو داشته باشید و سعی کنید مطالب محبوب سایت خودتون رو با استفاده از افزونه ی مرتبط در این باره پیدا کنید. این کار باعث میشه که شما از علاقه ی بازدید کننده ی خودتون با خبر بشید و مطالب دیگری در این مورد در وب سایت خودتون درج کنید.
    » از یک افزونه ی آمار استفاده کنید و یا اگه نگران حجیم شدن دیتابیس خودتون هستید از پایگاه های آمارگیر متفاوت دیگر استفاده کنید. با این کار شما با keyword های متعدد که با جستجوی آن ها کاربران به سایت شما مراجعه کرده اند آشنا میشید و تسلط خودتون رو با توجه به موضوع وب سایت خودتون نسبت به کاربر بیشتر می کنید.
    » سایت های موفقی که با موضوع وب سایت شما در حال فعالیت هستند رو دنبال کنید. ببینید چه پست هایی داده میشه و چه پست هایی بیشترین بازدید رو به خودشون اختصاص داده. با این کار شما به راحتی از تجربه هایی که ممکن بود توی مدت مدیدی به دست می آوردید ، یک شبه آگاه بشید.
    » از فروم های مختلف استفاده کنید. دنبال این باشید که در فروم ها و در بخش مورد نظر شما چه تاپیک ها و درخواست هایی داده میشه ، دنبال نیازهای کاربران باشید و با یک جمع بندی و گرفتن میانگین ، درخواست هایی که تا حالا به جواب درستی نرسیده اند رو با کمی تحقیق بیشتر به جواب برسونید و در وب سایت خودتون منتشر کنید.

    ۲ – پوسته ی وب سایت خود را سفارشی کنید.
    داشتن علم به اینکه تگ های مختلف در قالب وردپرسی شما در کجا باید استفاده بشن و چگونه ، امر مهمی است که شاید برای شما اهمیت زیادی نداشته باشه اما برای موتور های جستجو و بازدید کنندگان چرا.
    prep 107x200
    ۲ – ۱ – سعی کنید از متا تگ های مناسبی برای description و keyword های سایت خودتون استفاده کنید. بهتره از افزونه ی All in One SEO Pack استفاده کنید. در قسمت کلمه های کلیدی ، کلماتی که سایت شما رو به بهترین وجه معرفی می کنه به کار ببرید و اون ها رو با یک کاما (,) از هم جدا کنید. برای توضیحات هم می تونید از کلمات استفاده کنید و یا در یک جمله به معرفی سایت خودتون بپردازید که در این مورد استفاده از کلمات Relevancy سایت شما را افزایش خواهد داد.
    ۲ – ۲ – از heading های مناسب برای عناوین مطالب خودتون استفاده کنید. به طور کلی تعداد heading های موجود از h1 تا h6 متغیر هستند ، که بنا به نوع مطلب و مکان قرار گفتن پست شما ، این مقدار باید متغیر باشه. فایل index.php قالب خودتون رو باز کنید و به خطی که عنوان پست شما را در بر داره رجوع کنید. این خط عموماً به شکل زیر هست :
    <a href=”<?php the_permalink() ?>”><?php the_title(); ?></a>
    توجه کنید که این مقدار بین <h1></h1> قرار داشته باشند ، چرا که اولویت خواندن مطالب در سایت توسط موتورهای جستجو با استفاده از این مقادیر مشخص میشه که اولویت اول با h1 هست.
    به همین ترتیب فایل های single.php و page.php سایت قالب رو باز کنید و مطمئن شوید خطی که عنوان پست رو دربر میگیره بین <h3></h3> باشه. شما به این ترتیب مرتبه های مختلفی رو برای وب سایت خودتون در نظر میگیرید. اگه قالبتون فایل های archive.php یا category.php رو هم داره بهتره به همین صورت تغییر بدید. برای مطالعه ی بیشتر heading ها می تونید به مراجع مختلفی رجوع کنید.
    ۲ – ۳ – برای بارگذاری سریع تر وب سایت خودتون می تونید کوئری های مختلفی رو که برای fetch کردن اطلاعات باید به دیتابیس متصل بشن ، حذف کنید و به جاش مقدار ثابتی رو به کار ببرید. برای مثال در فایل header.php ، برای دریافت آدرس استایل ، لینک فید ، charset و این موارد از توابع زیر استفاده میشه :
    <?php bloginfo(‘stylesheet_url’); ?>
    <?php bloginfo(‘rss2_url’); ?>
    <?php bloginfo(‘charset’); ?>
    که شما می تونید به طور دستی و به شکل زیر این مقدار رو با آدرس های ثابت تغییر بدید تا برای هر بار لود شدن سایت بیخودی از سرعت وب سایتتون نکاهید :
    http://yoursite.com/wp-content/theme...heme/style.css
    http://yoursite.com/?feed=rss2
    استفاده از یک افزونه ی خوب Cache هم باعث میشه که سرعت سایت شما به طور محسوسی بالا بره ، البته معایبی از جمله cache شدن فایل های css ، js و استایل ها وجود داره که اگه در قالبتون تغییراتی ایجاد کرید باید یک بار cache رو به طور کامل حذف کنید. من افزونه ی W3 Total Cache رو پیشنهاد می کنم.
    ۲ – ۴ – آیا شما فکر می کنید داشتن یک بلاک ” دوستان ” در سایدبار سایت شما و تبادل لینک با سایت های مختلف و طومار کردن سایدبار اون هم در همه ی صفحات لازمه ؟ و با فقط در صفحه ی ایندکس ؟

    طی مقالات مختلفی که در مورد لینک دادن به سایت های متعدد موجوده ، موتورهای جستجو سایت شما رو در نتایج نزول میدن. چرا که با اینکار شما باعث پراکنده شدن بازدید کننده های خودتون هستید و نه تنها سودی به خودتون نمی رسونید بلکه یاعث نزول رنک و ترافیک خودتون میشید.
    شما برای اینکه هم موجب از دست ندادن backlink ها و ترافیک خودتون بشید و به قولی هم خر رو داشته باشید و هم خرما ، بهتره با شرطی کردن بلاک ” دوستان ” برای نمایش فقط در ایندکس و صفحات دیگه به صورت نمونه ی زیر عمل کنید :
    <?php
    if (is_home()) {
    echo “<div>”;
    wp_list_bookmarks(‘title_li=&categorize=0′);
    echo “</div>”;
    } else {
    echo “”;
    }
    ?>
    البته این فقط یک نمونست ، شما می تونید بلاک دوستان خودتون رو از سایدبار برداید ( اگه سایدبار ابزارک خور نیست ) و با تغییر کلاس های قبل و بعد از فانکشن و بین دو مقدار echo ، بلاک رو به صورت مورد نظر بیارید و کد رو در سایدبار قرار بدید.
    ۲ – ۵ – اگه قالب شما از قابلیت نمایش تگ ها استفاده نمی کنه ، یا شما اهمیتی به اضافه کردن تگ به پست های خودتون نمی دید ، باید بگم که سخت در اشتباهید ، تگ ها در مطالب یکی از کاربردی ترین کلمات کلیدی هستن که باید آگاهانه انتخاب بشن. البته افزونه های متعددی هست که به صورت اتوماتیک از پست تعدادی کلمه رو می گیره و به صورت تگ قرار میده ، اما به نظر من چیزی بهتر از یک تگ دست نویس نیست. ابتدا فانکشن نمایش تگ ها رو اگه قالبتون نداره ، در فایل index و single و در حلقه ی پست قرار بدید :
    <?php the_tags(); ?>
    بهترین مکان برای گذاشتن تگ ها نزدیک به title پست هست. چرا که با جستجویی که مرتبط با پست شما باشه خطوط اول مطلب در نتیجه ی جستجو نمایان خواهد شد.
    ۲ – ۶ – استفاده از noindex برای صفحات جستجوی سایت شما و یا صفحه ی login و ثبت نام و این گونه صفحات می تونه یک راه حل برای جلوگیری از ایندکس شدن بیهوده ی این صفحات و نپرداختن به ریز جزئیات باشه. با استفاده از پلاگین robots meta plugin می تونید به راحتی این تنظیمات رو در دسترس داشته باشید.
    ۲ – ۷ – تغییر structure لینک مطالب سایت شما یکی از مواردی هست که می تونه نقش مهمی در نتایج جستجو داشته باشه. البته این به علاقه ی شما بستگی داره ، بهترین اختیار برای این کار استفاده از permalink ای هست که نام پست رو دربر داشته باشه :
    /%category%/%postname%/
    بعد از تغییر لینک ثابت پست ها ، توجه داشته باشید که فایل .htaccess شما که در روت وردپرس قرار داره شامل مقادیر زیر باشه :
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    بعد از تغییر ساختار لینک مطالب ، بهتره افزونه ی Redirection رو به آدرس زیر دانلود کنید :
    http://wordpress.org/extend/plugins/redirection/
    بعد از نصب به قسمت تنظیمات پلاگین برید و هر دو اختیار URL Monitoring برای Modified Posts ست کنید تا در مدت یک ماهه ای که کل لینک مطالب شما نسبت به Priority ای که در سایت مپ دارن ، خونده میشن به این صورت ریدایرکت بشن.
    ۳ – چگونگی انتشار یک مطلب خوب
    نوشتن یک مطلب به همراه تصویر موضوعی ، تعیین نوع فونت ، رنگ ، پاراگراف ها در خواننده ی شما تأثیر زیادی خواهد گذاشت. علاوه بر این جنبه ی SEO رو نیز در بر خواهد گرفت.
    g article 200x200
    ۳ – ۱ – عنوان مطلب رو ، مبهم انتخاب نکنید. سعی کنید عنوان طوری باشه که با خوندش به موضوع کلی پست شما بشه پی برد. همیشه در حین جستجو نیمی از اولین خط جستجوی مطلب به نمایش گذاشته میشه و نیمه دیگه از ادامه ی مطلب گرفته خواهد شد. تعداد کاراکترهایی که یک موتور جستجو به نمایش میگذاره ۱۶۰ کاراکتره ، پس دقت بیشتری در نوع نوشتن مطلب خودتون داشته باشید.
    ۳ – ۲ – استفاده از alt برای تصاویر رو فراموش نکنید. با استفاده از alt شما می تونید موضوع تصویر رو به صورت توضیح متنی در بیارید. alt استفاده های مختلفی داره ، هنگامی که تصویر لود نشه نوشته ی alt به نمایش در میاد ، در موتورهای جستجو در حین سرچ تصویر و یا خود متن ، از alt استفاده خواهد شد ، در مروگرهای نوشتاری به جای تصویر متن ، alt به نمایش گذاشته میشه و برای روبات های موتورهای جستجو نوشته ی alt خوانده خواهد شد. با آپلود کردن تصویر از طریق ادیتور وردپرس می تونید alt رو هم مشخص کنید اما اگه وقت لازم رو برای درج توضیح بر روی تصاویر ندارید از افزونه ی SEO Friendly Images استفاده کنید که به صورت خودکار عنوان پست و نام تصویر رو به صورت alt بر روی تصویر درج می کنه.
    ۳ – ۳ – از افزونه ی مطالب مرتبط استفاده کنید. یکی از افزون های اینکار WP Related Posts هست که شما می تونید فانکشن مورد نظرشو در هر جایی که خواستید در فایل single.php درج کنید. توسط اینکار شما خواننده های مطالبتون رو به لینک های موجود و مرتبط دیگه تشویق می کنید.
    ۳ – ۴ – رنگ قرمز و bold کردن عبارت های مهم و مهیج در متن ، باعث جذب مخاطب برای بازدید بیشتر از پست های شما خواهد شد. استفاده از ترکیب رنگ آمیزی متون می تونه وقت بیشتری رو از کاربران برای بازدید از سایت شما بگیره.
    ۳ – ۵ – سعی کنید چند خط به انگلیسی در انتهای متن فارسی خود ( قبل از تگ more ) ، توضیح بنویسید ، انکار نمیشه کرد که دایره ی جستجوی لغات انگلیسی نه تنها محدود به کاربران انگلیسی زبان هست بلکه یک زبان زنده ی جهانی است که در اکثر کشور ها به عنوان second language در حال استفاده هست ، پس این فرصت رو از سایت خودتون نگیرید.
    بحث SEO به همین چند مورد ختم نمیشه ، اما همین چند مورد باعث میشه نگاه شما به seo تغییر بکنه و راه حل های گوناگونی رو برای موفقیت خودتون به دست بیارید.
    قابلیت Shortcode و نحوه ی استفاده از آن
    Shortcode از نسخه ی ۲٫۵ وردپرس پا به عرصه گذاشت. البته این ابزار بین سایت های فارسی به ندرت استفاده میشه ، اما یکی از قدرتمندترین قابلیت های وردپرسه که میتونه مانع استفاده از پلاگین های زیادی بشه. امکاناتی که شاید هر پلاگینی در اختیار شما قرار نده.
    wordpress shortcode 235x200
    با استفاده از shortcode ها به راحتی می تونید توابعی رو که قبلا در فایل functions.php خودتون تعریف کردید در هر جای مطلبتون از طریق ادیتور وارد کنید. البته اضافه کردن این قابلیت به سایدبار هم امکان پذیره که در ادامه بهش می پردازیم.
    » قبل از اینکه به توابع مختلف و چند مثال گوناگون برسیم ، نمای کلی shortcode به صورت زیر هست :
    [shortcode]
    که این “کوتاه کد” فیلتری رو که از قبل به نام shortcode در فایل فانکشن قالب شما درج شده به نمایش میگذاره. همچنین توضیحات api این قابلیت در لینک زیر قابل دسترسه :
    http://codex.wordpress.org/Shortcode_API
    1 – نمایش اطلاعات سایت :
    statistics 200x200
    ممکنه شما بخواید در انتهای متنی که نوشتید یک لینک از فید rss خودتون به نمایش بگذارید. یا دیگر اطلاعاتی که دوست دارید خواننده در انتهای پست شما بخونه و اونو مورد اطلاع قرار بدید. درسته که می تونید این کار رو از طریق خود ادیتور هم انجام بدید ولی انجام اینکار برای هر بار پست دادن سخت تر از اضافه کردن یه shortcode به پست شماست. برای اینکار از یک فانکشن همانند زیر می تونید استفاده کنید :
    function my_blog_info( $atts ) {
    extract(shortcode_atts(array(
    ‘id’ => ”,
    ), $atts));
    return get_bloginfo($id);
    }
    add_shortcode(‘info’, ‘my_blog_info’);
    این فانکشن رو باید در فایل functions.php و در بین <?php … ?> قرار بدید. از این پس در حین تایپ پست جدید به ادیتور html رفته و مقدار [info id="rss2_url"] رو در هر جای پست که خواستید قرار بدید. با این کار لینک rss شما به نمایش در میاد. به جای rss2_url می تونید از بقیه ی فانکشن های وردپرس که می تونن اطلاعاتی به کاربر بدن استفاده کنید.
    علاوه بر این می تونید این کد رو به شکل زیر تغییر بدید و لینک رو به یک کلمه ی دلخواه وابسته کنید و از دادن آدرس کامل که باعث شلوغی میشه جلوگیری کنید :
    function my_blog_info( $atts, $content = null ) {
    extract(shortcode_atts(array(
    ‘id’ => ”,
    ), $atts));
    return ‘<a href=”‘.get_bloginfo($id).’”>’.$content. ’</a>’;
    }
    add_shortcode(‘info’, ‘my_blog_info’);
    که نتیجه رو می تونید با قرار داد مقدار زیر در ادیتور html ببینید :
    [info id="rss2_url"]My Rss Link[/info]
    به همین راحتی میشه از قدرت وردپرس بهترین استفاده کرد.
    ۲ – نمایش مطالب یک دسته بندی به صورت رندوم
    درسته که پلاگین های متفاوتی برای نمایش مطالب مرتبط وجود داره ، اما شاید شما نخواید که این مطالب رو در زیر هر پست نشون بدید ، یا فقط بخواید از یک کتگوری خاص در هر پست برای نمایش مطالب دیگه استفاده بکنید. با استفاده از کد زیر که باید به فایل functions.php اضافه بشه به راحتی در هر کجای پستتون به تعدادی که نیاز دارید از یک کتگوری خاص ، مطالبی رو به صورت رندوم به نمایش بگذارید :
    function related($atts, $content = null) {
    extract(shortcode_atts(array(
    “num” => ”,
    “cat” => ”
    ), $atts));
    global $post;
    $siteposts = get_posts(‘numberposts=’.$num.’&order=DESC&o rderby=rand&category=’.$cat);
    $links=’<ul>’;
    foreach($siteposts as $post) :
    setup_postdata($post);
    $links.=’<li>»» <a href=”‘.get_permalink().’”>’.the_title( ”,”",false).’</a></li>’;
    endforeach;
    $links.=’</ul> ‘;
    return $links;
    }
    add_shortcode(“posts”, “related”);
    که شما به راحتی می تونید استایل بندی هم بکنید. در اینجا متغیر num برای تعیین تعداد پست ها و cat آی دی کتگوری مورد نظر هست. برای استفاده از این shortcode از نمونه ی زیر استفاده کنید :
    [posts num="5" cat="11"]
    که ۵ عنوان پست از کتگوری ۱۱ به نمایش در میاد.
    اما امکان جالبتر اینه که می تونید این کدها رو در سایدبار خودتون هم قرار بدید. برای اضافه کردن این shortcode ها در سایدبار می تونید فیلتر زیر رو در فایل functions.php خودتون وارد کنید :
    add_filter(‘widget_text’, ‘do_shortcode’);
    از این به بعد با اضافه کردن ” کوتاه کد ” ها در ابزارک متنی خودتون می تونید اونها رو به نمایش بذارید.
    این ها مثال هایی ساده از این امکان ارزشمند بود که می تونید با جستجو در موردش مثال های متفاوت دیگه ای رو ببینید.
    شرطی کردن زمینه های دلخواه در پست
    شاید شما هم از زمینه های دلخواه توی پستتون استفاده می کنید اما همیشه واردشون نمی کنید و دوست دارید هنگامی که وارد نشدن ، اون زمینه ی دلخواه به طور کامل به همراه متعلقاتش در صفحه ی مطلب شما نمایش داده نشه یا نوشته ی دیگه ای جاش به نمایش در بیاد. برای اینکار به راحتی می تونید از if function استفاده کنید ، در مثال زیر ما از زمینه ی دلخواه num برای نمایش تعداد استفاده کردیم :
    <?php
    if(get_post_meta($post->ID, ‘num’,true)!= “”){
    echo “تعداد : “.get_post_meta($post->ID, ‘num’,true).”";
    } else {
    echo “تعداد وجود ندارد.”;
    }
    ?>
    شما می تونید در echo دوم ، نوشته ی بین ” ” رو حذف کنید تا کلا چیزی به نمایش در نیاد.

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/