قلعه نویی:می‌ترسم پمپ بنزین جدیدی رو شود!

آخرین نیوز: سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز نتیجه تساوی برابر صنعت نفت را برای دو تیم مفید ندانست و گفت: ای کاش این بازی یک برنده داشت. به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی در نشست خبری یکشنبه شب پس از دیدار تیم های فوتبال صنعت نفت آبادان و تراکتورسازی گفت: پیروانی جزو پاکترین مربیان تاریخ فوتبال ایران است. من افتخار می کنم که پیروانی به تبریز بیاید و هدایت تیم تراکتورسازی را برعهده گرفته و من به عنوان شاگرد او باشم. بیشتر بازیکنان تیم ملی شاگرد پیروانی بوده اند و او یک مربی بزرگ بازیکن ساز است.
وی افزود: هر دو تیم بازی زیبا و تماشاگر پسندی را انجام دادند که زدن 6 گل از سوی هر دو تیم در این بازی این موضوع را ثابت می کند. ای کاش این بازی یک تیم برنده داشت و تساوی نتیجه خوبی برای هیچ یک از این دو تیم نیست. زمانی که ما عقب افتادیم با آوردن علیزاده و عناصر هجومی ریسک کردم که خوشبختانه نتیجه باخت را با تساوی عوض کردیم.
قلعه نویی در خصوص شکایت وی از غیاثی به کمیته انضباطی گفت: من در خصوص این موضوع دیگر حرف نمی زنم چون ممکن است یک پمپ بنزین جدید دیگری رو شود!
دیدار تیم های فوتبال صنعت نفت آبادان و تراکتورسازی از هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر با تساوی 3 بر 3 به پایان رسید.