نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: پيروزي داماش با پاس‌هاي کيا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پيروزي داماش با پاس‌هاي کيا

دیدار تیم های داماش گیلان و راه آهن از ساعت 17:30 در ورزشگاه عضدی رشت و با حضور 6 هزار تماشاگر آغاز شد و با برتری 3 بر یک میزبان خاتمه یافت.
    ابتدا این تیم داماش بود که در دقیقه 21 توسط علیرضا نظیف کار به گل رسید اما شاگردان علی دایی در دقیقه 45+3 توسط امید عالیشاه کار را به تساوی کشیدند تا دو تیم نیمه اول را با تساوی به پایان ببرند.
    در نیمه دوم داماش در دقایق 50 و 52 توسط میلاد زنیدپور به گل های دوم و سوم رسید. نکته جالب این بود که این دو گل با تاثیر ضربات کاشته های مهدوی کیا به ثمر رسید.
    داماش در حالی این بازی را برد که ابراهیم قاسمپور پس از استعفای دینورزاده برای اولین بار به عنوان سرمربی روی نیمکت داماش نشسته بود.
    راه آهن نیز دومین باخت خود را تجربه کرد و علی دایی از 8 بازی توانسته تنها 6 امتیاز برای تیمش کسب کند.
    قضاوت این مسابقه بر عهده هدایت ممبینی بود. وی از داماش به نظیف کار و از راه آهن به حسین پاشایی کارت زرد نشان داد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    علی دایی در نشست خبری پس از دیدار تیمهای فوتبال داماش گیلان و راه آهن ضمن بیان مطلب فوق گفت: بازیکنان تیم داماش با سه ضربه ایستگاهی به گل رسیدند. بازی کاملا متعادل بود و در جریان بازی داماش تیم برتر میدان نبود.
    وی افزود: در شروع نیمه دوم دو گل مشابه هم خوردیم که انسجام تیمی ما را به هم زد. در واقع تیم ما به دو ضربه کاشته زنیدپور باخت. بازیکنان داماش از ضربات ایستگاهی به بهترین شکل استفاده کردند و در مجموع تیم داماش موقعیت دیگری نداشت.
    سرمربی تیم فوتبال راه آهن خاطرنشان کرد: دروازه تیم راه آهن در چند بازی است که از طریق ضربات ایستگاهی باز می شود و ما در این زمینه هنوز مشکل داریم.
    دایی ابتدا در مورد داوری نمی خواست صحبت کند اما در پی سوال یک خبرنگار تغییر عقیده داد و گفت: کرنری که داور به نفع تیم داماش گرفت و منجر به گل آنها شد به هیچ وجه کرنر نبود. ضمن اینکه دوربین باشگاه ما نشان می دهد که گلی که ما زدیم و داور نگرفت کاملا درست بود و توپ از خط دروازه عبور کرده بود.
    وی در ادامه به خبرنگاران حاضر در نشست خبری گفت: من راجع به پرسپولیس هیچ حرفی نمی زنم و فقط در مورد تیم راه آهن از من سوال کنید.
    دایی در خاتمه در خصوص تعطیلی رقابتهای لیگ برتر گفت: ما باید تابع تیم ملی باشیم و چون تیم ملی بازی دارد ما چاره ای غیر از تعطیلی لیگ نداریم. در حال حاضر من برای جبران این شکست به بازی روز جمعه تیمم فکر می کنم.
    دیدار تیمهای فوتبال داماش گیلان و راه آهن تهران از هفته هشتم یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر ساعت 17:30 یکشنبه در ورزشگاه شهید عضدی رشت برگزار شد و با برتری 3 بر یک تیم داماش به پایان رسید.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: