صفحه 6 از 12 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 115

موضوع: تاپیک هواداران تراختور

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

قلعه‌نويي از عضو كميته داوران فدراسيون شكايت مي‌كند

امیر قلعه‌نویی عنوان کرد: به دلیل اظهارات رضا غیاثی، عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال تا چند روز آینده از ایشان به دلیل اظهارات دروغش شکایت می کنم.
    همچنین با تدابیر مسئولان تراکتورسازی تبریز فیلم‌های پمپ‌بنزین‌های تبریز در ساعاتی که بازی تراکتورسازی و نفت تهران به پایان رسیده، تهیه و قرار است پس از بررسی در اختیار فدراسیون فوتبال قرار گیرد.
    گفتنی است کمک‌داور اول بازی پس از بازی تراکتورسازی و نفت مدعی شده بود که در یکی از پمپ‌بنزین‌های تبریز در شرایطی که قصد داشت با خودروی خود به سمت رشت حرکت کند مورد ضرب و شتم 4 نفر قرار گرفته است.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

عیادت از علی عابدینی در آستانه دیدار با نفت آبادان

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز به همراه جمعی از مسئولان باشگاه امروز با حضور در منزل علی عابدینی اوضاع این هوادار آسیب دیده را جویا شدند.
    محمد حسین جعفری مدیرعامل باشگاه ، ایوب جعفری رئیس کانون هواداران و رحمان یاوران قائم مقام کانون هواداران امروز با حضور در منزل عابدینی جویای حال وی شدند.
    علی عابدینی که 21 سال سن دارد مدام از حضور مسئولان باشگاه اظهار خوشحالی می کرد و همانند یک کودک نظاره گر حضور تراکتوریها در کنار خود بود.
    وی که از هواداران متعصب تراکتور است عکس های تیم تراکتورسازی را به همراه شال هواداری تیم محبوبش در اتاق خود نصب کرده و هنوز هم پیگیر دیدارهای تیم محبوبش است و با موفقیت های تیمش خوشحال می شود.
    پدر علی نیز در این ملاقات از پیگیریهای خانواده برای معالجه فرزندش صحبت کرد و گفت: علی هنوز هم تحت مداوا قرار دارد و پزشک های مختلفی وضعیت علی را کنترل می کنند تا به امید خدا در آینده نزدیک علی به زندگی عادی خود بازگردد.
    همچنین سردار جعفری به خانواده این هوادار توصیه کرد که علی برای مداوا به پابوس امام رضا (ع) برده شود که جعفری پیشنهاد داد تا در سالگرد ولادت امام هشتم علی به همراه پدر و مادرش با هزینه باشگاه برای زیارت امام رضا به مشهد عازم شوند.
    علی عابدینی سال گذشته در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز در دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و صنعت نفت آبادان دچار حمله قلبی شده بود و متاسفانه تا کنون نیز بهبودی کامل نیافته و هنوز در بستر بیماری به سر می برد و تحت مداوای پزشکان قرار دارد.
    باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتورسازی تبریز به نوبه خود از خداوند منان برای این هوادار جوان آرزوی سلامتی می کند و امیدوار است تا در آینده نزدیک علی عابدینی با بهبودی کامل به جمع هواداران انبوه تراکتورسازی بپیوندد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

شهرداری یاسوج رکورد زد و حریف تراکتور در جام حذفی شد

رکورد پرگل ترین بازی تاریخ جام حذفی ایران عصر امروز در یاسوج تکرار شد. از مرحله دوم رقابت هاي فوتبال جام حذفي باشگاه هاي كشور عصر پنجشنبه يك ديدار در ياسوج برگزار شد و طي آن تيم شهرداري ياسوج با نتيجه 14 بر صفر حريف خود تيم شهرداري فردوس خراسان را درهم كوبيد. گل هاي تيم فوتبال شهرداري ياسوج در اين ديدار توسط مقداد قباخلو چهار گل ، مجيد نجاتي ، مجتبي نظري ، علي رحيمي و ميلاد جعفري هر كدام دو گل و غلامرضا عباس فرد و حسين آقايي هر كدام يك گل وارد دروازه تيم حريف شدند. شهرداری یاسوج در مرحله بعد به مصاف تراکتورسازی تبریز خواهد رفت.
    در تاریخ جام حذفی ایران یک بار چنین نتیجه ای اتفاق افتاده است و در فصل 85 تیم داماش تهران که هادی نوروزی مهاجم فعلی پرسپولیس را در اختیار داشت، مقابل تیم نوروزی چهارمحال و بختیاری 14- صفر پیروز شد.
    شایان ذکر است امسال از سری مسابقات جام آزادگان ماشین سازی تبریز در اولین بازی رسمی خود با مربی گری رسول خطیبی توانست شهرداری یاسوج را در خانه خود با پاس گل رسول خطیبی با نتیجه یک بر صفر شکست دهد

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

افتتاح اولین شعبه کانون هواداران در ورزشگاه تلاش

امروز جمعه اولین شعبه کانون هواداران تراکتور در ورزشگاه تلاش توسط مسولین باشگاه تراکتور افتتاح شد این شعبه به همت کمیته محلات کانون هواداران تراکتور آماده به کار شده است ورزشگاه تلاش در خیابان مفتح اول شهرک ارم واقع شده است و از فردا هواداران جهت ثبت نام کارت هواداری و هوادار یار می توانند به این شعبه مراجعه کنند و انشالله به زودی شعبه دیگر کانون نیز توسط کمیته های مختلف افتتاح خواهد شد

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

5. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

آذرنيا: مي‌خواهند هر اتفاق بدي را به تراكتورسازي ارتباط دهند

حسن آذرنیا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اتفاقات رخ داده بین باشگاه تراکتورسازی و هیئت فوتبال گیلان بر سر غمزه کمک داور بازی تراکتورسازی و نفت تهران اظهار داشت: متاسفانه در این جریان کسانی که از ماجرا هیچ اطلاعی نداشتند اظهار نظر کرده اند.
    وی افزود: امیر قلعه نویی به آقای غمزه هیچ بی احترامی نکرد. آقای الماس خاله می گوید در پمپ بنزین درگیری صورت گرفته و به غمزه حمله شده، ما این مورد را پیگیری و با حراست پخش فراورده های نفتی منطقه غرب کشور صحبت کردیم و ایشان گفت چنین چیزی ثبت نشده است.
    آذرنیا ادامه داد: این حرف هایی که زده می شود غیر منصفانه است. کسانی در حال اظهار نظر هستند که اصلا در ماجرا نبوده اند و فقط دروغ می گویند. می خواهند هر اتفاق بدی را به تراکتورسازی بچسبانند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

7. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

رکوردزني مدافع تراکتور

00024201

مصطفی اکرامی با حضور در ترکیب اصلی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در دیدار جمعه شب برابر مس کرمان، صدمین بازی خود با پیراهن این تیم تبریزی را تجربه کرد.
    اکرامی در دیدار برابر مس اگرچه در ابتدا بد شانسی آورد و با اخراج امیرحسن صادقی مجبور شد جای خود را به یک مدافع راست بدهد اما جمعه شب برای وی در مجموع شبی شیرین بود چراکه تیم تراکتورسازی تبریز در یکصدمین حضور مصطفی اکرامی در ترکیب این تیم، موفق شد پس از دو هفته دوری از نتیجه برد، مجددا شیرینی پیروزی را بچشد و با لحاظ کردن باخت سنگین استقلال به ملوان، دوباره به صدر جدول بازگردد.
    این مدافع خوش اخلاق تراکتورسازان که چهارمین سال متوالی حضور خود در تبریز را سپری می کند، در سال اول حضور خود در تیم تراکتورسازی توانست در هر 26 بازی تیمش در لیگ یک بازی کند و در همان سال که تیم محبوب تبریزی ها به لیگ برتر صعود کرد، سه بار نیز در جام حذفی برای تراکتورسازی به میدان رفت.
    اکرامی در سال دوم حضورش در جمع سرخپوشان که مصادف با حضور دوباره این تیم در لیگ برتر بود، 33 بازی را برای تراکتورسازی در لیگ انجام داد و در سومین سال حضور این بازیکن در تبریز، وی توانست تیمش را در 32 بازی از لیگ برتر و دو بازی از جام حذفی همراهی کند.
    وی در فصل جاری نیز قبل از دیدار هفته نهم برابر مس کرمان، سه بار با پیراهن تراکتورسازی بازی کرده بود که حضور در مسابقه جمعه شب برابر مس، صدمین بازی او در قالب تیم اول شهر تبریز را رقم زد تا به باشگاه صدتایی ها نیز بپیوندد.
    اکرامی طی مدت زمان حضور خود در تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز، علاوه بر انجام بیشترین بازی برای این تیم، جزو با اخلاق ترین بازیکنان تراکتورسازی محسوب شده و یکی از محبوب ترین های این تیم در بین هواداران به شمار می آید.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

9. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با بیان اینکه برخی‌ها می‌خواهند با او تسویه حساب کنند گفت: در این میان گناه هواداران تراکتورسازی چیست که مورد ظلم قرار گرفته‌اند.
    امیر قلعه نویی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد دیدار تیم‌های فوتبال تراکتورسازی و مس کرمان گفت: دست تک تک بازیکنانم را می‌بوسم که مردانه بازی کردند و ثابت کردند عزت و ذلت دست خداست و آقایان هر کاری دل‌شان می‌خواهد، انجام دهند.

وی در خصوص مشکلات داوری که در این مدت برای تیم تراکتورسازی به وجود آمده است، اظهار داشت: از آقای عباسی وزیر ورزش و جوانان خواهش می‌کنم به داد این تیم و هوادارانش برسند. اینها با قلعه‌نویی در حال تسویه حساب کردن هستند، گناه این هواداران چیست که مورد ظلم قرار گرفته‌اند؟!

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در ادامه در خصوص اتفاقاتی که با ادعای حمید غمزه کمک داور بازی این تیم برابر نفت تهران در پمپ بنزین اطراف شهر تبریز رخ داد، با کنایه افزود: با این روش که آقایان پیش گرفته‌اند به جای پیشرفت، پسرفت می‌کنیم. به نیروی انتظامی سفارش کرده‌ام بعد از بازی مراقب پمپ بنزین‌ها هم باشند!

وی در مورد پیروزی تیمش برابر مس کرمان تاکید کرد: بعد از این بازی خوب به بلاژویج گفتم شاگرد شما هستم و در این مسابقه درس پس دادم. ما شروع خوبی داشتیم و توانستیم گل اول را بزنیم اما روی یک اشتباه فردی که منجر به پنالتی شد، گل خوردیم و بابت این گل از امیرحسین صادقی گلایه دارم. قبل از بازی به بازیکنانم گفتم داور هر سوتی که زد، به تصمیم وی اعتراض نکنند زیرا تصمیم داور دیگر بر نمی‌گردد.

قلعه‌نویی ادامه داد: امیرحسین صادقی نباید اخراج می‌شد زیرا با 10 نفره شدن مجبور شدیم تاکتیک تیم را عوض کنیم. در نیمه دوم تیم مس ما را تحت فشار قرار داده بود و سه موقعیت خوب گلزنی هم داشت اما با این وجود ما تنها به فکر دفاع کردن نبودیم و حتی یک موقعیت خوب نیز به دست آوردیم که می‌توانستیم گل چهارم را هم بزنیم.

وی در مورد صحنه پنالتی اول اظهار داشت: مصطفی اکرامی را خیلی دوست دارم، او بعد از بازی قسم خورد توپ در آن صحنه‌ای که منجر به پنالتی تیم فوتبال تراکتورسازی شد، به هیچ وجه به دستش نخورده است. البته این نکته را باید بگویم فغانی داور بسیار خوبی است و من هم خودش و هم پدرش را می‌شناسم. مطمئنم که او بدون هیچ گونه ذهنیتی این بازی را سوت زد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در پایان گفت: با توجه به اینکه یک بازیکن کمتر داشتیم، سعی کردیم در نیمه دوم با ترکیب 1-4-4 بازی کنیم. در این شرایط بیشتر مرکز زمین را پوشش دادیم تا توپ و میدان را در اختیار حریف نگذاریم. در مجموع مستحق پیروزی در این بازی بودیم و حتی می‌توانستیم با وجود 10 نفره شدن گل چهارم را هم بزنیم.

دیدار تیم‌های فوتبال تراکتورسازی تبریز و مس کرمان از هفته نهم رقابت‌های لیگ برتر که جمعه شب در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار شد، با برتری 3 بر یک تیم تراکتورسازی به پایان رسید.

[دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

11. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کیانی 7 جلسه محروم از بازی رسمی با 13% از کل قرارداد جریمه نقدی

پیرو تصمیم متخذه مورخه 90/6/22 کمیته انضباطی باشگاه به اطلاع می رساند که جلسه رسیدگی به پرونده شما در وقت مقرر (مورخه 90/7/9) تشکیل گردید و بدینوسیله عین رای صادره جهت ابلاغ ارسال می گردد .
    در خصوص عدم شرکت بازیکن متخلف در جلسه تمرینی شهر تهران که بنابه اعلام مسئولین ذیربط ، نامبرده به جهت اعتراض به نحوه پرداختهای مالی باشگاه صورت پذیرفته ، اعضاء پس از استماع اظهارات سرپرست تیم ، مستندا با ماده 40 آئین نامه انضباطی باشگاه محکوم به پرداخت جریمه به میزان 1 درصد از قرارداد می نماید و اما در خصوص قسمت بعدی تخلف موضوع توهین و اعتراض بازیکن نسبت کادر فنی در روز بازی دوستانه با تیم فوتبال گسترش فولاد ، کمیته انضباطی تخلف فوق الذکر را با ماده 28 آئین نامه انضباطی منطبق دانسته و از این جهت وی را محکوم به پرداخت 12% از کل قرارداد بعنوان جریمه نقدی و تحمل محرومیت 7 جلسه بازی رسمی می نماید احکام فوق قابل اعتراض بوده و ظرف 48 ساعت پس از ابلاغ می توان اعتراضیه را به کمیته استیناف ارائه نمود .

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

13. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

جعفری: برای کیانی کمترین جریمه را در نظر گرفتیم

محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد جلسه کمیته انضباطی که امروز باید شرکت کند اظهار داشت: به دلیل اینکه شرایط آمدن به تهران را ندارم نامه ای به کمیته انضباطی ارسال می کنم تا جلسه به روز دیگری موکول شود.
    وی در خصوص محرومیت 7 جلسه ای کیانی و کسر 13 درصد از قرارداد او عنوان کرد: باشگاه با توجه به کار کیانی کمترین جریمه را در نظر گرفت. منتظر هستیم کیانی باشگاه خود را به ما معرفی کند تا کارهای انتقال او صورت گیرد. مثل اینکه باشگاه های راه آهن، مس سرچشمه خواهان او هستند.
    جعفری در مورد اینکه ماشین سازی هم خواهان اوست یا خیر گفت: این باشگاه درخواستی به ما نداده است.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص حضور بازیکن یمنی در تراکتورسازی گفت: این خبر شایعه سازی است. در ترکیه که بودیم قرار بود یک بازیکن یمنی به تبریز بیاید اما مراحل حضورش در تراکتورسازی این قدر طول کشید تا ما تیم خود را بستیم. فعلا تا نیم فصل هم شرایط برای جذب بازیکن نیست.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

رفتار مديرعامل تراکتور متناقض است

مهدی کیانی ضمن بیان مطلب فوق گفت: به عشق تیم تراکتورسازی و هوادارانش، دوست دارم به تیم برگردم. من 4 سال برای تراکتور زحمت کشیده و با این تیم زندگی کردم. زمانی که در اولین فصل حضورم می خواستم با تیم فوتبال تراکتورسازی قرار داد ببندم پیشنهادهای خوبی ازباشگاه بشیکتاش و باشگاههای اماراتی داشتم.
    وی افزود: پیش از شروع فصل پیشنهادات خوبی از چند تیم لیگ برتری داشتم اما امیرقلعه نویی به من گفت: "در تراکتورسازی بمان تا به تیم ملی بروی ". در جواب آنهایی که می گویند من پولکی هستم فقط باید بگویم که آقایان فراموش کرده اند، حاضر شدم به عشق تراکتور 200 میلیون تومان کمتر از پیشنهادی که از یک تیم لیگ برتری داشتم قرار داد ببندم.
    هافبک دفاعی تیم فوتبال تراکتورسازی خاطرنشان کرد: من به آقایان گفتم حاضرم 200 میلیون از پیشنهاداتی که دارم کمتر بگیرم اما به دلیل مشکلات خانوادگی و بیماری همسرم برایم مهم است سر موقع پولم را بگیرم که آقای ابهران در آن زمان گفت ما 30 درصد از پولت را بلافاصله بعد از عقد قرار داد می دهیم اما نه تنها این کار را نکردند بلکه بعد از گذشت حدود سه ماه از این موضوع، قبل از اولین بازی تیم در رقابتهای لیگ برتر تنها 17 درصد از قراردادم را برخلاف قولی که داده بودند پرداخت کردند.
    وی همچنین ادامه داد: در بازی دوستانه ای که با تیم فولاد گستر داشتیم من به باغ آبادی گفتم که اگر می شود بیشتر بازی کنم و به هیچ وجه خطاب من به قلعه نویی نبود، اما ناگهان دیدم قلعه نویی شروع به توهین کردن به من کرد و من از این واکنش وی شوک زده شدم. البته نمی توانم دروغ بگویم و من هم اشتباه کردم که پاسخ او را دادم.
    کیانی تاکید کرد: برفرض که من در این قضیه بی تجربگی کردم اما متاسفانه پس از این موضوع مدیر عامل باشگاه بدون اینکه توضیحاتم را شنیده باشد مرا محکوم کرد و به جای اینکه من را به باشگاه فراخونده تا این موضوع حل و فصل شود، هیچ تماسی با من نگرفت و در این خصوص فقط به صحبت با رسانه ها پرداخت و گفت :" من اگر به جای قلعه نویی بودم کیانی را شدیدتر تنبیه می کردم" . فقط این را بگویم سردار جعفری پس از گذشت دو هفته از این اتفاق با من تماس گرفت، در حالی که بلافاصله بعد از این موضوع می توانست با فراخواندن من به باشگاه، به هر شکل ممکن این موضوع را فیصله دهد.
    وی همچنین خاطرنشان کرد: بالاخره پس از گذشت دو هفته از این ماجرا جعفری من را به باشگاه فراخواند به من گفت که:"بهتر است برای حل این مشکل از قلعه نویی عذرخواهی کنی و من هم گفتم که رویم نمی شود. در نهایت قرار شد که به منظور عذرخواهی، من به اتفاق آذرنیا نزد قلعه نویی برویم و من هم چند روزی با مربی بدنساز تیم به صورت انفرادی تمرین کنم تا بتوانم دوباره به تمرینات تیم برگردم.
    کیانی تاکید کرد: در اینجا بین حرف و عمل جعفری تناقض وجود داشت چونکه از یکی باشگاههای لیگ برتری با من تماس گرفتند و نظر من را برای انتقال به تیمشان جویا شدند و گفتند که در این خصوص حتی با سردار جعفری نیز صحبت کرده اند، من هم به آنها گفتم که با باشگاه تراکتورسازی قرارداد داشته و دوست دارم تا زمانی که من را بخواهند در این تیم بمانم. زمانی که این موضوع را از جعفری پرسیدم ایشان این موضوع را کاملا تکذیب کرد اما دیدم دو یا سه روز بعد در برخی از رسانه ها مصاحبه کرده که کیانی تیم جدیدش را معرفی کند تا با آنها صحبت کنیم!
    وی در ادامه خاطر نشان کرد: من حاضرم به عنوان یک بزرگتر و پیشکسوت از قلعه نویی معذرت خواهی کنم اما از باشگاه نیز انتظار دارم که اگر من را نمی خواهند و پولکی و بی ادب هستم، رضایتنامه ام را بدهند تا بروم چون شاید بخواهم در خارج از کشور و یا لیگ یک فوتبال بازی کنم نه در یک تیم لیگ برتری.
    کیانی در خاتمه گفت: تنها آرزوی من این است که تیم با جعفری و قلعه نویی قهرمان رقابتهای لیگ برتر فوتبال شده و دل هواداران تراکتورسازی را شاد کنند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 6 از 12 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین