صفحه 13 از 33 نخستنخست ... 39101112131415161723 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

استيلي: پاسخ اعتماد هيئت مديره را با برد مي‌دهم

حمید استیلی در پایان جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: تلاش می‌کنم جواب اعتماد هیئت مدیره را با یک برد شیرین بدهم.
    وی در مورد جدایی کاشانی گفت: از کاشانی تشکر می‌کنم. او سه سال برای این باشگاه زحمت کشید و از اینکه هیئت مدیره جدید به من اعتماد کرد تشکر می‌کنم و می‌خواهم جواب این اعتماد را با برد و بازی‌های خوب بدهم.
    استیلی خاطرنشان کرد: روند رو به رشد پرسپولیس بعد از دیدار با نفت آبادان آغاز شد و در دیدار با ذوب‌آهن هم بازی خوبی انجام دادیم اما در بازی با استقلال روز بد ما بود به خصوص در نیمه اول اما در نیمه دوم ما بهتر از استقلال بودیم. درصد مالکیت توپ ما 55 به 45 درصد بود. ما 20 سانتر داشتیم و استقلال 12 سانتر. تعداد کرنر‌های ما سه برابر آنها بود. استقلال 10 موقعیت گل داشت و ما 7 موقعیت. توپ‌های ما گل نشد حتی پنالتی ما هم گل نشد. با این حال از هواداران عذرخواهی کردم زیرا آنها حساسیت زیادی به دربی دارند. خود من هم به این بازی حساس هستم اما در دیدار با استقلال روز بد ما بود. تلاش می‌کنیم این روز بد را جبران کنیم.
    سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه چرا پس از نشست هیئت مدیره غمگین و ناراحت است، گفت: هواداران به خاطر شکست در دربی ناراحتند و من هم به همین دلیل و به خاطر هواداران ناراحتم. امروز جلسه خیلی خوبی بود. هیئت مدیره حمایت قاطعی از کادر فنی کرد. آنها دید وسیعی نسبت به ورزش دارند. حضور علی پروین، محمد پنجعلی، نژادفلاح، فروزنده و سایر عزیزان قوت قلبی برای ما است.
    استیلی در مورد انتقادهایی که از او پس از شکست در دربی انجام شد، گفت: ما پیشکسوتان پرسپولیس را بر سر تمرین آوردیم. اعتقاد دارم اخلاق و احترام پیشکسوت باید در ورزش وجود داشته باشد. البته انتقاد خوب است اما برخی تخریب می‌کنند. انتقاد به ما کمک می‌کند اما تخریب نه. من در گذشته گفتم ما مانند درختی هستیم که افتاده‌ایم و درخت افتاده را تبر نمی‌زنند.
    وی با اشاره به صحبت‌هایش در مورد دعوت از ملی‌پوشان پرسپولیس گفت: افتخار می‌کنم که 9 ملی‌پوش داریم و اعتراضی به دعوت ملی‌پوشان نداشتم. من همواره به همکارانم احترام می‌گذارم به خصوص کی‌روش که استاد و بزرگ ما است اما انعکاس حرف‌هایم در رسانه‌ها شکل دیگری بود. من از کی‌روش چیزهایی یاد گرفتم.
    استیلی در مورد اینکه به کی‌روش تلفن خواهد کرد یا نه، گفت: من دفعه قبل نیز که به دیدار کی‌روش رفتم. من با نمازی هماهنگ کردم و با کی‌روش جلسه داشتم. این بار هم اگر بخواهم به دیدار کی‌روش بروم با او هماهنگ خواهم کرد.
    وی در مورد اینکه به پرسپولیس امیدوار است یا نه، گفت: اگر به پرسپولیس امیدوار نبودم سرمربیگری این تیم را قبول نمی‌کردم اما فشار روانی زیادی از بازی اول روی ما بود. این فشار خیلی سخت بود انتظار چنین فشاری را نداشتم. بخشی از کار مربوط به مسائل فنی است که انجام می‌دهیم و بخشی از کار مربوط به مسائل بیرونی. تلاش می‌کنیم کار فنی را به خوبی انجام بدهیم و شرایط برای موفقیت پرسپولیس مهیا شود.
    استیلی ادامه داد: هواداران دوست دارند ما نتیجه بگیریم. من هم دوست دارم اما در فوتبال قانون نانوشته‌ای هست و اتفاقاتی رخ می‌دهد که قابل پیش بینی نیست.
    وی در مورد اینکه پیش از این گفته بود از هفته هفتم پرسپولیس خوب می شود گفت: من مربی هستم و دوست دارم به تیمم کمک کنم. سال‌ها به عنوان بازیکن در پرسپولیس سرم را گذاشتم. به عنوان سرمربی در تیم های دیگر بودم به احترام پرسپولیس از روی نیمکت بلند نمی‌شدم. امیدوارم بتوانم هواداران را خوشحال کنم.
    استیلی در پاسخ به این سؤال که آیا حقیقی را با کیانی معاوضه می کنند یا خیر اظهار داشت: حقیقی بازیکن ملی پوش است و جوان و ما به او احتیاج داریم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

3 هوادار معترض در جلسه هيئت مديره پرسپوليس حاضر شدند

اولین جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس از ساعت 14:45 امروز در محل باشگاه تشکیل شد و حدود 2 ساعت طول کشید.
    در اواخر جلسه هیئت مدیره 3 هوادار ناراضی پرسپولیس که اعتراض زیادی پیش از آغاز جلسه داشتند به جلسه هیئت مدیره دعوت شدند تا حرف‌های خود به مدیران جدید باشگاه منتقل کنند.
    خبرنگاران نیز در این مدت پشت در باشگاه پرسپولیس در انتظار پایان جلسه بودند.
    لطف‌الله فروزنده یکی از اعضای هیئت مدیره پس از پایان نشست ترجیح داد سریع باشگاه را ترک کند و به سؤالات خبرنگاران پاسخ ندهد. علی پروین، حمید استیلی و محمد رویانیان از اعضای هیئت مدیره بودند که به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
    همچنین ناصر صادقی مترجم دینزلی در محل باشگاه حضور داشت

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پروين: پرسپوليس به فجر هم ببازد استيلي بركنار نمي‌شود

علی پروین پس از اولین جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: مدیرانی که انتخاب شده‌اند ته دلشان پرسپولیسی است و همگی از مدیران خوب مملکت هستند و افتخار می‌کنیم که در کنار آنها هستیم. هیئت مدیره نیز حمید استیلی حمایت قاطع کرد تا انشاءالله او یکشنبه آینده با برد از شیراز برگردد.
    وی ادامه داد: تمام اعضای هیئت مدیره به دنبال موفقیت تیم و حمید استیلی هستند و امیدواریم پرسپولیس پیروز شود. البته معنای این حرف آن نیست اگر پرسپولیس مساوی کرد و یا خدای نکرده شکست خورد استیلی را برکنار می‌کنیم بلکه او هست و با تمام قوا کارش انجام می‌دهد.
    پروین تأکید کرد: نژادفلاح، فروزنده و سایر مدیران انتخاب شده برای هیئت مدیره از مدیران قوی مملکت هستند و من هم هرکاری از دستم بربیاید در زمین چمن برای پرسپولیس انجام می‌دهم. با یک برد حاشیه‌های پرسپولیس تمام می‌شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

رکورد جالب پروين در پرسپوليس

علی پروین بعد از 6 سال دوری از پرسپولیس به این تیم بازگشت و این بار نه به عنوان مربی بلکه به عنوان عضو هیات مدیره. این پنجمین باری است که پروین در پرسپولیس حضور می یابد. نام او که در سال های اخیر بارها برای عضویت در هیات مدیره مطرح شده بود، بالاخره بطور رسمی در فهرست اعضای هیات مدیره پرطرفدارترین باشگاه آسیا قرار گرفت.
    پروین از سال 1349 تا 1366 به مدت 17 سال پیراهن شماره 7 پرسپولیس را بر تن داشت و 280 بازی رسمی برای پرسپولیس انجام داد و 95 گل به ثمر رساند. پروین آخرین بار در تیر ماه 66 با پیراهن شماره هفت در بازی مقابل دارایی حاضر شد و پس از برای همیشه از میادین فوتبال خداحافظی کرد . او با پرسپولیس به عنوان بازیکن 3 بار قهرمانی لیگ، 3 قهرمانی باشگاههای تهران و دو قهرمانی جام حذفی تهران را تجربه کرد. پروین در سال 61 و در سن 36 سالگی آقای گل باشگاههای تهران شد.
    از سال 1355 و بعد از خداحافظی ابراهیم آشتیانی، بازوبند کاپیتانی به پروین رسید و تا 11 سال بعد او کاپیتان اول سرخپوشان در میادین فوتبال بود.
    از زمستان 1360 پروین وارد عرصه مربیگری شد و همزمان بازیکن، کاپیتان و سرمربی پرسپولیس بود. پروين در 4 مقطع هدايت پرسپوليس را بر عهده داشت: دي 60 تا اسفند 66، تير 67 تا شهريور 72 ، مهر 77 تا تير 82 و از تير 84 تا بهمن 84. پرسپوليس با مربيگري علي پروين در 481 بازي 293 برد، 132 تساوي و 56 باخت(1011 امتياز) بدست اورده است. قهرماني آسيا، 3 قهرماني ليگ، 3 قهرماني جام حذفي ، 6 قهرماني در باشگاههاي تهران و 2 قهرماني جام حذفي تهران از مهمترين افتخارات پرسپوليس در دوران مربيگري پروين است.
    در سال 1383 و بعد از تغییر و تحول در پرسپولیس که با رفتن اکبر غمخوار همراه شد، پروین به پرسپولیس بازگشت و این بار به عنوان مدیر فنی. او مدیر فنی تیمی بود که راینر سوبل آلمانی سرمربی اش بود.
    در بهار 1380 و در اوج دعواهای مدیریتی بر سر سهام باشگاه پرسپولیس و در حالی که عباس انصاری فرد مدیرعامل قانونی باشگاه پرسپولیس بود، علی پروین طی حکمی که از سعید فائقی معاون وقت سازمان تربیت بدنی گرفت به عنوان مدیر باشگاه، امور تیم را در دست گرفت. او به مدت 5 ماهی این حکم را در اختیار داشت.
    شاید تنها کسی که رقیب او در این زمینه باشد، منصور پورحیدری است که در استقلال به عنوان بازیکن، کاپیتان، مربی، سرمربی، مدیر فنی، عضو هیات مدیره و اکنون به عنوان سرپرست فعالیت می کند. البته پورحیدری مدیریت باشگاه را تجربه نکرده است، اما در عوض سرپرستی تیم استقلال را تجربه کرده است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گزارش تمرین سرخ ‌پوشان

تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 10:15 صبح امروز در ورزشگاه صنایع دفاع دنبال شد. پس از گذشت 40 دقیقه از تمرین، محمد رویانیان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس به‌همراه علی پروین در تمرین حضور پیدا کردند.
    مدیرعامل جدید سرخ‌پوشان ابتدا با کادر فنی پرسپولیس آشنا شد و به مدت 20 دقیقه نظاره‌گر تمرین بود، سپس با کلیه بازیکنان در انتهای تمرین دست داد و روبوسی کرد و از آنها خواست تا برای بازی روز یکشنبه خودشان را آماده کنند.
    * علی کریمی به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر و مهرداد اولادی به‌طور اختصاصی تمرین کردند.
    * تعدادی از هواداران که روز گذشته مقابل باشگاه حضور پیدا کردند و به نشانه اعتراض با مسئولان باشگاه به گفت‌وگو پرداخته بودند در تمرین امروز حضور داشتند و با بازیکنان و مسئولین به بحث و گفت‌وگو پرداختند.
    * صحبت‌های اختصاصی علی پروین با بازیکنان نیز در تمرین امروز در نوع خود جالب بود.
    *رسایی قائم مقام مستعفی پرسپولیس وظیفه معرفی بازیکنان و کادر فنی به رویانیان را برعهده داشت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پروین: نوری نباید همه چیز را تمام شده بداند/ رویانیان: روی پیروزی شما حساب کرده‌ایم

علی پروین عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس که امروز در تمرین پرسپولیس حضور پیدا کرده بود در جمع بازیکنان گفت: این تیمی که من دیدم پتانسیل بالایی برای موفقیت دارد. هر کدام از شما بازیکنان ارزشمند و خوبی هستید و فقط باید با روحیه جدید و فراموشی گذشته‌ها به دیدارهای آینده فکر کنید تا از ته جدول جدا شده و بالا بیایید.
    وی افزود: همه باید کمک کنید تا یک تیم باشید. قطعا هواداران نیز شما را حمایت خواهند کرد و انشاءالله با یک پیروزی در این هفته همه چیز درست می شود و دوباره روی غلتک موفقیت می‌افتید. ما آمده‌ایم که به شما کمک کنیم.
    وی ادامه داد: درست است دربی را باخته‌ایم اما دنیا تمام نشده است. نوری هم با روحیه‌ای جدید در دربی آینده همه چیز را تلافی می‌کند. محمد نوری بداند من هم در دربی‌های گذشته اشتباهاتی داشتم اما در بازی‌های بعدی جبران کردم. پس امیدوارم گذشته را فراموش کنید.
    همچنین رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز خطاب به بازیکنان گفت: در هیئت مدیره تمام امورات فنی را به علی پروین سپرده‌ایم من خودم کارهای مدیریتی را دنبال می‌کنم و با تمام قدرت به شما کمک می‌کنم تا با یک برد خوب در مقابل مقاومت سپاسی در هفته جاری، دوباره به بالای جدول که حق شما است برگردید.
    وی افزود: اگر کاری داشتید من در باشگاه در خدمت شما هستم. کار را از امروز آغاز کردم و مطمئن باشید برنامه‌های خوبی برای پرسپولیس دارم. خوشبختانه هدف هر دو طرف (بازیکنان و مدیریت) این است که دل هواداران با پیروزی‌ها شاد شود.
    وی در خصوص دربی هفتاد و یکم نیز گفت: دربی را فراموش کنید. شاید روز، روز شما نبود باید به بازی‌های آینده فکر کنید و با قدرت امتیازهای بعدی را به دست آورید. راه سختی در پیش داریم اما همه دست به دست هم، دل هواداران را به دست خواهیم آورد.
    همچنین رویانیان دقایقی با تک تک بازیکنان به گفت‌وگو پرداخت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

نظم سكوها و گفت‌وگوي رويانيان با ليدرهاي پرسپوليس

محمد رویانیان، مدیرعامل جدید پرسپولیس روزهای شلوغی را پشت سر می‌گذارد.
    او پس از اینکه به امور باشگاه و بازیکنان رسیدگی کرد، بعد از ظهر روز گذشته نیز با لیدرهای پرسپولیس به مدت یک ساعت دیدار کرد و با آنها در خصوص حمایت از تیم فوتبال پرسپولیس بحث و گفت‌وگو کرد.
    در این جلسه برخی لیدرها نیز نظرهای خود را در خصوص نظم و انضباط بر روی سکوها در بازی های پرسپولیس را تشریح کردند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

كريمي و اولادي مي توانند مقابل فجرسپاسي به ميدان بروند

دکتر وجیه‌الله جشمه‌سری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره آخرین شرایط مصدومان پرسپولیس اظهار داشت: باتوجه به احساس دردی که کریمی از ناحیه کمر کرد مصدومیت وی را سریعا بررسی کردیم. اما خوشبختانه کاپیتان تیم هیچ مشکل خاصی ندارد و در صورت صلاحدید کادر فنی به بازی مقابل فجرسپاسی خواهد رسید.
    وی افزود:‌ محمد منصوری نیز پس از تستی که انجام گرفت،مشخص شد که مصدومیت این بازیکن هم رفع شده و در صورت صلاحدید استیلی می‌تواند به میدان برود.
    چشمه سری درباره مهرداد اولادی نیز گفت: خوشبختانه این بازیکن در اختیار گمالوویچ سپرده شده و در حال بدنسازی است. اگر استیلی صلاح بداند با نظر پزشکی می‌تواند به میدان برود.
    وی خاطرنشان کرد: تنها مصدوم پرسپولیس در بازی مقابل فجرسپاسی علیرضا محمد است که به دلیل شکستگی دست قادر به همراهی سرخ پوشان در شیراز نیست.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

شارژ پرسپوليسي ها با كارت هديه 500 هزار توماني رویانیان

محمد رویانیان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس روز گذشته در تمرینات این تیم حضور پیدا کرد.
    اما وی در اقدامی جالب و غیرمنتظره پس از جلسه‌ای با کادر فنی به هرکدام از بازیکنان و کادر فنی 500 هزار تومان کارت هدیه داد که می توان برای تهیه بنزین از آن استفاده کرد.
    پرسپولیسی ها با این کارت می‌توانند هم از سوخت بنزین استفاده کنند و هم می‌توانند آن را نقدا از عابر بانک ها دریافت کنند.
    این کارت هدیه‌ها امروز از سوی کادر فنی به بازیکنان داده شد.
    تیم‌های فوتبال پرسپولیس و فجرسپاسی روز یکشنبه در شیراز در چارچوب هفته ششم به میدان خواهند رفت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

ناراحتي پروين از شكست تيم ملي بسكتبال و پا به توپ شدن كريمي

تمرین تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 10 امروز در ورزشگاه درفشی فر دنبال شد.
    در این تمرین بازیکنان پرسپولیس به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند.
    * در تمرین امروز تنها علیرضا محمد غایب بود.
    * میثاق معمارزاده، دروازه بان پرسپولیس پس از اینکه در تمرین حضور پیدا کرد به کادر فنی خبر داد که به دلیل خستگی نمی‌تواند تمرین کند به همین دلیل تنها نظاره‌گر شد.
    * علی کریمی با رفع مصدومیت پا به توپ شد و تمرینات ویژه‌ای را انجام داد.
    * مهرداد اولادی زیرنظر گمالوویچ به تمرینات ویژه بدنسازی پرداخت.
    * محمد منصوری نیز به مدت 40دقیقه تمرینات ویژه انجام داد و پس از انجام یک آزمایش، مشخص شد که وی مشکلی برای بازی مقابل فجرسپاسی ندارد.
    *پرسپولیسی ها امروز با روحیه جدی‌تر نسبت به جلسات گذشته تمرین کردند. حمید استیلی نیز در ابتدای تمرین اعلام کرد که بهترین ها و افرادی که در تمرینات خوب باشند در بازی مقابل فجر به میدان خواهند رفت.
    *وحید هاشمیان پس از گفت‌وگویی با استیلی علی رغم اینکه هیچ گونه مصدومیتی نداشت تنها به دور زمین دوید.
    *علی پروین در تمرین امروز پرسپولیس نیز حضور داشت و در جریان تمرین با رادیو مسابقه تیم های بسکتبال ایران و اردن را پیگیری می کرد که پس از شکست ایران به شدت ناراحت شد.ناراحتی وی مورد توجه حاضرین در تمرین قرار گرفت.
    *تمرینات اختصاصی سومدیک با خطوط دفاعی پرسپولیس در نوع خود جالب بود.
    * جدیت حمید استیلی، فریادهای بلندش و دویدن‌ وی در تمرین‌ امروز در نوع بسیار جالب بود. او از بازیکنان می‌خواست تا با تمام توان تمرین کنند و به بازی روز یکشنبه با تمام تمرکز خود فکر کنند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 13 از 33 نخستنخست ... 39101112131415161723 ... آخرینآخرین