اگه بچه ها موافق باشند یک تاپیک براش بزنیم.
اری
خیر
اگه بچه ها موافق باشند یک تاپیک براش بزنیم.
سلام ورود گرم شما را به سایت تبریک میگم من با درخواست شما موافقم حالا خودتان زحمت کشیدید و تاپیک را زدید منتظرم تا آپدیتش کنید.
حمایت از گروه p30ask و نصب نوار ابزار ویژه سایت
آموزش دانلود بصورت ریموت پرمیوم با استفاده از اکانت های سایت
دانلود پریمیوم از Hotfile و Rapidshare و ... با استفاده از کوکی ها
سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
Username و Password پرمیوم سایت های مختلف ...
دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت
Sharecash Re-upload Service-مستقیم سازی لینک های شرکش
سلام.ممنون .باشه .من 2 تا پست فرستادم تا بچه ها اشنا بشند.راستش من بازی های ds رو با emulator و روی pc اجرا کردم.ولی بازی های عالی رو میشناسم و بازی کردم.
سلام دوباره.از وقفه ای که ایجاد شد معذرت میخوام.از این به بعد تمام بازیهای nintendo ds فقط در این تاپیک قرار گذاشته می شود.با توجه به تعداد بی شمار بازی های ds من بهترین ها را در اینجا قرار میدهم.برای هر بازی معرفی نامه ای که شامل داستان و سبک بازی و..میباشد و لینک دانلود بازی قرار داده می شود.مطالب مربوط به emulator ها و مسایل سخت افزاری ds در یک تاپیک جداگانه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
فکر کنم همه با این سری اشنا باشند.داستان بازی موضوع جدیدی ندارد.bowser پرنس peach را میدزدد و این وظیفه شماست که او را نجات دهید.موسیقی بازی خوب از کار در امده است.سبک بازی platform هست.ویژگی عالی بازی gameplay ان است.تمام مراحل بازی در کاخ prince peach رخ می دهد.شما در ابتدا در نقش yoshi بازی خواهید کرد و در طول بازی mario و wario و waluigi را unlock خواهید کرد.کل بازی دارای 15 course می باشد و هر course دارای 7 ستاره میباشد.با بدست اوردن ستاره های بیشتر بازیکن قادر است تا به بخش های مرموز کاخ ودر نهایت به bowser دسترسی پیدا کند.
ویرایش توسط ada wong : 10-14-2011 در ساعت 12:54 PM
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)