کباب لقمه ترکیه

مواد لازم :
گوشت قلوه گاه گوسفندي
گوشت قلوه گاه گوساله
نمك و فلفل سياه
پياز
طرز تهيه:
1) نصف گوشت قلوه گاه گوسفندي را با نصف گوشت قلوه گاه گوساله چرخ كنيد و مخلوط نمائيد و كمي نمك اضافه كرده و در يخچال قرار دهيد .
2) پياز را چرخ كنيد و سپس در يخچال به مدت 2 ساعت نگه داريد تا آب آن جدا شود .
3) آب پياز را دور ريخته و باقي آن را به گوشت اضافه كنيد نمك وفلفل را اضافه و خوب ورز دهيد .
4) گوشت را به اندازه اي كه نياز داريد به سيخ كشيده و با انگشتان دست روي گوشت فشار آورده تا اين كه حالت گوشت به سيخ كشيده شده گرد شود ( توجه بايد داشت كه گوشت نبايد در موقع كشيدن به سيخ به قطعات ريز خرد شود )
5) كباب را با حرارت ملايم بپزيد .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)