سلام خدمت برادر بزرگ و ارجمند آقا کاظم
نه بابا تازه اولشه آقا کاظم
نه بابا ما چند تا خوشگل داریم تو سایت م .م کچل-منظورت از خوشگل های سایت کی نکنه اون باشه ای شیطون
خوب داداشم هنوز زن نگرفته پس زن آیندش الان دختر مردم هستش آقا من سه تا میگیرم!اصلا 4 تا نه چاق میشه همون سه تا-من گفتم به دختر مردم نون نمی دی نه برای زن داداشت نون نمی خری
آقا تسلیم من قصد ازدواج دارم!من خیاط نشدم بهتر برگردی به جوابهای قبلیت یه نگاهی بکنی-
من قصد نداشتم زن بگیرم حالا شما یکی رو برام گرفتید یکی کافی هستشدوستداری چندتا زن بگری؟؟؟؟؟؟؟؟؟چونکه یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه (یکی از نمی خورم نمی خورم بترس یکی هم از میرم میرم بترس )حالا من از زن نمی گیرم نمی گیرم شما خیلی مترسم (بگو چندتا)
از قدیم گفتن خدا یکی قرآن یکی زنم یکی یکی یکی
بزار اونا بیاند با ما آشنا بشن قرار داد ببندیم بعد یکی جایی میبریمشون تو قره داغ دیگهخوب حالا اگه یه گروه ویتنامی بیان و دلشون بخواد برن قره داغ رو ببینن حاضری بعنوان تور لیدر بری و قرداغ رو نشونشن بدی اگه رفتی کجا ها میری
نه بابا ننم میپزه پدرم از استعداد ها نداره !یعنی ننت غذا میپز یا بابات (انقدر شما گفتید که دلم می خواد اشپزی کنم من فکر کردم حتما خونه حاجی اشپزی می کنه وشما می خواهید جاشو بگیری)
واتر پلو با ویلچرحالاکدوم یکی از ورزشها رو انجام دادی(فوتبال داخل سالن ،کشتی پروانه ای،دو با مانع ،شنا با مانع،بوکس قورباغه ای)
نخیر بابا شما با عطیه خانوم چیکار دارید؟ آیدا خانوم کی هستند؟ ایشون تو کویر چی کار میکنن؟خوب حالا که با عطیه خانم رفتین کویر لوت وانجا به ایدا خانم رو دیدت حاضریت با ایشون هم همسفر بشید
فکر کنم البته زبونم کمی درازهیعنی این قدر کتک خورت خوب (هیچ کی نمی تون مثل توکتک بخوره)
گوشی ؟گوشی چیه؟ حاجی کیه؟ اهان پدرم نه ایشون به موبایل من نگاه نمیکننیعنی از کارهای شمامیکند بکند عیبی نداره میشه گوشیت به حاجی بدی یه نگاهی بکنه بعد نظر بده (این قدر بچه مثبت هستی)
چهار دیواری اختیاری
هر چه زود تر بهترچقدر کم میشه یخوده بیشتر توضیح بدی
تشکر از داداش کاظم عزیز
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)