صفحه 11 از 33 نخستنخست ... 78910111213141521 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

استيلي: مقابل ذوب‌آهن 10 فرصت گلزني داشتيم؛ هواداران به دربي اميدوار باشند

حميد استيلي پس از تساوي 2 بر 2 برابر ذوب آهن اصفهان در نشست خبري اظهار داشت: از نوع برگزاري اين مسابقه گلايه دارم، بازيكنان ملي پوش ما 48 ساعت پيش به جمع ما اضافه شدند و در اين مدت فقط خواب بودند. سازمان ليگ حتي اجازه نداد ساعت بازي ما تغيير كند آن هم در حالي‌كه پرواز ما به تهران 12 نيمه شب بود.
    با اين وجود تيم ما در هر دو نيمه شرايط خوبي داشت و در نيمه دوم بهتر شديم.
    وي ادامه داد: در نيمه دوم بازي هجومي‌تري را انجام داديم اما روي اشتباه فردي گل خورديم بيش از 10 موقعيت گلزني در ديدار با ذوب آهن به دست آورديم و خوشحالم كه توانستيم بازي 2 بر يك باخته را برگردانيم تا بازي مساوي شود.
    استيلي در مورد عملكرد داور مسابقه گفت: داور در اين ديدار تأثيرگذار بود اما بهتر است كارشناس‌ها نظر بدهند. غلامرضا رضايي بازيكن دروغگويي نيست او به من گفت بازيكن ذوب آهن مرتكب خطاي پنالتي شد.
    استيلي در مورد اينكه گفته بود پرسپوليس از هفته پنجم به بعد شرايط ايده‌الي پيدا مي‌كند گفت: ما نشان داديم روز به روز بهتر مي‌شويم اگر ملي پوشان ما در زمان مناسب‌تري در اختيار تيم ما قرار مي‌گرفتند امروز بهتر بازي مي‌كرديم اما نشان داديم كه پرسپوليس روز به روز بهتر مي‌شود.
    سرمربي پرسپوليس در مورد اينكه مهاجمان اين تيم از داخل محوطه 6 قدم توپ را به آسمان كوبيدند گفت: فقط مهاجمان ما نبودند كه بي‌دقت عمل كردند حتي بازيكنان خطوط ديگر ما نيز در زدن ضربات آخر دقت نداشتند.
    وي در مورد اينكه هواداران مي‌توانند به نتيجه‌گيري پرسپوليس در دربي پايتخت اميدوار باشند گفت: هواداران صد درصد اميدوار باشند. با وجود آنكه فولادشهر بالاتر از سطح درياست و بازي در آن شرايط سختي دارد اما بازيكنان ما نه از نظر بدني كم آوردند و از نظر تاكتيكي نيز بازي خوبي را انجام داديم.
    سرمربي پرسپوليس در مورد تشويق علي دايي از سوي عده معدودي از تماشاگران پرسپوليس گفت: تماشاگران ذوب آهن علي دايي را تشويق كردند و بگذاريد او را تشويق كنند.
    وي در مورد اينكه اين تشويق‌ها خودجوش است يا ساماندهي شده گفت: خود جوش است.
    استيلي در مورد بازي علي كريمي در پرسپوليس گفت: اين بازيكن با تمام وجود در خدمت پرسپوليس است و وجود اين بازيكن براي ما غنيمت محسوب مي‌شود.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

درخواست هواداران پرسپولیس از مصطفی دنیزلی آخرین نیوز: هواداران پرسپولیس خواستار حضور دوباره مصطفی دنیزلی در پرسپولیس شدند.

هواداران پرسپولیس در یکی از شبکه های اجتماعی از مصطفی دنیزلی سرمربی سابق این تیم خواسته اند تا به ایران بیاید و هدایت این تیم سرخپوش را برعهده بگیرد.
    آنها که خاطرات خوبی با این مربی ترکیه ای دارند در این سایت اجتماعی از دنیزلی خواسته اند تا دوباره هدایت پرسپولیس را در دست بگیرد و یک بار دیگر این خاطرات را برای آنها رقم بزند.
    نتایج ضعیفی که پرسپولیس گرفته وباخت در پی در پی سه داربی هواداران را برآن داشته تا با کامنت گذاشتن در صفحه این مربی چنین درخواستی را از او داشته باشند.
    پرسپولیس در زمانی که دنیزلی سرمربی این تیم بود هرچند به مقامی بهتر از سومی نرسید اما بازی های خوبی انجام میداد که هواداران را راضی نگه داشته بود.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

طومار پیوس برای بركناری كاشانی
    مهاجم اسبق تیم فوتبال پرسپولیس در تلاش است تا سرپرست این باشگاه از سمت خود بركنار شود.

تیم سرخپوش پایتخت روزهای پرالتهابی را پس از باخت در دربی پشت سر می‌گذارد.

امروز در تمرین صحنه‌هایی رخ داد كه نشان از وجود بحران در این تیم داشت.

در همین راستا فرشاد پیوس مهاجم اسبق پرسپولیس كه یكی از گلزنان برجسته این باشگاه نیز محسوب می‌شود، طوماری را تهیه كرده و قصد دارد درباره كنار رفتن حبیب كاشانی سرپرست این باشگاه امضا جمع‌آوری كند.

پیوس به دنبال آن است تا با نظرخواهی از پیشكسوتان باشگاه، شرایط كنار رفتن كاشانی را فراهم كند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

4. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

كاشاني استعفاي كتبي‌اش را به وزير ورزش داد

مدیر پیشین روابط عمومی باشگاه پرسپولیس و سردبیر روزنامه پرسپولیس گفت: حبیب کاشانی امروز استعفای کتبی‌اش را به عباسی داد.
    عباس علیپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: استعفای حبیب کاشانی صحت دارد و این اتفاق با توجه به نظراتی که کاشانی داشت به جلسه شب گذشته وی با وزیر ورزش برمی‌گردد. کاشانی نظرات و پیشنهاداتی داشت و طبیعی است پس از این جلسه به این نتیجه رسیده که نباشد.
    وی ادامه داد: این خبر کاملا درست است و کاشانی امروز استعفای خود را به صورت مکتوب در اختیار عباسی قرار داده تا او تصمیمات لازم را بگیرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

استيلي: از استعفاي كاشاني بي‌خبرم

حمید استیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص استعفای حبیب کاشانی عنوان کرد: من از این موضوع بی‌اطلاع هستم و امیدوارمدرست نباشد چون او زحمات قابل توجه‌ای برای پرسپولیس کشیده است. با توجه به اینکه زیاد درباره موضوع اطلاع ندارم اجازه بدهید بعدا درباره آن حرف بزنم.
    استیلی در خصوص برخورد نامناسب با دستیارانش در اردوی تیم ملی که مانع حضور در کنار زمین شده بودند گفت: دستیاران من با دعوت کی‌روش به اردوی تیم ملی رفته بودند اما برخورد خوبی با آنها نشد. محسن عاشوری سال‌ها برای فوتبال این مرز و بوم توپ زده و نباید یک نفر به خود اجازه بدهد که با او بد صحبت کند.
    وی در پایان درباره اظهارات دایی گفت: من با هیچکس مشکلی ندارم و هیچوقت اجازه نمی‌دهم حرمت بازیکنانم زیر سؤال برود و کسی به آنها بی‌احترامی کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

ما را از اين وضعيت نجات دهيد

در پی نتایج ضعیف پرسپولیس در لیگ برتر و قرار گرفتن در رده پانزدهم جدول، حدود 25 هوادار با در دست داشتن نوشته‌هایی ظهر امروز در مقابل باشگاه پرسپولیس حاضر شدند و اعتراض خود را مبنی بر عدم نتیجه گیری این تیم اعلام کردند. آنها خواهان این بودند که هر چه سریع‌تر پرسپولیس از این وضعیت نجات پیدا کند.
    نماینده وزارت ورزش و جوانان نیز در محل مذکور حضور یافت و گزارشی را برای وزارت ورزش تهیه کرد.
    تعدادی از اطرافیان کاشانی با حضور در کنار این هواداران دقایقی با آنها گفت و گو کردند.
    این تجمع پیش از استعفای کاشانی صورت گرفت. هواداران پس از 90 دقیقه از مقابل باشگاه پرسپولیس رفتند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

خطيب: صحبتي نشده، اما شايد بخواهند به پرسپوليس برگردم

حجت الله خطیب در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شایعه حضورش به عنوان سرپرست یا مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از استعفای حبیب کاشانی گفت: در حال حاضر در جایی دور از تهران هستم و هیچ خبری هم ندارم فقط برخی همکاران شما در این زمینه تماس گرفتند و خبر استعفای کاشانی را هم آنها به من دادند. هیچ کس برای سرپرستی باشگاه پرسپولیس با من صحبت نکرده است.
    وی در مورد اینکه اگر چنین پیشنهادی به او بشود حاضر است این سمت را قبول کند گفت: من 19 سال و 9 ماه مدیر کل تربیت بدنی پایتخت بودم و اکنون نیز کارمند تربیت بدنی هستم و همان طور که روزی گفتند برو یک گوشه بنشین این کار را کردم و شاید روزی بگویند برگرد و من هم این کار را انجام دهم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

12. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

عباسي با استعفاي كاشاني موافقت كرد

محمد عباسی عصر امروز با استعفای حبیب کاشانی موافقت کرد.
    سرپرست باشگاه پرسپولیس عصر امروز در جلسه با وزیر ورزش استعفای کتبی خود را به وزیر ورزش ارایه کرده بود.
    باشگاه پرسپولیس در لیگ برتر در این فصل شرایط مناسبی ندارد و با شش امتیاز در رده پانزدهم جدول است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پروين: هيئت مديره پرسپوليس به افراد فوتبالي نياز دارد

علی پروین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اتفاقات اخیر در باشگاه پرسپولیس و استعفای حبیب کاشانی اظهار داشت: من درباره رفتن یا آمدن فرد خاصی حرف نمی‌زنم اما برخی اوقات وقتی یک چیز جواب نمی‌دهد تغییرات در آن لازم است. امیدواریم با نگاه وزیر ورزش و جوانان هیئت مدیره قدرتمند و قوی پشت این باشگاه ایجاد شود، چون یک نفره نمی‌شود همه کار را در این باشگاه انجام داد.
    پروین در پاسخ به این سوال که هیئت مدیره پرسپولیس به چه افرادی نیازد دارد، گفت: فقط بزرگ ترین مسئله ای که من به آن تاکید دارم این است که در هیئت مدیره این باشگاه بزرگ افراد فوتبالی و از جنبس پرسپولیس حضور داشته باشند.
    وی افزود: فعلا بیشتر درباره این موضوع حرف نمی‌زنم تا انشاء‌الله شرایط مشخص شود و بعدا ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.
    سرمربی سابق تیم ملی تاکید کرد:امیدوارم هر اتفاقی که می‌افتد، نتایجی که پرسپولیس کسب کرد را با نتایج خوب تغییر پیدا کند تا دل میلیون‌ها هوادار عاشق پرسپولیس شاد شود. باور کنید خسته شدند این هواداران.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گزارش تمرین امروز پرسپولیس

تمرین امروز پرسپولیس از ساعت 17 در ورزشگاه نوبنیاد پیگیری شد.
    در این تمرین بازیکنان پرسپولیس بیشتر به کارهای بدنسازی پرداختند.
    * علیرضا محمد بادست بسته شده و لباس شخصی و شیث رضایی نیز با لباس شخصی در تمرین امروز حضور پیدا کرد.
    * در حاشیه تمرین امروز خبر استعفای حبیب کاشانی بازیکنان را شوکه کرده بود. البته مشخص بود که کادر فنی پرسپولیس از این ماجرا اطلاعات لازم را دارند.
    * مهرداد اولادی زیر نظر گمالوویچ تمرینات قدرتی انجام داد.
    * 17 بازیکن در تمرین امروز حضور داشتند و ملی پوشان غایب بودند.
    * حدود 20 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند و تمرین سرخ پوشان را از نزدیک تماشا کردند.
    * با پا در میانی حمید استیلی خبرنگاران مجوز حضور در ورزشگاه را پیدا کردند.
    * بازیکنان پرسپولیس در تمرین امروز پس از گرم کردن بدن‌های خود به ارسال پاس های کوتاه و بلند، حفظ توپ و پرسینگ و فوتبال‌های دستگرمی پرداختند و باز هم مهرداد اولادی در یک صحنه از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شدید شد و به همین دلیل تمرین را ترک کرد و به یخ درمانی پرداخت. اولادی هنگام ترک زمین احساس درد شدیدی داشت و با ناراحتی بسیار از جمع همبازی هایش جدا شد.
    * کیفیت مطلوب زمین صنایع دفاع واقع در نوبنیاد باعث شادمانی بازیکنان شده بود.
    * تعدادی از بازیکنان با حضور در کنار محمد وضعیت او را جویا شدند.
    * در ابتدای تمرین استیلی جلسه‌ای 20 دقیقه‌ای را با بازیکنان داشت.
    * استعفای حبیب کاشانی در تمرین امروز مثل این بود که شوک بزرگی به بازیکنان وارد شده است، آنها با دیدن خبرنگاران صحت و سقم این خبر را جویا ‌شدند که اصحاب رسانه خبر استعفای سرپرست باشگاه را تائید کردند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 11 از 33 نخستنخست ... 78910111213141521 ... آخرینآخرین