او در پیام خود میگوید: «در مصاحبههایم گفته بودم که هنوز به بسیاری از مراکز صدور گواهی دسترسی دارم. حالا میگویم که به چهار مرکز دیگر هم دسترسی پیدا کردهام و به سادگی میتوانم از آنها برای صدور گواهیهای جدید استفاده کنم.» او فقط به نام یکی از آن مراکز اشاره میکند: «گلوبالساین.»
مسئولان این کمپانی اما میگویند در بررسیهای دقیق خود با هیچ نشانهای از وقوع چنین حملهای مواجه نشدهاند و پیگیریهای جدی خود را ادامه خواهند داد تا در صورت وقوع حمله، بلافاصله واکنش لازم را نشان دهند.
این نخستین باری است که او در پیام خود، مضامین سیاسی مطرح میکند: «باید بدانید هر کاری که انجام میدهید پیامدهایی دارد؛ هر کاری که کشورهای شما در گذشته انجام دادهاند، باید هزینهاش را بپردازید.» او در پیام خود، از کشتار یا نسلکشی سربرنیتسا بهعنوان یکی از این اقدامات یاد میکند که «امروز پس از گذشت ۱۶ سال، هلند باید هزینهاش را بپردازد» چون در ماجرای سربرنیتسا «جان ۸ هزار مسلمان را با ۳۰ سرباز هلندی تاخت زده است.» حمله به دیجیناتور، در شانزدهمین سالگرد کشتار سربرنیتسا انجام شده است.
او همچنین در این پیام اعلام کرده که جزئیات فنی عملیات نفوذ خود به سرورهای دیجینوتار و گذر از ۶ لایه امنیتی آنها را در آینده نزدیک منتشر خواهد کرد. به گفته این هکر ایرانی، او در حالی به سرورها نفوذ کرده که همه پورتهای مرتبط با اتصالات راه دور بلاک شده بود و فایروالهای قدرتمندی وجود داشت و ششمین لایه امنیتی، متصل به اینترنت نبود. به همین خاطر او معتقد است «تشریح جزئیات این عملیات، میتواند درس بزرگی حتی به گروههایی نظیر انانیمس و لولزسک باشد.»
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)