به نام خدا
دوستان متن بالا از وبلاگ رسمی گوگل بود و باید بگم هفته قبل گوگل یکی از اکانت های gmail بنده را ساسپند کرد ( p30ask@gmail.com ) و بعد از من خواست پسوورد را تغییر بدم و جالبه که تا پسوورد را تغییر ندادم اجازه ورود بهم نداد و بعد هم که خواستتم دوباره پسوورد قدیمی را بذارم از تنظیمات باز هم قبول نکرد و هشدار امنیتی بهم داد ....
لذا کلیه دوستانی که اکانت ایمیل از gmail دارند و اطلاعات مهمی دارند بهتر هست که سریعا اقدام به تغییرات پسوورد کنند و باید بگم این هشدار گوگل به بنده در حالی صورت گرفته که هیچ کدام از نرم افزارهای امنیتی روی سیستم بنده که خودتان میدانید تا چه حد مراقب هستم هیچ گونه هشداری ندادند و یک به یک میلیون هم امکان نداره که سیستم و یا پسووردهای بنده لو رفته باشه ولی احتمالا سیستم گوگل چیزی دیده که اینگونه اکانت را بسته بود و بی دلیل نمیتونه باشه .
مورد بعد اینکه فراموش نکنیم که هفته قبل هم یک گروه چینی سعی در تغییر پسوورد بنده داشت در انجمن شماره یک که خوشبختانه موفق نشده بودند و از مسئولین سرور فعلی در شرکت هاست دی ال بابت امنیت خوب سرورهاشون هم سپاسگذارم .
متاسفانه بعد از دست رفتن سرور شخصی خودمان متاسفانه امنیت را خودمان تنها در اسکرایپت ها میتونیم تامین کنیم و مشکلات امنیتی سرورها که هکرها میتونند با ریختن شلر بر روی اونها به ما صدمه بزنند واقعا خارج از کنترل هست چنان که مدتی قبل شلری بر روی یکی از مجموعه ها ریخته شد که با وجود اعلام سرور مبنی بر اسکن کامل سرور متاسفانه شلر را مدتی قبل بلاخره خودم کشف کردم و به دوستان هم دادم تا کل سرورشان را پاکسازی کنند ... ( لینک دانلود را در اختیار مدیران قرار دادم ولی به دلایل امنیتی از قرار دادن اون در تاپیک عمومی معذور هستم )
با امید به تحقق امنیت و آزادی در جهان مجازی
همگی شاد و پیروز باشید![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)