مجموعه جديد «خونه به خونه» قصد دارد با تغيير در دکوراسيون و معماري خانههاي ايراني، تحولي در برنامه سازي و نوع طراحي منازل ايراني ايجاد کند.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، ميرطاهر مظلومي که مجري ـ بازيگر اين برنامه است، با اشاره به مطلب بالا گفت: برنامه «خونه به خونه» ويژه برنامهاي جديد است که در شبکه يک سيما تهيه شده و قرار است به زودي جمعه هر هفته حدود ساعت 20 تا 21 از اين شبکه پخش شود.
وي ادامه داد: برنامه «خونه به خونه» يک برنامه کاملا ايراني است. شيوه کار به اين شکل است که من به همراه گروه سازنده کار به خانه افراد مختلف مي رويم و از آنها مي خواهيم که تمام وسايل منزلشان را جمع کرده و به کناري بگذارند. سپس من به همراه خانواده به يک مسافرت چهار تا پنج روزه که از سوي سازندگان برنامه براي آنها تدارک ديده شده، مي رويم. در اين فاصله حدود 20 طراح دکوراسيون چهره منزل آنها را دگرگون کرده و از نو چيدمان آن را تعريف مي کنند. صاحبخانه و خانوادهاش پس از بازگشت از سفر شاهد تغييرات وسيعي در خانه خود خواهند بود.
اين بازيگر توضيح داد: من از ابتداي سفربه منظور معرفي فضا و شرايط آن همراه خانواده مورد نظر هستم اما در ادامه ديگر مزاحمتي براي شان ندارم و آنها ميتوانند طبق روال سفرهايي که دارند از امکانات رايگاني که گروه توليد برنامه در اختيارشان قرار داده استفاده کنند.
او افزود: من به هيچ وجه در اين برنامه نقش مجري ندارم، زيرا روال اجراي برنامه کاملا عادي، روان و نزديک به شيوه معمول زندگي است تا مخاطب بتواند به راحتي با برنامه ارتباط لازم را برقرار کند.
مظلومي دربارهي شيوه طراحي منازل گفت: در طراحي از نظرات خود اعضاء خانواده تا حدودي استفاده ميشود و طي چند روز 20 طراح به طراحي جديد دکوراسيون منزل مي پردازند و کل شکل معماري خانه را تغيير مي دهند. در اين طراحي به ويژگي احياء معماري ايراني توجه مي شود.
وي تصريح کرد: در طراحي جديد اين منازل از وسايل کاملا نو استفاده مي شود و خانواده ها نيز براي ايجاد تغييرات به وجود آمده هيچ هزينه اي پرداخت نمي کنند.
اين بازيگر تغييرات به وجود آمده در منازل را موجب شگفت زدگي خانواده ها برشمرد و گفت: اين ايده در ساير شبکه هاي تلويزيوني در ساير کشورها اجرا مي شود اما شکل اجراي آن در ايران کاملا براساس اصول مذهبي و فرهنگ ايراني است.
مظلومي توضيح داد: تاکنون 13 قسمت از اين برنامه تهيه شده که در ادامه در صورت استقبال مخاطبان اين برنامه ادامه دارد. در اين برنامه ما به سراغ خانواده هايي از مشاغل گوناگون چون آرايشگر، آشپز، آتش نشان ، راننده آژانس ، روحاني و... مي رويم. در صورت حمايت از 13 قسمت ساخته شده ضبط اين برنامه در آينده ادامه پيدا خواهد کرد. به نظرم «خونه به خونه» گنجايش ايجاد تغيير در سطح وسيع را دارد.
او در پايان خاطرنشان کرد: عوامل توليد «خونه به خونه» با هيچ يک از خانواده هاي شرکت کننده در اين برنامه رابطه آشنايي ندارند و انتخاب هاي به صورت اتفاقي انجام مي شود. قرار است کليه اطلاعات برنامه در وب سايت «خونه به خونه» در اختيار مخاطبان قرار گيرد و تماشاگران نيز بتوانند از طريق سامانه پيام کوتاه با اين برنامه همراه شوند.
بنا به اظهار نظر سيد محمدرضا قربانزاده ـ تهيه کننده خونه به خونه ـ اين برنامه در عين سادگي از لحاظ توليدي بسيار پيچيده و پرهزينه است که البته ساعتها روي آن فکر و کار شده است و ما قصد داريم با انجام آن خاطره خوشي را براي خانواده ها ايجاد کرده و روابط بين افراد خانواده را نظر مادي، معنوي و انديشه به هم نزديکتر و صميمانهتر كنيم. ضمناً در انتخاب خانواده ها نيز سعي کرديم يک حلقه اي از افراد را در جامعه انتخاب کنيم که نماينده قشر وسيعي از افراد ديگر در جامعه باشند، مانند کارگر، کارمند، آتش نشان ، تکنسين اتاق عمل، استاد دانشگاه و ... حتي از شهرستان ها نيز افرادي را جهت شرکت در برنامه انتخاب کرده ايم که نمونه اين افراد هستند.
برنامه «خونه به خونه» در 13 قسمت 50 دقيقه اي به کارگرداني محسن توکلي و تهيه کنندگي سيد محمدرضا قربانزاده اجراي مير طاهر مظلومي ساخته شده که جمعه شب ها ساعت 20 از شبکه يک سيما پخش مي شود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)