پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از بازي با تراكتور سازي در جمع خبرنگاران در مورد اينكه چرا نسبت به خبرنگاران كم لطف است و جواب آنها را نميدهند، گفت: من زماني كه بازيها حساسيت دارند، سعي ميكنم كمتر حرف بزنم تا حساسيتها را كم كنم و براي ديدار با پرسپوليس نيز همين كار را ميكنم.
سؤال فني هم كه برخي نميپرسند و به حواشي ميپردازند، شايد حق با آنها است كه ميخواهند خوراك به مردم بدهند. پيش از بازي با پرسپوليس نيز فقط در نشست خبري حرف ميزنم، من تعامل خوبي با رسانهها دارم، بنابراين دوستان از ما دلخور نشوند.
وي افزود: در هفتهاي كه گذشت من با 10 نفر تيم را تمرين دادم و مسابقهاي هم نبوده است، لزومي نداشت كه حرفي بزنم اگر خبرگزاري هم مصاحبهاي از من منتشر كرد صحبتهايم از تلويزيون را پياده كرده.
سرمربي استقلال در مورد ديدار با تراكتور سازي گفت: اين بازي حساس است، نه به دليل وجود يك شخصيت خاص بلكه تراكتور سازي رقيب ما است و با ما فقط يك امتياز فاصله دارد. تراكتور سازي تيم خوبي است و كادر فني خوبي هم دارد و هواداران پرشور اين تيم را حمايت ميكنند. اميدوارم فردا شب با حضور پرشكوه هواداران و حضور 90 تا 100 هزار تماشاگر بتوانيم بازي خوبي انجام دهيم.
مظلومي افزود: ما يك سري مشكلات داشتيم، با تيم نصف و نيمه تمرين كرديم و كار تاكتيكي خاصي نميتوانستيم انجام بدهيم. حتي بازيكنان ملي پوش ما ريكاوري نكردند. ما 8 بازيكن ملي پوش داشتيم، دو ملي پوش ما خارجي بودند، دو بازيكن هم مصدوم بودند و 11 بازيكن خود را در اختيار نداشتيم؛ اما رقيب تمام نفراتش را در اختيار داشت. ما يك تيم با تجربه هستيم، امروز ديروز يك تمرين گروهي داشتيم اميدوارم فردا شب حضور پرشكوه هواداران را شاهد باشيم.
وي با اشاره به قانون اختصاص 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه به تماشاگران تراكتور سازي گفت: اين يك قانون است، نميدانم چرا اينقدر حواشي ايجاد ميكنند. استقلال فصل گذشته در تبريز نتوانست هوادارانش را به ورزشگاه ببرد فقط 2 هزار طرفدار ما را به ورزشگاه راه داده و آن هم در گوشهاي از ورزشگاه مستقر شدند ما به تماشاگران تراكتور سازي احترام ميگذاريم آنها به فوتبال گرمي ميدهند، اما قانون ميگويد فقط 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه به تماشاگران ميهمان اختصاص دارد يعني 9 هزار نفر از ظرفيت ورزشگاه آزادي اختصاص به آنها دارد. اميدوارم جعفري مدير عامل تراكتور سازي كه مدام مصاحبه ميكند در بازي برگشت اين قانون 10 درصد را براي استقلال اجرا كند.
مظلومي در مورد ديدارش با تراكتورسازي از نظر فني گفت: شناخت خوبي از حريف داريم و تاكتيك آنها را ميشناسيم. امروز هم يك جلسه تمرين تاكتيكي ميكنيم با بازيكنان بيشتر تئوري تمرين كردهايم، زيرا آنها در اختيار تيم ملي بودهاند و فقط يك جلسه تاكتيكي تمرين داشتهايم.
وي در مورد مصدوميت كيانوش رحمتي و كمبود بازيكن در استقلال گفت: ما تيموريان را در اختيار نداريم و محروم است اما در مورد كيانوش رحمتي و جاسم كرار امروز از آنها تست ميگيريم، اگر جواب بدهند فردا از آنها استفاده خواهيم كرد. با نبود دو يا سه بازيكن دچار مشكل نميشويم.
سرمربي استقلال در مورد صحبت خود با هواداران اين تيم گفت: آنها در بازيهاي كم اهميتتر نيز حضور پرشوري داشتند و 70 هزار تماشاگر در ورزشگاه بودند قطعا آنها فردا شب حضور پررنگي خواهند داشت از آنها ميخواهم كه زود به ورزشگاه بيايند و وارد حاشيه هم نشوند و 90 دقيقه استقلال را تشويق كنند.
مظلومي در مورد مبارزه با دلالي و فساد در فوتبال گفت: اين حرفهاي كه زده شد حتما مستند بوده است. شايد فقط يك درصد بحث دلالي و فساد در فوتبال مطرح شده است و آنها حتما سندي داشتهاند كه اين گونه صحبت كردهاند؛ اما معتقدم اين اتفاقات در ليگ برتر كم شده است. شايد به يك درصد هم نرسد، در ليگ برتر جابه جاييها با اينجنتهاي فيفا انجام ميشود و بازيكنان شناخته شده هستند و كسي نميتواند زير و رو بكشد، به همين دليل برخي افراد به دستههاي پايين تر رفتند و در آنجا فعاليت ميكنند، بايد با متخلفان برخورد شود. نبايد گفت كه فردي كه تخلف كرده است به رده پايين تر برود، بايد با او برخورد شود آن فرد متخلف در رده پايينتر نيز تخلف ميكند. در مورد آكادمي استقلال نيز صحبتهايي مطرح ميشود؛ اما من شاهد هستم كه بيشتر اين آدمها به اسم مربي و مسئول آكادمي سوء استفاده كردهاند و به باشگاه و مربيان پولي نرسيده است مربيان آكادمي حتي حقوق خود را دريافت نكردهاند.
وي تاكيد كرد: در باشگاه استقلال به دقت كنترل ميشود و قراردادها زير نظر است قبول دارم كه فوتبال پايه ما ضعيف شده برخي كه شايستگي آن را دارند بيرون ميمانند و برخي نيز با رابطه جاي آنها را ميگيرند.
مظلومي در مورد اينكه علي پور از تخلف برخي خبرنگاران نيز خبر داده است، گفت: خبرنگاران قشر پاك و زحمت كشي هستند و اگر عليپور و همكارانشان متخلفان را از جمع خوبان و پاكان جدا كنند افرادي كه خلوص نيت دارند به كارشان ادامه ميدهند. در هر قشري خوب و بد وجود دارد، اما معتقدم خلاف كار را طبق قانون مجازات كرد. نه آنكه آن را به رده پايين تر فرستاد زيرا خلاف كار در آنجا خلاف خود را انجام ميدهد مانند دزدي ميماند كه به او بگويند دزدي نكن حتي برخي از دزدان بعد از اعمال مجازات نيز كار خود را ميكنند.
سرمربي استقلال در مورد اينكه مربيان بيشتر از بازيكنان دستمزد ميگيرند گفت: من اين را قبول ندارم مربيان كمتر از بازيكنان دستمزد ميگيرند و حتي پرداخت دستمزد آنها بعد از بازيكنان اتفاق ميافتاد در فوتبال ما بازيكن سالاري است مربي را راحت عوض ميكنند اما بازيكن را نميتوانند راحت عوض كنند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)