نتايج اميدبخش براي درمان قطعي سرطان
در روش جديد اميد است با تزريق درون وريدي تنها سلول هاي سرطاني به وسيله ويروسي شبيه واكسن آبله مورد هدف قرار گيرد و به ديگر بافت هاي سالم بدن آسيبي نرسد.
پزشكان و دانشمندان بيمارستاني در اوتاوا كانادا براي مقابله با سلول هاي سرطاني روشي نوين به كار بردند كه مي تواند در درمان سرطان نقشي موثر داشته باشد.
به گزارش عصر ايران به نقل از نشريه علمي " نيچر" در آزمايشي كه از سوي پزشكان بيمارستان اوتاوا روي 23 بيمار انجام شد تلفيقي از دو روش پرتو درماني و شيمي درماني كه براي درمان سرطان بر روي انسان به كار مي رود به همراه روش جديد تزريق درون وريدي كه سابق بر اين تنها بر روي حيوانات انجام مي شد ، به كار رفته است كه پزشكان نتايج حاصل از روش تزريق درون وريدي در حمله ويروسي به سلول هاي سرطاني و سالم ماندن ساير بافت هاي بدن را اميد بخش توصيف كرده اند .
در اين روش دانشمندان کانادایی موفق شدند با تزریق ویروس درون وریدی، فقط تومورهای سرطانی را هدف قرار دهند و به ساير بافت هاي سالم بدن آسيبي نرسانند .
گفتني است در درمان هاي پرتويي و شيميايي ، علاوه بر هدف قرار دادن سلول سرطاني صدماتي جدي به ديگر بافت هاي بدن نيز وارد مي شود كه گاه اين صدمات جبران ناپذير هستند،
اما در روش جديد اميد است با تزريق درون وريدي تنها سلول هاي سرطاني به وسيله ويروسي شبيه واكسن آبله مورد هدف قرار گيرد و به ديگر بافت هاي سالم بدن آسيبي نرسد.
دکتر "جان بل " دانشمند "موسسه تحقیقاتی بیمارستان اتاوا " درباره روش جديد مبارزه با سلول هاي سرطاني گفت كه تلاش محققان این بود که امکان تزریق این ویروس به شیوه درون وریدی را به افراد مبتلا به سرطان ثابت کنند، چرا که در گذشته این شیوه فقط در مورد حیوانات به کار گرفته می شد.
طبق گفته اين دانشمند كانادايي رویکرد انتخابی به كار گرفته شده در روش جديد ، می تواند به پزشكان کمک کند تا به طور مداوم سلول های سرطانی را هدف قرار دهند ."
وي مي افزايد كه ویروس به طور ویژه در مورد تومورهای سرطانی جامدی همچون سرطان سینه، پوست، پروستات و پانکراس موثر هستند، اما برای درمان سرطان هاي خون و لنفاوي تاثیر کمتری دارند.
پزشکان مركز تحقيقات بيمارستان اوتاوا آمیزه ای از یک نوع ویروس (jx-594) را به بیماران سرطانی که در این پژوهش شرکت کرده بودند، تزریق کردند. پس از ده روز که نتایج تکه برداری از بافت زنده این بیماران آماده شد، از هر هشت بیمار در هفت بیمار علائم تکثیر ویروس در تومورهای سرطانی مشاهده شد اما این ویروس بر بافت های سالم بیمار تاثیری نگذاشته بود.
پزشكان مركز تحقيقات بيمارستان اوتاوا گفته اند با وجود اميدوار كننده بودن نتايج اين آزمايش هاي جديد ، اما هنوز براي درمان قطعي سرطان با استفاده از اين روش به زمان بیشتری نیاز است و دو یا سه سال دیگر زمان لازم است تا داروهای درمانی و دیگر اقلام پزشکی مورد نیاز برای تخریب سلول های سرطانی تولید شوند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)