سلام دوباره

یا حضرت عباس به دادم برس
در خدمتیم اقا کاظم

خوب حالا نمی تونی بگی طعمت خوراکی انسانی مادی مالی یا ای شیطون نکنه طعمع خودتی

هر چی بیاد دستم ! بیشتر از یکی از خوشگل های سایت استفاده میکنم
خوب نکنه شما جزو ان دسته از مردهای هستین که مگن ما نون اضافه نداریم که به دختر مردم بدیم
نه بابا برادرم ازدواج کنه من دو تا نون اضافه میگیرم و لی خودم دوست ندارم ازدواج کنم!

خوب پس منظور شما این بود که با یه دختری ازدواج میکنی که اسم برادر وخواهراش این اسمای باشن که گفتی
خوب حالا اگه شش قلو اورد وشما پنج تا اسم انتخاب کرده بودین مثل لک لک یکشو دور بقیه بچرخون وبعد بکوب زمین که بترک تا دفعه بعداضافه به دنیا نیاد تو که خودت جزو لک لک ها بودی چرا این سوال رو پرسیدی
آقا کاظم شما کی خیاط شدی ما خبر دار نشدیم؟خودت میدوزی !خودت اندازه میکنی!آخه چرا با من بچه این کار رو میکنید ! من قصد ازدواج ندارم ولی اگه کسی ازدواج کنه و زنش 6 قلو بیاره به کمک دولت کریمه خودت حساب کن چقدر پولدار میشه!برای هر بچه یک میلیون اول و وقتی 18 سالش شد تو حسابش تقریبا 20 میلیون
بزار حساب کنم 108=18*6 ببین طرف پولدار میشهLjh&$:

اگه یه روز یه عده مهمان خارجی بیان از ایران بازدید کنن حاضری بعنوان تورلیدر با انها بری وقره داغ رو نشونشون بدی
اگه خودشخواست حتما میبرم!البته تو تابستون چون اونجا تو تابستونم برف هست

دوست داری غذا خودت درست کنی یا یکی درست کن شما بخورین
اگه ننم باشه نه دوست دارم دست پخت اونو بخورم!

کد امیک از این ورزشها رو انجام دادین (فوتبال باچاله،پرش از ارتفاع بر روی نیزه،شیرجه روی چمن،درازو نشست رو میل گرد)ونظرت راجب این ورزشها رو بگو
اینا همشون مثل رشته دانشگاهی شماست یعنی ابیاری گیاهان دریایی البته یکیشون یادتون رفته واترپلو با ویلچر ولی من هیچکدوم رو انجام ندادم!

اگه یه روز با عطیه خانم ازدواج کرین رفتن ماه عسل دوستداری کجا بری
بخدا کچلم کردید ! به مسائل خصوصی چرا سرک میزنید؟
بابا یک جایی میریم دیگه تو فرض کن کویر لوت البته ایشون کی هستند؟

خوب حالا شما قد و زورت نمی رسه دوستداری انی که قد و زورش می رسه بزنه تو کله شما
باور کن هم خودش میزنه هم برادرش

اگه یه روزی بابا شدی دوستداری که بچه های خودت هم تا این ساعت از شب بیدار باشن
شوق جوونی هستش دیگه اگه کار های من رو بکنند اره؟حالا کی بابا شدیم؟

دوست داری چند سال عمر کنی
خیلی کم بخدا