مواد لازم :

  • ماهي شير يا قزل‌آلا به قطر 2 سانت: 600 گرم

  • گشنيز تازه خرد شده: يك‌چهارم فنجان

  • نمك و فلفل: به‌ميزان لازم

  • كره آب شده: يك قاشق غذاخوري

  • پوست ليموترش رنده شده: يك قاشق مرباخوري

  • روغن: به ميزان لازم

  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري



روش تهیه :

ماهي را بشوييد، خشك كنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد. 4 تا 5 دقيقه در روغن خيلي كم با فاصله 10 تا 15 سانت از شعله بالاي فر سرخ كنيد تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهي فرو رفت و ماهي با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنيز را با كره آب شده،‌ پوست ليمو و آبليمو مخلوط كنيد، روي ماهي بريزيد و سرو كنيد. (4 نفر)