خوب اولا اینکه تو ادمینش هستی ! دوما اینکه بیشتر دوستام تو محله هم ایننجا هستن !رضا میتونی بگی برات سایت آذر دانلود با بقیه سایت ها و فروم ها اصلا فرقی میکنه ؟ (خود سایت و بچه های عضوش منظورمه با سایتهای دیگه برات فرق دارن)
سوما اینکه سایت ما چرت و پرت زیاد نداره و بیشترش علمی هستند!
از وقتی مشاور شدم فعالیتم کم شده ولی اول ها تو بخش عکاسی و الان هم هر جا که بتونم!2-بیشترین فعالیتت تو کدوم بخشه؟
بابا بخدا از همشون بجز دو مورد که قبلا گقتم!تنقلات هم کم میخورم بجز دنتاز چه غذاهایی خوشت میاد؟تنقلات چی؟
تیپم همیشه ساده بود یعنی خودم ساده زندگی کردن رو دوست دارمتیپت چیه طوریه؟قد؟وزن؟تو تست iq اول دبیرستانت چند تا درست زده بودی؟
قد رو دقبق نمیدونم دورو بر 180 و لی وزنم 82 کیلو
تست iqرو هم به یاد نمیارم فکر کنم صفر
محمد کوپی پست میکنی ها؟ ببین چند سال هستش که تموم کردم!معدل ام هم درو و بر 15 شاگرد زرنگی نیستم ولی شاگرد شیطونی بودم که همیشه بیرون از کلاس بودم!امتحانات نهایی رو چی کار کردی؟تموم شده یا نه؟معدلت چند میشه/اصلا دانش آموز زرنگی هستی؟
تابستون که دیگه تموم شد چون از پس فردا ماه رمضان شروع میشه! ولی دوست دارم برم کرج تا یکی از دوستان رو ببینم!برنامت برای تابستون چیه؟اگه قرار باشه بری سفر دوست داری کجا ها بری؟
استغفرالله . تو مگه همسایه ما نیستی؟مگه من روزی 45 ساعت تو رو نمیبینم پس چرا میپرسی نه ندارمحیوون خونگی هم داری؟
اخلاقم توپ توپ . خانواده سهله تمام محل و نت ازم راضینLjh&$:-اخلاقت چه جوریه؟خوانواده ازت راضین؟
خوب تو نت همه دوستای من هستند همشون رو دوست دارم به حد تیم ملی-بهترين دوستت يا بهترين دوستاي اينترنتيت رو معرفي كن...؟
سه تا فعلا هم که خودم ئنشستم!تا حالا تو چند تا صندلی سوال گذاشتی؟
متشکر محمد جان
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)