رضا جون سلام خوبی با گرمای صندلی چیکار میکنی پوماد لازم داشتی بگو اقا این سوال ها یه ادم با جنبه میخواد اگه نداری اصلا سوال هارو نخون
یه پیشنهاد یه کپسول اتیش خاموشکن همراه داشته باش
یک توضیح کامل: اقای طاها در سایت قبل بودند که با من دوست شدند به من هم میگفتن برادر
نمیدونم پدرم کی دوباره زن گرفتخوب به من میگفتن مسلمان ها با هم فامیلند ایشون یکی از روحانیون حوزه علمیه قم بودند که بخاطر اهانت به مدیر سایت خلع درجه و لباسشون ازشون گرفته شد
در ضمن شناختم از ایشون به همین قدر بود!![]()
1-رضا جون درسته میگن که شما و اقا طاها همزاد هستید
درضمن این همزاد شما بلده سوال شرعی جواب بده تا اونجا که من یادمه ایشون کربلا بودن تو کوچه ی السبلان هم زندگی میکردن
2-خوب من نمیدونم تا حالا پا چه ی کسی رو خوردی یا نه ولی با دوتا چشمام دیدم که کله خوردیخودم پاکش میکنم ننم میپزتش!اهل کله هم نیستم!3-اقا با این وضعیت کسی به شما زن نمیدهاقا شما با لیست من چیکار داری؟ کسی که مشاور باشه باید این چنین لیست هایی داشته باشه
خوب اگه پولشو خودش حساب کنه هر چی بخواهد بخوره به من چه!من اگه کسی رو دعوت کنم دست پخت خودم رو بهش تعارف میکنم نه غذا های حاضری که بعد از مصرف مریض بشند! فقط یک مورد اثتثنا هست که اونم خصوصی هست!ببخش اقا بهزادLjh&$: اونم هر چی غذا بخواد به حساب خودش میتونه بخوره !
تابستون که دیگه تموم شد چون از پس فردا ماه رمضان شروع میشه! ولی دوست دارم برم کرج تا یکی از دوستان رو ببینم!
در ضمن فکر کنم با این وضعیت کرج رفتنت هم منتفی شد
4-خوب رضا جان ساسان پشت مو میدونه که شما ایشون رو میشناسیدبازم میگم وارد مسائل خصوصی نشووووووووووووووووووووووو ووووووووووو:
به فرض که من ایشون رو میشناسم بابا شما رئیس ثبت احوال هستید یا مدیر کل انجمن!![]()
5-رضاجون میتونی این حرفت رو ثابت کنینه بابا چه zz ولی هممون انسانیم
به خانوم ها هم توهین نکردم خانوم خیلی به آشپزیشون افتخار میکنن به همین خاطر میگم که دست پخت اقا یون خیلی بهتر از خانوم ها هستش!
در خدمت خانوم ها هم هستیم اگه تو سایت پیدا شدند!
اقا نحوه ی پختن اش رشته رو توضیح بده همینجا تایپ کن کپی پست نکن
6-خوب پس با روسی ها در ارتباط هستینه بابا من میگم رفته بود روسیه نرفته بود که زن بگیره ای خداااااااااااااااا
اون روز هم من بخاطر اشتباه خودم تا 20 دقیقه نتونستم وارد سایت بشم!
در خدمت اقا پژمان هم هستیم!![]()
پس بگو چرا وقتی حمله میکنن در میری اخه رضا یه مدیر ارشد که بلد نباشه پسووردش رو درست تایپ کنه به چه دردی میخوره
7-رضا جون این حرفت رو هم باید اثبات کنی شوخی ندارم چجوری میتونی اگه میتونی منو بن کنخوب من که نمیتونم تمام شگردامو به تو یاد بدم
ولی میتونه
ddd
اقا من سوال رو خصوصی بعدا از شما میپرسممگه نمیدونید اقا کاظم استاد ما هستند . باشه تو بیا از من سوال کن اگه تونستم هیچ اگه نتونستم شما رو به دفتر یکی از آیت الله ها معرفی میکنم!![]()
8-رضا جون یادته سوار سگ گله شده بودی براش زین گذاشته بودی یا همینجوری سوار شده بودی میخواستم ببینم سرعتش چنتاست
9-ببینم راست میگی؟؟؟؟؟؟؟ ایادا خانوم چطورایشون هم راضی هستن ازتوناخلاقم توپ توپ . خانواده سهله تمام محل و نت ازم راضین![]()
10-اقا رضا فرض کنیم رفتید سفر به جنگل های افریقا درضمن سوار سگ گله هم هستید گرفتار قبیله ی زنای وحشی شدید بهتون گفتن اگه از این غذای ما میل نکنی میکشیمت چیکار میکنی از غذاشون میخوری یا که مرگ رو ترجیح میدی گزینه ی دوم هم براتون گذاشتن اون هم اینه که اول سگ گله سواری رو یادشون بدی دوم اینکه کرج رو بی خیال بشی و با یکی از زنای قبیله ازدواج کنی کدوم رو انتخواب میکنی
اقا حرارت صندلی به اوج خودش داره نزدیک تر میشه فکر کنم اگه یه شلوار دیگه دفعه ی بعد با خودت بیاری خوب میشه اخه اولیه سوخت دومیه خیس شد ببینیم این یکی چی میشهddd
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)