مواد لازم :
کره 1/3 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
دارچین 2 قاشق سوپخوری
طرز تهيه :
خمیر دانمارکی را باز کرده و از خمیر دایره هایی به قطر 20 سانتیمتر درآورده هر دایره را هشت قسمت نموده بدین ترتیب از هر دایره هشت مثلث دارید . در قاعده به طرف نوک لوله نمائید بعد از آن را بصورت نیم ماه درآورده و در سینی چیده و به مدت 15 الی 20 دقیقه بماند تا عمل کند . سپس رویش را مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و شکر درشت رویش بپاشید . فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده شیرینیها را به مدت 25 الی 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد .
طرز تهيه رویه کره دارچین :
خمیر دانمارکی را باز کرده و از خمیر دایره هایی به قطر 20 سانتیمتر درآورده هر دایره را هشت قسمت نموده بدین ترتیب از هر دایره هشت مثلث دارید . در قاعده به طرف نوک لوله نمائید بعد از آن را بصورت نیم ماه درآورده و در سینی چیده و به مدت 15 الی 20 دقیقه بماند تا عمل کند . سپس رویش را مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و شکر درشت رویش بپاشید . فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده شیرینیها را به مدت 25 الی 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)