نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: کتاب آشپزی آذردانلود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #2
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    :: يك كاسه سوپ داغ با پنير خامه‌اي ::

    soup11 neg

    آقايان معمولا رابطه‌شان با خامه و پنير و خوراكي‌هاي چرب و چيلي خوب است؛ مگر آنكه به فكر اضافه وزن بوده يا از بالا رفتن فاكتورهاي چربي خوني‌شان بترسند.
    اگر شما هم از جمله آقايان دسته اول هستيد و هوس خوردن سوپي چرب و خوشمزه را كرده‌ايد ولي خانم خانه امروز فرصت پخت آن را ندارد، خودتان دست به‌كار شويد.
    مواد لازم براي 4 نفر:
    - 25 گرم يا 2 قاشق سوپ‌خوري كره
    - 2 عدد پياز (خرد شود)
    - 5 /3 پيمانه آب مرغ
    - 20 گرم سبزي معطر تازه شامل جعفري، پيازچه و ريحان خردشده
    - نصف قاشق چاي‌خوري پودر آويشن
    - 200 گرم يا يك پيمانه پنير خامه‌اي
    - يك قاشق سوپ‌خوري آرد ذرت
    - يك قاشق سوپ‌خوري شير
    - ساقه خرد شده پيازچه (مقداري براي تزئين)
    طرز تهيه:
    1 - كره را در قابلمه بزرگي آب كرده و به آن پياز خردشده را اضافه كنيد و به مدت 2 دقيقه حرارت دهيد. سپس شعله اجاق گاز را كم كرده و پس از گذاشتن در قابلمه، حرارت دادن را 5دقيقه ديگر ادامه دهيد. [خواص پياز]
    2 - آب مرغ و سبزيجات تازه معطر و آويشن را به پياز داغ اضافه كرده و اجازه دهيد روي حرارت متوسط به جوش آيد، سپس شعله را كم كرده و با گذاشتن در قابلمه، 20دقيقه ديگر صبر كنيد؛ البته در اين مدت مرتب مواد را هم بزنيد. [خواص آويشن]
    3 - قابلمه را از روي اجاق گاز برداريد تا كمي سرد شود. سپس مواد را به دستگاه غذاساز يا خردكن منتقل كرده و 15ثانيه روشن كنيد تا سوپ به مايه‌اي يكنواخت تبديل شود. بعد از آن، دوباره مواد را به قابلمه برگردانيد.
    نكته: در صورت تمايل، مي‌توانيد مايه به دست آمده را با كمك فشار پشت قاشق از صافي عبور داده و سپس به قابلمه انتقال دهيد؛ به اين ترتيب، مايه نرم‌تر خواهد شد.
    4 - كمي از پنير خامه‌اي را براي تزئين روي غذا كنار گذاشته و بقيه را به سوپ اضافه كنيد و روي اجاق گاز آن‌قدر هم بزنيد تا پنير خامه‌اي كاملا حل شود. [خواص پنير]
    5 - آرد ذرت را در ظرف ديگري با شير مخلوط كرده و به سوپ بيفزاييد. مواد سوپ را روي حرارت، آن‌قدر هم بزنيد تا غليظ شود.
    6 - در پايان، سوپ را در ظرف موردنظر ريخته و با باقيمانده پنير و پيازچه تزئين كنيد.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  2. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/