درود بر شما
انکار نمیکنم من از حرف شما خیلی ناراحت شدم چون انتظار شنیدن این حرف را از شما نداشتم. ولی به شما اطمینان میدهم جوابی که به پست شما دادم از سر ناراحتی نبود چون اگر میخواستم با ناراحتی پاسخ بدم همون روز جواب میدادم که خیلی عصبانی شدم. ولی گذاشتم چند روز گذشت.من آنتی بوی نیستم فقط گفتم از پسرا زیاد خوشن نمیاد اگه آنتی بوی بودم تو فرومی که اکثرش پسر هستن نبودم در ضمن مطمئن هستم شما دچار سوءتفاهم شدید نمی دونستم انقدر از این حرفا ناراحت میشید من انکار نمی کنم که همیشه استثنا هم وجود داره و شاید شما هم از این دسته باشید ولی من روحساب ددیدن یکی دوتا پسر اینو نگفتم خودم 100 نفر رومیشناسم که اینجوری هستن حالا این خیانت میتونه آشکار یا پنهان باشه این مردها هستنکه ده تا ده تا زن میگیرن نه خانم ها دلم مخصوصا اون دسته ازهم وطنان بیچاره من که شوهراشون هروقت به نفعشون قانون رو سینه سپر می کنند و هر وقت نه سرکوبش می کنند.بازم میگم سوء تفاهم شده .
اگر بنده فرد بدبینی حساب نیام سخته که شما را شخص خوش بینی به حساب آورد.(منظورم در این مورد هست سو برداشت نشه!!) به نظر بنده هم استثنا وجود داره ولی شاید این هایی که شما میگید استثنا هستند (حالت خوش بینانه) شایدم نه از هر دو مورد وجود داره هم مرد بد و هم خوب به مقدار زیاد (حالت متعادل). ولی خیلی غیرمنصفانه هست به نظرم اگه افراد خیانت کار را کل جمعیت مردان بدانید و بقیه را استثنا بنامید. شما چرا این همه زن و شوهر خوشبخت را نمیگین؟ یعنی همه مردا اینجور رفتار میکنن؟؟
از کجا معلوم شاید اگر خانوم ها هم منع قانونی نداشتند بیشتر از یک شوهر اختیار میکردند![]()
ولی از شوخی گذشته من هم دیدم دخترایی که به طور هم زمان با چند پسر رابطه دارن و عجیب اینکه با همشون قول قرار ازدواج گذاشتن که اصولاً همه سر کار هستند دیگه. ,ولی نمیشه ایجوری در مورد بقیه قضاوت کرد. من هم دیدم خانوم هایی که شغلشون ازداواج هست. (در این مورد چیزی تاحالا شنیدید؟؟ امیدوارم هیچ موقه نشنوید) اما آیا این همه خانوم ها هستند؟؟ مسلماً خیر. گاهی چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید
این به این معنی نیست که به همه اعتماد باید کرد، نه اینکه همه خوبن مگر خلافش ثابت بشه. بلکه همه اونجوری هستند که شناخته میشن. پیشداوری اصولاً به خطا می انجامد.
کاش خودم این 3 نقطه را پر کرده بودم که سو تعبیر نشه. منظورم این نبود، من کلی گفتم نه فقط دخترا. جمله کامل: خیلی ها این احساس شما را دارن ولی هیچ موقع از چارچوب احترام فراتر نمی روند!!این ولی شما یعنی چی؟؟؟؟اگه منظورتون اینه که فرداش میان ازدواج میکنن نمی دونم اگه یک پسری بیاد به دست وپای یک خانم بیفته و گریه و زاری کنه و واقعا خودش رو ثابت کنه و حتی شما رو تهدید کنه که خودشو به خاطر شما می کشه شاید منم باشم بهش رحم کنم و باهاش ازدواج کنم.
خوب شما در یک جمله کلی و جهان شمول گفتید: "من از پسرها زیاد خوشم نمیاد چون الکی مغرور ،خودخواه ،خودپسند ،خیانت کار روی این کلمه آخری خیلی تکیه دارم اصولا به هیچ مردی نمی شود"من که چیزی نگفتم که اینقدر به شما برخورده یک جوری میگید انگار من به آقایون چی گفتم این در مقابل کارایی که آقایون می کنند هیچه
خوب این یعنی همون چیزی که از اول پست دارم روش صحبت میکنم. این که تعدادی آقایون خیلی کارشون زشته دلیل نمیشه همه مغرور، خودخواه ،خودپسند ،خیانت کار محسوب بشن. شایدم دلیلش اینه که کلمه خائن تو ذهن من خیلی مفهوم زشتی داره.
راستی اگه روی اون کلمه آخری تاکید نمیکردید هم اثر خودش را میگذاشت لزومی به این همه پافشاری نبود :ch):
خوب راستش من نمیدونستم برای همین پرسیدماین از اون سوال هاست!!!!!آخه مگه کسی هست که ندونه شیر و نسکافه وبستنی و کاپوچینو مهم شیر قهوه
شاید من دچار سوتفاهم شدم ولی این همه چیزی بود که از گفته های شما برداشت کردم اگر جاییش اشتباه بوده عذرمیخوامآره ممکن اصفهانی ها هم دچار سوءتفاهم بشن همونطور که شما شدید
شرمنده این همه مقدمه طولانی شد. امیدوارم باعث رنجش خاطر شما نشده باشم و اگر شدم پوزش بنده را پذیرا باشید.
ممنون از توجهتون
بگذریم!!
1- به نظر شما آسمون همه جا یکرنگه؟
2- اگه قرار باشه رنگ آسمون را شما تعیین کنید چه رنگی میگذارید؟
3- بیشترین باری که ترسیدید یادتون هست؟ از چی ترسیدید؟
4- شخصیت خاصی هست که تو زندگیتون سعی کنید ازش الگو بگیرید؟ اگه بله از چه چیزش؟
5- تعریف شما از خوشبختی؟ شما احساس میکنید خوشبختید؟
6- گریه کردن نشون ضعفه؟؟ شما اهل گریه هستید؟ (زیاد گریه می کنید؟) آخرین بار کی بود؟
7- زندگی بدون اینترنت سخته؟
8- از جایگاه اجتماعیتون رضایت دارید؟
9- نظرتون در دو مورد 1. مذهب 2. حجاب بفرمایید
10- شما به تقدیر اعتقاد دارید؟ به اختیار انسان چی؟ تناقض ندارن با هم؟
راستی این سوال بازم بی جواب موند:
فکر کنم پاسخ آقا محمد هم از قلم انداختید:1. شما واقعاً lp640 دارید؟ بر فرض محل که بله! از کجا خریدید؟
با احترام - پیروز و سربلند باشید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)