یك متخصص شنوایی سنجی گفت: استفاده مداوم از هدفون و گوش دادن به موسیقی با صدای بلند موجب افت شنوایی می شود.
دكتر مجتبی توكلی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا منطقه خوزستان، اظهار كرد: زمانی كه فرد از گوشی هدفون برای شنیدن موسیقی با صدای بلند استفاده می كند، فركانس های صوتی به صورت مستقیم به پرده گوش می رسند و به این ترتیب احتمال آسیب شنوایی افزایش می یابد. همچنین تداوم استفاده از گوشی های هدفون برای شنیدن موسیقی با صدای بلند هم آسیب رسان است و موجب افت شنوایی در فرد می شود.
وی با بیان اینكه معمولا آسیب به سیستم شنوایی از فركانس های بالا آغاز می شود، تصریح كرد: افرادی كه به موسیقی با صدای بلند گوش می دهند، معمولا متوجه وارد آمدن آسیب به سیستم شنوایی خود نیستند و زمانی متوجه می شوند كه شنوایی آن ها كاهش یافته است.
این متخصص شنوایی سنجی خاطرنشان كرد: مشكلاتی كه بر اثر گوش دادن به موسیقی با صدای بلند ایجاد می شود معمولا برگشت ناپذیرند، در نتیجه افت شنوایی ناشی از آن دائمی خواهد بود.
وی تاكید كرد: به افرادی كه با هدف آموزش زبان و یا شنیدن موسیقی از گوشی های هدفون استفاده می كنند توصیه می شود هنگام استفاده صدا را كم كنند. همچنین بهتر است از یك گوشی استفاده شود و هر ۱۵ دقیقه یك بار هم آن را در یكی از گوش ها قرار دهند.
توكلی گفت: قرار دادن گوشی های هدفن در گوش به صورت مداوم می تواند موجب افزایش رطوبت داخلی گوش ها شود و در نتیجه فضای داخلی گوش ها مستعد فعالیت ها قارچ ها و باكتری ها می شود. این شرایط می تواند در درازمدت موجب عفونت و آسیب به پرده گوش شود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)