سلامی دوباره!
خوب اگه بگم دیگه نمیتونم شکار کنم آخه!رقیب هام هم زیاد شدن این روز ها ولی بیشتر از عکس کچل محمد-ببخشید از چه چیزهای بعنوان طعمه استفاده می کنی
نه کلا تنها باشم و بخوابمتنهای با خودت رو دوست داری یا یه جور دیگه شو
کی گفته آدم هر اسمی رو دوست داره باید رو بچش بزاره شاید من ازدواج نکردمیعنی دوست داری پنج تا بچه داشته باشی که همه این اسمهارو به کار ببری
مثلا من دوست دارم اسم دوستم سجاد باشه یا اسم هایی بالایی یا اسم زن برادرم یکی از اینا باشه!
در ضمن منو تو نمیتونیم تصمیم بگیرم مثلا تو ازدواج کردی خانومت 6 قلو زایید حالا چیکار کنیم؟
خوب یک روز از کسی که اهل قره داغ بود و رفت بود مکه میپرسن خونه خدا چطوری بود اونم میگه خوب بود ولی بعضی از آدم های بی فرهنگ سنگ پرتاب میکردندراجب کوه سیاه گفتی راجب مردمانش گفتی ولی چرا همه چیز رو نگفتی
قورمه سبزی و ماکرونی و قارچ و چلو مرغ و ... همشون به یک اندازه!بقه غذاها هم از شما خوششون میاد ولی نگفتی از کدوم یکی بیشتر از بقه خوشت میاد
نه بابا این یکی اشتباه چاپی شد ندیدم ! ببخشید سوار این یکی هم نشدمیعنی سگ گله رو هم سوار شدی
نه میگن ششو نیم ساله! اینم باید از حاجی بپرسی میگم بیاد جواب بده1رضا جون یعنی شما محصول هفت ساله هستی
حیف که هم قدم نمیرسه هم زورم وگرنه سر یکی از دوستان که کچل هستند مدوست داری با چکش بزنی تو سر کی
خوب تا ساعت یک و دو تو نت هستم و بعد از اون هم تا ساعت 3 آهنگ گوش میدم ! بعد لالاشبها ساعت چند می خوابی
آخه میدونید که باید زود بیدار بشم وگرنه
مخلص آقا کاظم گل هستیم
ما هنوز تازه شروع کردیم فقط حیف که تو این انجمن به غیر از آقا کاظم و بهزاد جان و هر از گاهی اقا محمد و احمد اقا دیگه کسی نیست که تو تاپیک ها شرکت کنند واقعا حیف
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)