نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: مصاحبه بازیکنان تیم ملی قبل از تمرین

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مصاحبه بازیکنان تیم ملی قبل از تمرین

094356 PhotoA

جباري: مسئولان استقلال قول پرداخت پول را داده‌اند

مجتبي جباري پيش از تمرين تمرين تيم ملي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمرينات از روز گذشته آغاز شده و شرايط خوبي داريم. ديروز تمرين ريكاوري بود و بازيكنان دعوت شده از هم شناخت خوبي دارند. اميدوارم بتوانيم نتايج خوبي بگيريم. تيم ملي اكنون تركيبي از بازيكنان جوان و با تجربه است.
    وي در مورد وضعيت تيم استقلال گفت: در استقلال شرايط خوب است و به آمادگي لازم نزديك مي‌شويم كه جا دارد بهتر هم شويم.
    هافبك ملي پوش استقلال در مورد پرداخت شدن طلب بازيكنان اين تيم گفت: مسئولان باشگاه وعده دادند در موعد مقرر پول را به حساب بازيكنان واريز كنند.
    جباري در مورد اينكه اگر مديران استقلال خلف وعده كنند باز هم او قهر خواهد كرد؟ گفت: انشاءالله كه آنها به قول شان عمل مي‌كنند.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    1037862 PhotoA

رضايي: اگر كسي ناراحت است، از پرسپوليس مي‌روم

غلامرضا رضايي پيش از تمرين تيم ملي در جمع خبرنگاران گفت: شرايط تيم ملي خوب است و آرامش خوبي در بين بازيكنان ديده مي‌شود. چند جلسه تمرين تا بازي با اندونزي داريم. ديدار با اندونزي خيلي سخت است و اميدوارم مردم براي حمايت تيم ملي به ورزشگاه بيايند تا بتوانيم گام اول را محكم برداريم و در ادامه راه موفق شويم.
    وي در مورد اينكه چرا در پرسپوليس خوب بازي نمي‌كند، ‌گفت: خوب يا بد بازي كردن من به نظر كادر فني مربوط مي‌شود اما اگر كسي اينجا ناراحت است، همين الان از پرسپوليس مي‌روم. بازي بازيكن به نظر كادر فني برمي‌گردد و من با تمام وجود اكنون در خدمت تيم ملي هستم.
    رضايي در مورد نتايج بد پرسپوليس گفت: پرسپوليس بدشانس بود و در ادامه راه بهتر نتيجه خواهد گرفت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

IMAGE634484109465156250

انصاري‌فرد: حضور در كنار مجيدي برايم افتخار است
    كريم انصاري‌فرد پيش از تمرين امروز تيم ملي در جمع خبرنگاران عنوان كرد: بازي با اندونزي،‌ سخت است زيرا گام اول براي آغاز راه به شمار مي‌رود. بايد اين گام را محكم برداريم تا در آينده بهتر شويم. البته من در اين ديدار دو اخطاره و محروم هستم و حضور ندارم و در بازي بعد در صورت صلاحديد كادر فني بازي خواهم كرد.
    اين مهاجم در مورد حضور علي كريمي و فرهاد مجيدي در تيم ملي گفت: علي كريمي كه پيش از اين در تيم ملي بود و فرهاد مجيدي به اردوي تيم ملي اضافه شد. من به عنوان يك بازيكن جوان از تجربه‌هاي آنها استفاده خواهم كرد. حضور در كنار فرهاد مجيدي برايم افتخار است. من بازي او را دوست دارم.
    وي در مورد مبلغ قراردادش با باشگاه سايپا گفت: ترجيح مي‌دهم فقط در مورد تيم ملي صحبت كنم. تيم ملي در مرحله گروهي حضور دارد و بازي‌ها مرحله به مرحله سخت‌تر مي شود. من دو سال است كه در تيم ملي هستم.
    انصاري‌فرد در مورد سرمربيگري مجيد صالح در تيم سايپا گفت: صالح يكي از مربيان با دانش فوتبال ايران است و از زماني كه در تمرينات او شركت كردم چيزهاي زيادي ياد گرفتم. در آينده از صالح به عنوان سرمربي مطالب زيادي خواهيد شنيد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

102311 PhotoA

مجيدي: در تيم ملي بايد خيلي بهتر از استقلال بازي كنم
    فرهاد مجيدي قبل از آغاز تمرين تيم ملي در اظهار داشت: در اين 3 روز كه اردو را پشت سر گذاشته‌ايم همه چيز خوب بوده و از لحاظ امكانات در شرايط مطلوبي به سر مي‌بريم.
    وي ادامه داد: صبح امروز جلسه آناليز تيم اندونزي را پشت سر گذاشتيم. آنها تيمي نيستند كه در حد نام ايران باشند ولي ما با تمام وجود مقابل آنها بازي خواهيم كرد و حريف را دست كم نخواهيم گرفت.
    مجيدي در خصوص ادامه راه تيم ملي بعد از بازي با اندونزي گفت: شايد به نظر بيايد كه ديدار با اندونزي راحت است ولي در دور دوم قبول دارم كه شرايط سخت مي‌شود هرچند با مربي بزرگ و تيم بزرگي كه در اختيار داريم به جام جهاني صعود مي‌كنيم.
    كاپيتان استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه پرسيده بود شما گفته‌ايد حتي در صورت نيمكت نشيني از تيم ملي خداحافظي نخواهيد كرد آيا اين موضوع صحت دارد؟ پاسخ داد: با توجه به شرايط قبل كه قطبي مربي تيم ملي بود و با توجه به شرايط خاص آن زمان تصميم گرفتم در تيم ملي نباشم اما حالا با توجه به تغيير كادر فني و سرپرستي فضا را خوب ديدم و خوشحالم كه پيراهن تيم ملي را مي‌پوشم و مطمئن باشيد تا زماني كه در تيم ملي باشم تمام تلاش خود را انجام مي‌دهم.
    وي در خصوص اينكه تعامل او و كريمي تا چه اندازه به تيم ملي كمك مي‌كند، گفت: علي كريمي از دوستان خوب من است و يكي از بهترين فوتباليست‌هاي دهه اخير ايران بوده و مطمئناً‌ بازگشت كريمي به تيم ملي خيلي كمك مي‌كند. ما نيز هر كمكي از دستمان بر بيايد براي تيم ملي انجام مي‌دهيم.
    در ادامه يكي از خبرنگاران از مجيدي پرسيد شما در استقلال ستاره هستيد و در اين لحظه مجيدي از آن خبرنگار درخواست كرد كه اين لفظ را به كار نبرند. مجيدي گفت: ما در تيم خيلي ستاره داريم و دوست ندارم از اين لفظ كه من ستاره هستم استفاده كنيد.
    يكي ديگر از خبرنگاران از كاپيتان استقلال پرسيد: عده‌اي از كارشناسان معتقدند شما در تيم ملي و استقلال به صورت همزمان نمي‌توانيد آن درخششي را كه در تيم باشگاهي داريد به نمايش بگذاريد، مجيدي در اين خصوص گفت: آنها نظر خود را گفته‌اند و من هنوز براي تيم ملي بازي نكرده‌ام. اجازه بدهيد بازي كنم شايد كارشناسان و همكاران شما درست گفته باشند.
    وي در پايان گفت: اعتقاد دارم حالا كه در تيم ملي هستم بايد خيلي بهتر از استقلال بازي كنم و انتظار مربي از من بالاست.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    1079311 PhotoA

عمران‌زاده: مي‌خواهم خودم را به كادرفني تحميل كنم
    حنيف عمران‌زاده پيش از آغاز تمرين تيم ملي در خصوص آخرين وضعيت ملي‌پوشان اظهار داشت: شرايط خوبي را پشت سر مي‌گذاريم. بعد از بازي با فولاد ريكاوري نداشتيم و هنگامي كه در تمرينات تيم ملي شركت كرديم تنها براي آمادگي بدن‌ها تمرينات سبك انجام داديم. قرار است امروز در كنار ديگر بازيكنان تمرين كنيم تا براي ديدار با اندونزي آماده شويم.
    وي در خصوص شرايط تيم ملي در ديدار با اولين حريفش براي صعود به مرحله پاياني مسابقات جام جهاني 2014 برزيل گفت: وقتي بازي با مالديو را ديديم متوجه شديم كه همه تيم‌ها مقابل ما انگيزه دارند. تيم اندونزي مهاجمان بسيار خوبي دارد ولي مطمئن هستم با همت هواداران اين تيم را شكست مي‌دهيم. بعد از شكست حريف بايد به بازي‌هاي آينده فكر كنيم چون بازي‌ها در اين مرحله سخت‌تر است و همه تيم‌ها براي صعود برنامه‌ريزي كرده‌اند.
    عمران زاده تاكيد كرد: ديدار فلسطين مقابل اندونزي را آناليز كرديم ولي تنها چيزي كه جلب توجه مي‌كرد اين بود كه در ورزشگاه خانگي اندونزي در جايگاه تماشاگران جاي سوزن‌انداختن نبود. همانطور كه سرمربي تيم ملي اعلام كرد هواداران يار دوازدهم ما هستند و بايد به صعود تيم ملي كمك كنند.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه چند درصد احتمال مي‌دهيد كه تيم ملي به جام جهاني صعود كند، گفت:‌ ما مربي خوبي داريم و اگر همه‌جوره از ما حمايت شود مطمئن باشيد به جام جهاني مي‌رويم.
    در ادامه يكي از خبرنگاران پرسيد شما در زمان مربيگري قطبي در تيم ملي حضور داشتيد ولي پس از آن حضور شما كمرنگ‌تر شد كه عمران‌زاده در پاسخ به اين سؤال گفت: در زمان مربيگري قطبي در تمامي اردوها حضور داشتم ولي در آخرين اردو با بي‌مهري خط خوردم امسال نيز راهنمايي‌هاي زيادي گرفتم و حتي فرهاد مجيدي و پدرم صحبت‌هاي زيادي انجام دادند و در تلاش هستم همه‌جوره خود را به كادر فني ملي تحميل كنم.
    وي در پايان در خصوص اينكه حضور مجيدي چقدر مي‌تواند به تيم ملي كمك كند گفت: فرهاد مجيدي يك استثناء است درست مثل علي كريمي و اميدوارم او در تيم ملي موفق باشد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    797039 PhotoA

پولادي: اميدوارم اندونزي را با نتيجه پرگلي شكست دهيم
    مهرداد پولادي بيش از آغاز تمرين تيم ملي فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرايط تيم ملي خوب است و بعد از 5 هفته حضور در ليگ بازيكنان آمده‌اند تا به تيم ملي كمك كنند. اميدوار هستيم در اولين بازي مقابل اندونزي به يك پيروزي پرگل دست پيدا كنيم.
    وي در خصوص شناخت ملي‌پوشان از اندونزي گفت: در فوتبال روز دنيا ديگر نبايد هيچ تيمي را دست كم گرفت. ما ايران هستيم و اميدواريم در اولين مسابقه حريف خود را شكست دهيم.
    پولادي در خصوص ديگر رقباي ايران در مرحله مقدماتي مسابقات جام جهاني 2014 برزيل گفت: قطر و بحرين تيم‌هايي هستند كه در اين چند سال اخير بارها دردسرساز شده‌اند ولي ما از يك كادر فني قوي برخوردار هستيم و قصد داريم با قدرت به دور دوم مسابقات راه پيدا كنيم.
    وي با اشاره به حمايت هواداران فوتبال از تيم ملي گفت: تماشاگران اندونزي حمايت ويژه‌اي از تيم كشورشان انجام داده‌اند و ما نيز به حمايت هوادارانمان نياز داريم و من اعتقاد دارم فوتبال بدون حضور هواداران معنايي ندارد.
    هافبك مس در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس، مبني بر اينكه تغيير و تحولات بوجود آمده را در باشگاه مس چگونه ارزيابي مي‌كنيد، گفت: تا امروز صحبتي با باشگاه نكرده‌ام و اميدوارم هرچه به صلاح تيم است اتفاق بيفتد اما معتقد هستم نژاد زماني زحمات بسيار زيادي براي مس كشيد و كنار گذاشتن او به اين شكل درست نبود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    b18d825fffd9c13cb285fcd2148acf58

كريمي: تيم ملي به من و مجيدي ختم نمي‌شود؛ ما 24 سرباز هستيم
    علي كريمي پيش از تمرين امروز تيم ملي درباره اولين مسابقه ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 اظهار داشت: تاكنون ياد ندارم كه ايران مسابقه‌اي با اندونزي برگزار كرده باشد. ما يك بازي اين تيم را مقابل فلسطين تماشا كرديم اما كادر فني شناخت كافي از اين حريف دارد و تا روز مسابقه برنامه‌هاي تمريني را با توجه به اين شناخت برگزار خواهيم كرد.
    وي ادامه داد: بازي اول بسيار مهم است و بايد گام نخست را محكم برداريم. خوشبختانه شرايط روحي بازيكنان مطلوب است و تمرينات به خوبي برگزار مي‌شود. اميدوارم در اين دوره با اقتدار بازي كنيم و راهي مرحله پاياني شويم.
    كريمي در پاسخ به اين سؤال كه با حضور وي و فرهاد مجيدي، تيم ملي شخصيت تازه‌اي گرفته خاطرنشان كرد: ‌تبريك مي‌گويم كه مجيدي دوباره به تيم ملي بازگشته است. وي در 3 فصل اخير جزء بهترين‌هاي ليگ ايران بوده است. اميدوارم مجيدي هم به تيم ملي كمك كند تا بتوانيم راحت‌تر به مرحله بعد صعود كنيم. علاوه بر من و مجيدي جوانان خوب ديگري نيز هستند كه قادرند كمك حال تيم ملي باشند چون تك تك نفرات حاضر شده به تيم ملي از بهترين‌هاي تيمشان محسوب مي‌شوند. براي صعود به جام جهاني كار راحتي پيش رو نداريم به همين دليل اميدوارم هواداران با قدرت ما را حمايت كنند تا مانند جام جهاني 2006 به مرحله پاياني مسابقات برسيم.
    كاپيتان تيم پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال كه با وجود وي و مجيدي ميانگين سني تيم بالا رفته اما شور و هيجان بيشتر به تيم ملي برگشته، گفت: دعوت من و مجيدي تصميم كادر فني بوده است. كي‌روش بررسي‌هاي لازم را انجام داده كه چه نفراتي مي‌توانند به تيم ملي كمك كنند و بر همين اساس بازيكنان را دعوت كرده است. سن من و مجيدي بالاست اما خطري براي بازيكنان جوان وجود ندارد چون آنها مي‌توانند با تلاش بيشتر در تيم ملي بازي كنند. مهمترين نكته موفقيت تيم ملي است بنابراين بازي كردن يا بازي نكردن من و بازيكن ديگر مهم نيست. مهم شاد كردن دل مردم ايران است و ما نياز به كمك هواداران داريم همانطور كه همواره حامي تيم ملي كشورشان بوده‌اند، اميدوارم در ديدار با اندونزي نيز با قدرت تيم را حمايت كنند.
    كريمي در پاسخ به سؤال فارس كه گفت آشتي دادن هواداراني كه در دو سال اخير با تيم ملي قهر بودند كار راحتي نيست، عنوان كرد: در اين شرايط فقط نتيجه‌‌‌گيري است كه مي‌تواند به نوعي هواداراني را كه با تيم ملي قهر بودند را آشتي دهد. صددرصد آنها يار دوازدهم تيم ملي هستند و از فاكتورهاي كليدي تيم ملي محسوب مي‌شوند. اميدوارم جمعه ما را از لطف خود محروم نكنند.
    "بازي زيبا يا نتيجه براي كاپيتان تيم ملي مهم است،" سؤال ديگري بود كه كريمي در پاسخ به آن گفت: خودم بازي زيبا تؤام با نتيجه را دوست دارم اما يك فرهنگ در فوتبال ما جا افتاده كه همه دنبال نتيجه هستند. اميدوارم روزي برسد كه ما هم بازي زيبا انجام دهيم و هم نتيجه خوب بگيريم.
    بازيكن سابق شالكه در واكنش به اين اظهارنظر كه با آمدن وي و مجيدي استقبال عمومي از تيم ملي بيشتر شده، تاكيد كرد: خيلي خوشحالم كه چنين اتفاقي افتاده و نظر مردم به دعوت من و مجيدي مثبت است اما براي صعود به جام جهاني بايد خيلي تلاش كنيم و در اين راه به حمايت بي‌دريغ تماشاگران نياز داريم. در اين مدت همواره صحبت از حضور من و فرهاد مجيدي در تيم ملي است درحالي كه تيم ملي فقط به دو نفر ختم نمي‌شود بلكه ما 24 سرباز هستيم و همه مثل همديگريم. در نهايت نيز بايد تيم ملي را به جام جهاني ببريم تا دل مردم شاد شود.
    كريمي درباره بازگشت بلاژويچ به ايران گفت: اين مربي زماني كه سرمربي تيم ملي بود به من لطف زيادي داشت و از شنيدن بازگشت وي به ايران خوشحال شدم. البته نمي‌دانم با اين قانون جديدي كه براي مربيان گذاشتند وي قادر است در ايران مربيگري كند يا نه اما برايش آرزوي موفقيت دارم. بلاژويچ زماني كه سرمربي تيم ملي بود به آنچه كه هدفش بود نرسيد اما اميدوارم در باشگاه مس به خواسته‌اش برسد.
    يكي از خبرنگاران از هافبك پرسپوليس سؤال كرد كه آيا كي‌روش از عملكرد ملي‌پوشان رضايت دارد يا نه، گفت: من نبايد پاسخگوي اين سؤال باشم. شايد در كنفرانس قبلي سرمربي تيم ملي به اين سؤال جواب داده باشد اما مي‌دانم كه كي‌روش يك مربي حرفه‌اي است و نياز به زمان دارد. بازيكنان و كادر فني تيم ملي با گذشت زمان مي‌توانند خودشان را وقف دهند و به هماهنگي برسند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    leg2iujazk9qmwc7kzl

زارع: تابع تصميم كادرفني هستم
    مازيار زارع قبل از تمرين تيم ملي درباره بازي با اندونزي گفت: متاسفانه در اين ديدار من دو اخطاره هستم و نمي‌توانم به ميدان بروم اما نفرات ديگري هستند كه مي‌توانند جاي من را پر كنند. موفقيت تيم ملي بيش از هر چيز اهميت دارد و اميدوارم تيم ملي در اولين مسابقه موفق شود.
    هافبك پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال كه در ديدار اول براي تيم ملي بازي كرده و همچنان در ديدارهاي بعدي نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد، گفت: بازي قبلي آندو تيموريان چند روز دچار مصدوميت بود اما وضعيتش خوب شد و جواد نكونام نيز همراه تيم ملي نبود و توانستم بازي كنم. من تابع تصميمات كادر فني هستم هر زمان كه تشخيص بدهند با همه وجود براي تيم ملي تلاش و سعي مي‌كنم بهترين بازي‌ام را انجام دهم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    824541 PhotoA

قاضي: مقابل اندونزي بازي خوبي انجام خواهيم داد
    محمد قاضي درباره حضور در اردوي تيم ملي عنوان كرد: خيلي خوشحالم كه دوباره در جمع ملي پوشان هستم. نفرات خيلي خوبي در اردو هستند. ما جمعه بازي خوبي مقابل اندونزي برگزار خواهيم كرد همانطور كه در مرحله قبل نيز بازي خوبي برابر مالديو انجامداديم. با توجه به شرايط تيم ملي اميدوارم مقابل اندونزي به نتيجه مطلوب رسيم.
    قاضي با توجه به تفاوت برنامه‌هاي كي‌روش در تيم ملي و مربيان ايراني در باشگاه‌ها تصريح كرد:‌برنامه‌هايي كه در تيم ملي انجام مي‌شود يكسان است همانطور كه برنامه‌هاي فعلي ما كه اكنون برگزار مي‌شود هيچ تفاوتي با آنچه كه در اردوي اتريش داشتيم نمي‌كند. به هرحال ما نفراتي هستيم كه فوتبال، حرفه ما است و فكر نمي‌كنم كه تداخل تفاوت برنامه‌هاي تاكتيكي در باشگاه‌ها و تيم ملي براي ما مشكل‌ساز باشد.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا اتفاقات رخ‌داده در باشگاه ذوب‌آهن مشكلي برايش بوجود مي‌آورد يا نه، گفت:‌ اتفاقاتي كه در باشگاه ما رخ داده از جمله اتفاقات خاص است. من در شرايط فعلي تمركزم را روي تيم ملي گذاشتم. زماني كه اردو تمام شد و به باشگاه برگشتم به آن اتفاقات فكر خواهم كرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

برچسب ها برای این تاپیک