سلام دوستان عزیز
من این روشی را که اینجا میگذارم، فعلا تونستم روی بازی Kinect Adventure انجام بدهم، چندتا بازی دیگر را امتحان کردم ولی انجام این عمل روی آنها به راحتی Kinect Adventure نیست.

متاسفانه من دستگاهم آلمانی هستش، برای همین چندتا عکس دشبورد را مجبور شدم از اینترنت کش برم، اگر کسی تونست و با کیفیت خوب عکس گرفت، لطفا برای من بفرسته که جایگزین کنم.

برای شروع به یک USB Stick احتیاج داریم، اگر USB Stick شما قابل استفاده روی XBox360 نیست، آن را فرمت کنید.

حالا توی دشبورد دستگاه XBox360 به System Settings بروید و گزینه Memory را انتخاب کنید.
xbox360systemsettings
در اینجا باید هارد و USB خودتون رو ببینید. (چون عکس از جاییه، USB توش نیست)
xbox360memorystoragedevices
حالا روی گزینه Hard Disk کلید A را بزنید و از لیستی که میاد گزینه Games را انتخاب کنید
xbox360memoryharddrive
بازی Kinect Adventure را پیدا کنید و روی آن کلید A را بزنید.

در اینجا فایلهای زیادی را میبینید. عکسها با یک چیزی مثل Picture Moment مشخص شده اند، و از قدیم به جدید مرتب شده اند، با کلیدهای RT و LT میتوانید توی لیست 10 تا 10 تا بالا و پایین بروید.
حالا روی هر کدام از اون گزینه ها که خواستید کلید A را بزنید و بعد گزینه Copy را انتخاب کنید و به عنوان مقصد USB Stick را برگزنید.

این عمل را برروی هر چندتا عکس که خواستید انجام بدید.

مثلا من سه تا عکس رو برداشتم.

حالا USB Stick رو به کامپیوتر بزنید و با برنامه USBXTAFGUI باز کنید.

به جایی بروید که عکسها هستند و دکمه راست ماوس را بزنید و گزینه Extract را انتخاب کرده و مسیری را برای کپی این فایلها مشخص کنید.
Clipboard02
حالا برنامه را ببندید و برنامه Le Fluffie App را اجرا کنید.

از منوی File گزینه Open a File را انتخاب کنید
Clipboard03
یکی از فایلهایی را در مرحله قبل Extract کردید انتخاب کنید.
Clipboard04
به قسمت Content بروید و روی فایلی که با PM شروع شده دوباره کلید راست ماوس را بزنید و Extract را انتخاب کنید.
Clipboard06
این فایل در حقیقت همان عکس شما است، برای همین آن را با یک نام با پسوند JPG ذخیره کنید.
Clipboard07
همین، حالا از عکس خود در کامپیوتر لذت ببرید.