زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
با درود خدمت همه ی کاربران عزیز آپلودفا
با عرض پوزش دوباره بابت بسته شدن چند روزه ی سایت به اطلاع شما عزیزان می رسانیم که متاسفانه همچنان حملات سایبری به سایت ادامه دارد و مدیران در حال تلاش شبانه روزی می باشند که سایت دوباره از دسترس شما عزیزان خارج نشود.
باید به اطلاع شما عزیزان برسانیم که به دلیل مشکلات پیش آمده تیم مدیریت تصمیم براین دارند که فعلا برنامه ی جدید سایت اجرا نشود و در حال حاضر مجبور شدیم که همان برنامه ی قدیمی سایت را نصب کنیم.
البته به شما عزیزان این قول را می دهیم که تا مدتی دیگر برنامه ی جدید سایت را رونمایی کنیم.
با تشکر
تیم مدیریت آپلودفا
معلوم نیست چرا به اپلودفا حمله میشه ایا این بده که اپلودفا پرمیوم رایگان میده به کاربرهاش من که نفهمیدم چرا این کار رو میکنن اگر کسی تونست جواب من رو بده
یک چیز دیگرم بگم [ هیج اپلود سنتری این امکانت رو نمیده ] فقط میتونیم ببینیم که اینده این اپلودر هایی که با اپلودفا دشمنی دارن به کجا میرسه این رو هم بگم چون اپلودفا مجانی هست اینجوری رفتار میشه کاش کمی قدر دان زحمات اپلودفا بودیم
ممنونم
ممنونم از جواب خیلی خوب شما امیدوارم همه و همه دست از این کار ور دارن و کمی به خودشون بیان از این که چنین حرفهای رو گفتی که من تا امروز نمیدونستم ممنونم الان روشن شدم
ممنونم
صداقت تحکیم کننده ی دوستی هاست.
به نام خدا
به دلایل امنیتی مجبور شدم پست خودم را حذف کنم از آقا رحیم گل هم معذرت میخوام
موضوع در دفتر مدیریت سایت به موقع اعلام خواهد شد
شاد و پیروز باشید
اقا من اپلود فا وقتی که لچ می کنم می خوام دانلود کنم سرعت روی 24 و 25 هست درصورتی که من اینترنت یک مگ دارم شب و روزش فرقی نمی کنه اصلا سرعت بالا نمی ره
داغ داغ!!!!!!!!!!
ليچ آپلودفا تا مدتي بسته است تا با آپلودسنترهاي کميابي همچون uploadstation-letitbit ,wupload بازگردد
لیچ آپلودفا مجددا راه افتاد
روزانه 500 مگ
Supported sites: 2shared.com, Filesonic.com, Rapidshare.com
لیچ به 1000 مگابایت در روز رسید.
Supported sites: 2shared.com, Rapidshare.com
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)