نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: بازیگر سریال «لاست» دستگیر شد +عکس

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

بازیگر سریال «لاست» دستگیر شد +عکس

بازیگر سریال «لاست» دستگیر شد +عکس

آخرین نیوز: متیو فاکس بازیگر نقش جک شپرد در سریال «لاست» روز دوشنبه صبح به اتهام ضرب و شتم یک راننده زن اتوبوس بازداشت شد.

به گزارش خبرآنلاین، فاکس برای فیلمبرداری «من، الکس کراس» براساس رمانی از جیمز پترسن در کلیولند به سر می‌برد.
    11 8 30 8132417

او صبح دوشنبه قصد داشت سوار اتوبوسی شود که با مخالفت راننده مواجه می‌شود. اتوبوس کرایه شده و فاکس جز مسافران آن نبوده است.

هیتر بورمن 29 ساله راننده اتوبوس بود و اظهار کرد زمانی که فاکس می‌خواست به همراه دیگران سوار شود با او روبرو می‌شود. بورمن، فاکس 45 ساله را به جا نمی‌آورد و چون متوجه بوده او جز سرنشینان اتوبوس نیست سه بار به او هشدار می‌دهد که سوار نشود.

او گفت: «به او توضیح دادم که کارش اشتباه است. هیچ چیزی نمی‌گفت. با دهان باز به من نگاه می‌کرد. بعد هم سوار شد و سعی کرد مرا از سر راه کنار بزند.»

بورمن به پلیس گفت فاکس با مشت به شکم و بدن او زده و بورمن هم از خودش دفاع کرده و مشتی به صورت فاکس زده که گفته می‌شود موجب شده لب بازیگر کمی پاره شود. او مدعی شد سه نفر به کمکش آمدند و فاکس را نگه داشته‌اند تا پلیس به صحنه برسد.

بورمن که تصور می‌کرد دستش شکسته به سرعت خودش را به بیمارستان ‌رساند، اما آسیبی به دستش نرسیده بود.

به گزارش پلیس فاکس پس از دستگیری و انتقال به مقر پلیس با وساطت «یک دوست» آزاد شده و به هتل محل اقامت خود بازگشته است.

پلیس پس از رسیدن به محل درگیری از بورمن می‌پرسد آیا مرد را می‌شناسد و او پاسخ می‌دهد: «بله مردی که به من دست درازی کرد.»

بورمن که مادر سه فرزند است گفته است هرگز اتفاق مشابهی برای او رخ نداده و با تمام جدیت شکایتش را دنبال می‌کند. او گفت: «اصلا برایم مهم نیست که یک ستاره است، دست درازی برخلاف قانون است.»

تماس با هتل اقامت فاکس برای صحبت با او بی‌نتیجه بوده است. فاکس که در «لاست» نقش جک شپرد را بازی ‌کرد در حال حاضر با براد پیت در فیلم سینمایی «جنگ جهانی زد» همبازی شده است.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)