797039 PhotoA

پولادي: اميدوارم اندونزي را با نتيجه پرگلي شكست دهيم
مهرداد پولادي بيش از آغاز تمرين تيم ملي فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرايط تيم ملي خوب است و بعد از 5 هفته حضور در ليگ بازيكنان آمده‌اند تا به تيم ملي كمك كنند. اميدوار هستيم در اولين بازي مقابل اندونزي به يك پيروزي پرگل دست پيدا كنيم.
وي در خصوص شناخت ملي‌پوشان از اندونزي گفت: در فوتبال روز دنيا ديگر نبايد هيچ تيمي را دست كم گرفت. ما ايران هستيم و اميدواريم در اولين مسابقه حريف خود را شكست دهيم.
پولادي در خصوص ديگر رقباي ايران در مرحله مقدماتي مسابقات جام جهاني 2014 برزيل گفت: قطر و بحرين تيم‌هايي هستند كه در اين چند سال اخير بارها دردسرساز شده‌اند ولي ما از يك كادر فني قوي برخوردار هستيم و قصد داريم با قدرت به دور دوم مسابقات راه پيدا كنيم.
وي با اشاره به حمايت هواداران فوتبال از تيم ملي گفت: تماشاگران اندونزي حمايت ويژه‌اي از تيم كشورشان انجام داده‌اند و ما نيز به حمايت هوادارانمان نياز داريم و من اعتقاد دارم فوتبال بدون حضور هواداران معنايي ندارد.
هافبك مس در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس، مبني بر اينكه تغيير و تحولات بوجود آمده را در باشگاه مس چگونه ارزيابي مي‌كنيد، گفت: تا امروز صحبتي با باشگاه نكرده‌ام و اميدوارم هرچه به صلاح تيم است اتفاق بيفتد اما معتقد هستم نژاد زماني زحمات بسيار زيادي براي مس كشيد و كنار گذاشتن او به اين شكل درست نبود.