مهرداد پولادي بيش از آغاز تمرين تيم ملي فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرايط تيم ملي خوب است و بعد از 5 هفته حضور در ليگ بازيكنان آمدهاند تا به تيم ملي كمك كنند. اميدوار هستيم در اولين بازي مقابل اندونزي به يك پيروزي پرگل دست پيدا كنيم.
پولادي: اميدوارم اندونزي را با نتيجه پرگلي شكست دهيم
وي در خصوص شناخت مليپوشان از اندونزي گفت: در فوتبال روز دنيا ديگر نبايد هيچ تيمي را دست كم گرفت. ما ايران هستيم و اميدواريم در اولين مسابقه حريف خود را شكست دهيم.
پولادي در خصوص ديگر رقباي ايران در مرحله مقدماتي مسابقات جام جهاني 2014 برزيل گفت: قطر و بحرين تيمهايي هستند كه در اين چند سال اخير بارها دردسرساز شدهاند ولي ما از يك كادر فني قوي برخوردار هستيم و قصد داريم با قدرت به دور دوم مسابقات راه پيدا كنيم.
وي با اشاره به حمايت هواداران فوتبال از تيم ملي گفت: تماشاگران اندونزي حمايت ويژهاي از تيم كشورشان انجام دادهاند و ما نيز به حمايت هوادارانمان نياز داريم و من اعتقاد دارم فوتبال بدون حضور هواداران معنايي ندارد.
هافبك مس در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس، مبني بر اينكه تغيير و تحولات بوجود آمده را در باشگاه مس چگونه ارزيابي ميكنيد، گفت: تا امروز صحبتي با باشگاه نكردهام و اميدوارم هرچه به صلاح تيم است اتفاق بيفتد اما معتقد هستم نژاد زماني زحمات بسيار زيادي براي مس كشيد و كنار گذاشتن او به اين شكل درست نبود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)