1079311 PhotoA

عمران‌زاده: مي‌خواهم خودم را به كادرفني تحميل كنم
حنيف عمران‌زاده پيش از آغاز تمرين تيم ملي در خصوص آخرين وضعيت ملي‌پوشان اظهار داشت: شرايط خوبي را پشت سر مي‌گذاريم. بعد از بازي با فولاد ريكاوري نداشتيم و هنگامي كه در تمرينات تيم ملي شركت كرديم تنها براي آمادگي بدن‌ها تمرينات سبك انجام داديم. قرار است امروز در كنار ديگر بازيكنان تمرين كنيم تا براي ديدار با اندونزي آماده شويم.
وي در خصوص شرايط تيم ملي در ديدار با اولين حريفش براي صعود به مرحله پاياني مسابقات جام جهاني 2014 برزيل گفت: وقتي بازي با مالديو را ديديم متوجه شديم كه همه تيم‌ها مقابل ما انگيزه دارند. تيم اندونزي مهاجمان بسيار خوبي دارد ولي مطمئن هستم با همت هواداران اين تيم را شكست مي‌دهيم. بعد از شكست حريف بايد به بازي‌هاي آينده فكر كنيم چون بازي‌ها در اين مرحله سخت‌تر است و همه تيم‌ها براي صعود برنامه‌ريزي كرده‌اند.
عمران زاده تاكيد كرد: ديدار فلسطين مقابل اندونزي را آناليز كرديم ولي تنها چيزي كه جلب توجه مي‌كرد اين بود كه در ورزشگاه خانگي اندونزي در جايگاه تماشاگران جاي سوزن‌انداختن نبود. همانطور كه سرمربي تيم ملي اعلام كرد هواداران يار دوازدهم ما هستند و بايد به صعود تيم ملي كمك كنند.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چند درصد احتمال مي‌دهيد كه تيم ملي به جام جهاني صعود كند، گفت:‌ ما مربي خوبي داريم و اگر همه‌جوره از ما حمايت شود مطمئن باشيد به جام جهاني مي‌رويم.
در ادامه يكي از خبرنگاران پرسيد شما در زمان مربيگري قطبي در تيم ملي حضور داشتيد ولي پس از آن حضور شما كمرنگ‌تر شد كه عمران‌زاده در پاسخ به اين سؤال گفت: در زمان مربيگري قطبي در تمامي اردوها حضور داشتم ولي در آخرين اردو با بي‌مهري خط خوردم امسال نيز راهنمايي‌هاي زيادي گرفتم و حتي فرهاد مجيدي و پدرم صحبت‌هاي زيادي انجام دادند و در تلاش هستم همه‌جوره خود را به كادر فني ملي تحميل كنم.
وي در پايان در خصوص اينكه حضور مجيدي چقدر مي‌تواند به تيم ملي كمك كند گفت: فرهاد مجيدي يك استثناء است درست مثل علي كريمي و اميدوارم او در تيم ملي موفق باشد.