فرهاد مجيدي قبل از آغاز تمرين تيم ملي در اظهار داشت: در اين 3 روز كه اردو را پشت سر گذاشتهايم همه چيز خوب بوده و از لحاظ امكانات در شرايط مطلوبي به سر ميبريم.
مجيدي: در تيم ملي بايد خيلي بهتر از استقلال بازي كنم
وي ادامه داد: صبح امروز جلسه آناليز تيم اندونزي را پشت سر گذاشتيم. آنها تيمي نيستند كه در حد نام ايران باشند ولي ما با تمام وجود مقابل آنها بازي خواهيم كرد و حريف را دست كم نخواهيم گرفت.
مجيدي در خصوص ادامه راه تيم ملي بعد از بازي با اندونزي گفت: شايد به نظر بيايد كه ديدار با اندونزي راحت است ولي در دور دوم قبول دارم كه شرايط سخت ميشود هرچند با مربي بزرگ و تيم بزرگي كه در اختيار داريم به جام جهاني صعود ميكنيم.
كاپيتان استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه پرسيده بود شما گفتهايد حتي در صورت نيمكت نشيني از تيم ملي خداحافظي نخواهيد كرد آيا اين موضوع صحت دارد؟ پاسخ داد: با توجه به شرايط قبل كه قطبي مربي تيم ملي بود و با توجه به شرايط خاص آن زمان تصميم گرفتم در تيم ملي نباشم اما حالا با توجه به تغيير كادر فني و سرپرستي فضا را خوب ديدم و خوشحالم كه پيراهن تيم ملي را ميپوشم و مطمئن باشيد تا زماني كه در تيم ملي باشم تمام تلاش خود را انجام ميدهم.
وي در خصوص اينكه تعامل او و كريمي تا چه اندازه به تيم ملي كمك ميكند، گفت: علي كريمي از دوستان خوب من است و يكي از بهترين فوتباليستهاي دهه اخير ايران بوده و مطمئناً بازگشت كريمي به تيم ملي خيلي كمك ميكند. ما نيز هر كمكي از دستمان بر بيايد براي تيم ملي انجام ميدهيم.
در ادامه يكي از خبرنگاران از مجيدي پرسيد شما در استقلال ستاره هستيد و در اين لحظه مجيدي از آن خبرنگار درخواست كرد كه اين لفظ را به كار نبرند. مجيدي گفت: ما در تيم خيلي ستاره داريم و دوست ندارم از اين لفظ كه من ستاره هستم استفاده كنيد.
يكي ديگر از خبرنگاران از كاپيتان استقلال پرسيد: عدهاي از كارشناسان معتقدند شما در تيم ملي و استقلال به صورت همزمان نميتوانيد آن درخششي را كه در تيم باشگاهي داريد به نمايش بگذاريد، مجيدي در اين خصوص گفت: آنها نظر خود را گفتهاند و من هنوز براي تيم ملي بازي نكردهام. اجازه بدهيد بازي كنم شايد كارشناسان و همكاران شما درست گفته باشند.
وي در پايان گفت: اعتقاد دارم حالا كه در تيم ملي هستم بايد خيلي بهتر از استقلال بازي كنم و انتظار مربي از من بالاست.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)