نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

پورحيدري: من مقصر هستم؛ ميلاد موهايش را از ته تراشيد

منصور پورحيدري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد وضعيت استقلال اظهار داشت: خوشبختانه بچه ها با انگيزه كار مي كنند و خوب امتياز مي ‌گيريم. با اين وجود نه من و نه مظلومي هنوز از كار گروهي تيم راضي نيستيم اما مربي بايد فرصت كار كردن با تيم را داشته باشد. اين فرصت چه زماني قرار است به دست آيد نمي دانم. قبل از ليگ هم ملي پوشان را نداشتيم و اكنون هم ملي پوشان را نداريم.
    وي در خصوص اينكه فكر مي كند گل هاي استقلال از روي حادثه به دست آمد، عنوان كرد: كادرفني استقلال تمام بازي هاي حريفان را آناليز مي كند و حتي عده اي مي روند بازي ها را مي بينند تا نقاط ضعف حريفان را ببينند. براي بازي با فولاد هم برنامه حمله را داشتيم چون به نقاط ضعف حريف در خط دفاع آگاه بوديم.
    پورحيدري تصريح كرد: نمي شود گفت همه گل هاي بدست آمده از روي حادثه بوده است. درست است هنوز به لحاظ كار گروهي تكميل نشده ايم اما تاكتيك تيمي هم در اين پيروزي نقش داشت. تعويض هاي صورت گرفته همگي به تيم كمك كرد. در مورد ضربه پنالتي فولاد هم بايد بگويم وقتي مهدي رحمتي درون دروازه است انتظار مي رود كه توپ را بگيرد. اين مسئله به لحاظ روحي روي زننده پنالتي هم تاثير مي گذارد.
    سرپرست تيم استقلال در خصوص اينكه در تعطيلات اين تيم به اردو نمي رود، گفت: 6 بازيكن ملي پوش و چند بازيكن مصدوم داريم. در واقع در تمرينات زير 50 درصد هستيم و با اين شرايط جايي نرويم بهتر است.البته بازي دوستانه خواهيم داشت كه هنوز برنامه آن مشخص نيست. اگر بخواهيم بازي دوستانه داشته باشيم بايد از تيم اميدهاي خود استفاده كنيم.
    پورحيدري در مورد احضار به كميته تخلفات فدراسيون فوتبال به دليل مدل موهاي ميلاد ميداودي به فارس گفت: مقصر من هستم كه اين مسئله را كنترل نكردم. براي اين مسابقه گرفتارهايي داشتم و از اين موضوع غافل شدم. بازيكنان مطرح الگو هستند و من بايد دقت مي كردم. اين حق مسلم عليپور بود كه چنين تذكري را بدهد و خودم هم اين مسئله را به گردن مي گيرم. من ميداودي را قبل از سفر ديدم اما وقت نكردم به او بگويم. اين را هم بگويم كه ميداودي بعد از بازي بلافاصله موهايش را از ته تراشيد.
    وي در پايان در مورد نتيجه گيري تراكتورسازي با امير قلعه نويي و رويارويي استقلال در هفته ششم با اين تيم گفت: طبيعي است كه امير قلعه نويي نتيجه بگيرد، او مي داند چه مي خواهد. همه بازي ها نزديك به هم شده است. اميدوارم كه از اتفاق هاي زمين خوب استفاده كنيم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: