نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 83

موضوع: مهمان چهارم صندلی داغ krn7288

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    afsanah82
    مهمان

یا حضرت عباس اقا کاظم شروع کرد!

سلام عرض میکنم خدمت دوستان و آقا کاظم عزیز

دوستان آقا کاظم به من تو مغازه گفت اگه به تمام سوال ها جواب ندی دیگه ازت سوال نمیپرسم ! بنابرین به تمام سوالات عللخصوص به سوال اول که نمیخواستم جواب بدم مجبورم بدم

یه بیوگرافی از خدمات شایسته خودت بگو تا همه بدونن که شما چقدر زحمت کش هستی
    خوب فکر کنم بیشتر این زحمت باسه من اینکه هر روز با دیال اپ میام و همیشه به دیال آپ هستم
    بقیه کار هام مثلا شکار کردن ، دعوا بر سر طعمه یا در افتادن با بعضی ها(ادمین ها) بخاطر سایت هم که وظیفم هست بیشتر کار های من هستش!

رضا نظرت راجب ازدواج چی برات زود یا وقتشه که با حاجی حرف بزنیم
    خوب نظر من اینکه باید سن ازدواج پایین بیاد تو جامعه و در باره خودم اولا آقا کاظم شما که میدونید قبل از من یک برادری هست !دوما بیشتر تنهایی رو دوست دارم!

دوست داری اسم بچه هات چی باشه
    شما از کجا میدونید من بچه دار میشم شاید نشم(خدا نکنه)
    ولی بیشتر اسم های عطیه و نرگس و زینب و امیر حسین و مهدی رو دوست دارم!

دوست داری که بچه هات رو ببری کوه سیاه رو نشونشون بدی
    یک معرفی از کوه سیاه:قره داغ بمعنای کوه بزرگ هستش که الان آقا کاظم به کوه سیاه تعبیر کردند!

قره داغ در کنار جنگل های زیبای ارس هست که واقعا از شمال و از جنگل های الاسکا خیلی قشنگتر هستش!
    جد و اباد من اهل اونجا بودن خصوصیت دیگر افرادی که اهل قره داغ هستند قدرتمند بودن بسیار هستش بسیار (من اثتثنا هستم)یک ج.ک های هم هر از گاهی این اقا کاظم در مورد اونجا نقل میکنند

جواب شما آره چون خودم اونجا رو دوست دارم دوست دارم آشناهام رو هم به اونجا ببرم همه کس رو!

از چه غذایی خوشت میاد واز چه غذایی بدت میاد
    خوب من به هیچ چیزی نه نمیگم هر چی بیاد دستم میخورم ولی لوبیا سبز و بادمنجان رو دوست ندارم
    بقیه رو دوست دارم

اگه امکانش رو داشتی کدام یک از اینها رو سوار میشدی(الاغ،اسب،دو چرخه،قاطر،موتور،شتر،بنز،س گ گله و وانت)
    ترک ها بیشترشون دوچرخه سوارند منم دوچرخه رو دوست دارم به بقیه گزینه هات هم قبلا سوار شدم بجز بنز و قاطر

دوستداری شغل اینده ات چی باشه
    خوب دوستان محله من و میشناسن دیگه

من تقریبا همه کاره هستم آچار فرانسه ولی دوست دارم با مدرک ای تی یک مغازه تو پاساژسهند باز کنم اگه شد هیچ اگه نشد پارچه فروشی تو بازار بزرگ تبریز و خرید و فروش تو گمرگ مرزی

ببخشید شما چرا سنتون تولورانس داره مابین 18و25
    خوب اینو باید از پدرم بپرسی
    یک روز تو اتوبوس نشسته بودم یک پیر مرد گفت چند تا بچه داری؟
    یعنی قیافم اینطوری هستش حالا هر کی چجور میخواد حساب کنه!

یک جمله برای کسی که دوستش داری و ان هم شما رو دوست داره
    اون به من گفت کار دنیا رو ببین تپش قلب هم شده مثل تبلیغات پوفیلا یکی واسه من یکی واسه تو!

من گفتم دوست دارم !

یک جمله برای کسی که ازش خوشت نمی یاد وانهم از شما خوشش نمی یاد
    اخلاق من یک جوری هستش که با همه دوستم و از کسی دلخوری ندارم!
    ولی چند روز یکی از دستم ناراحت هستش و از من هم خوشش نمیاد هی هم به هم لعنت میفرسته!

تشکر میکم از داداش بزرگم اقا کاظم گل

2. 2 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)