نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

اولين مصاحبه ميلاد ميداوودي پس از بازگشت رويايي به استقلال

میلاد میداوودی مهاجم ارزنده تیم استقلال که پس از مدتها دوری از ترکیب تیم در بازی فولاد و استقلال دقایقی برای تیمش بازی کرد و موفق شد گل سوم استقلال را به ثمر برساند درپایان این مسابقه در گفتگویی اختصاصی با کانون رسمی هواداران استقلال اظهار داشت:من سال گذشته به دلیل مصدومیت شاهد باخت استقلال به تیم فولاد بودم و الان بسیار خوشحالم که پس از یک سال توانستیم ضمن جبران آن شکست با همان نتیجه صدر نشینی لیگ برتر را به دست آوریم و این برد را به همه هواداران تیم استقلال تقدیم می کنم.
    وی در ادامه درباره مصدومیتش عنوان کرد : خدا را شکر مصدومیتم به کلی بر طرف شده و آماده هستم در صورت صلاحدید کادر فنی از این پس در ترکیب تیم استقلال به میدان بروم با توجه به تعطیلی لیگ برتر فرصتی است برای کسب آمادگی بیشتر و سعی میکنم طی این دو تا سه هفته شرایط بدنی ایده آلم را کسب نمایم.
    میداوودی در مورد موقعیت های گلی که در این بازی برایش فراهم شد اظهار داشت: به نظرم ضربه کاشته خوبی زدم که میتوانست منجر به گل شود همچنین در موقعیت تک به تکی که نصیبم شد هم ضربه خوبی زدم اما شرایط زمین مساعد نبود و باعث شد که این ضربه گل نشود.
    وی در پایان ضمن تشکر از هواداران استقلال خطاب به آنان گفت: من این گل را تقدیم به همه هواداران استقلال میکنم و امیدوارم با حضور موثر در ترکیب استقلال عدم حضورم در سال گذشته را جبران نمایم و با قهرمانی استقلال موجب شادی و خوشحالی آنان شوم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)