صفحه 10 از 33 نخستنخست ... 6789101112131420 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

زارع: بعد از تعطيلات وضعيت پرسپوليس بهتر مي‌شود

مازيار زارع پس از برتري سه بر يك برابر نفت آبادان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اين بازي بهتر از گذشته بوديم و اولين سه امتياز خود را در ليگ برتر كسب كرديم. تيم ما با گذشت زمان بهتر خواهد شد. و بعد از تعطيلات وضعيت پرسپوليس بهتر مي‌شود.
    وي ادامه داد: با سعي و كوشش توانستم دوباره به تركيب اصلي تيم پرسپوليس برگردم. در ابتداي فصل گرفتار اتفاقات فوتبال شده بوديم كه نتوانستيم خوب نتيجه بگيريم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

نصرتي: پرسپوليس بازي به بازي بهتر مي‌شود

محمد نصرتي پس از برتري سه بر يك برابر نفت آبادان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به يك پيروزي خوب دست پيدا كرديم و همه بازيكنان با هم يكدل شده بوديم. تيم ما در هر بازي نسبت به بازي گذشته بهتر و هماهنگ‌تر بازي خواهد كرد. خدا را شكر مي‌كنم كه امروز سه امتياز را گرفتيم.
    وي در مورد كاپيتاني تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازوبند كاپيتاني يك تكه پارچه است مهم آن است كه مسئوليت كاپيتاني را در زمين به خوبي اجرا كنيم. همه بازيكنان پرسپوليس مي‌توانند كاپيتان باشند.
    مدافع پرسپوليس در مورد اينكه به دليل ناآماده بودن به تيم ملي دعوت نشده است گفت: من كاملا آماده بودم اما اين نظر كي‌روش بود و به نظر او احترام مي‌گذارم و تلاش مي‌كنم خط دفاع پرسپوليس بهتر شود تا دوباره به تيم ملي برگردم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

استيلي: اين برد تقديم به هواداران؛ هنوز هم كار داريم

حميد استيلي پس از برتري سه بر يك تيمش مقابل نفت آبادان گفت: اين برد را به هواداران تقديم مي‌كنم. آنها را در اين مدت خيلي اذيت كرديم و اميدوارم اين پيروزي هديه كوچكي براي آنها باشد.
    اين مربي گفت: هواداران در اين مسابقه از دقيقه يك تا 90 كنار ما بودند و اين پيروزي براي آنها است. اميدوارم در ادامه بهتر شويم چرا كه تيم متعلق به مردم است و من هم هر چيزي كه دارم از مردم است.
    وي ادامه داد: از نفت و مربي‌اش به خاطر بازي خوبي كه انجام دادند تشكر مي‌كنم. پيرواني هميشه تيم‌هاي خوب با بازيكنان خوبي به فوتبال ما تحويل داده است.
    استيلي تأكيد كرد: دو نيمه متفاوت را شاهد بوديم. ما در اين مسابقه خيلي تحت فشار بوديم البته براي اينكه به شكل واقعي خود برسيم هنوز كار داريم.
    وي در مورد غيبت كريمي و گل‌هاي جواد كاظميان گفت: كريمي يكي از مهره‌هاي تأثيرگذار است و اگر بازي مي‌كرد نتيجه بهتري مي‌گرفتيم اما تيمي موفق است كه بر پايه كارهاي تاكتيكي بازي كند و پرسپوليس در اين ديدار اين گونه بازي كرد. كاظميان هم سه گل زد اما قطعا بازيكنان هم به او پاس گل دادند و مجموع تيم خوب بود.
    وي در پاسخ به اين سوال كه آيا به تركيب ايده‌آل رسيده‌ايد گفت: روز به روز هماهنگ‌تر مي‌شويم اما هنوز در 20 دقيقه پاياني بازي‌ها مشكل داريم سعي مي‌كنيم آن را حل كنيم. در اين مسابقه هم ديديد كه بازي با توپ ما بهتر از بازي‌هاي قبل بود.
    استيلي در مورد عملكرد خط دفاع گفت: در اين منطقه خوب بوديم اما اشتباهاتي هم داشتيم كه بايد با تمرين آنها را رفع كرديم. نصرتي يكي از بهترين مدافعان ايران است و با بيش از 50 بازي ملي مي‌تواند در چهار پست بازي كند. نورمحمدي هم شرايط خوبي داشت و اضافه شدن شيث مي‌تواند استحكام دفاع را بيشتر كند.
    وي در مورد ليست تيم ملي تأكيد كرد: بايد به نظر كي‌روش احترام بگذاريم. معتقدم بازي كردن در پرسپوليس كمتر از تيم ملي نيست. اگر جايگاه ما در جدول بهتر شود بازيكنان بيشتري هم دعوت مي‌شوند.
    سرمربي پرسپوليس در مورد مصاحبه قلعه‌نويي و حمايت از وي گفت: امير بچه محله ما است حتي مردم هم او را دوست دارند. هدف‌گذاري ما براي قهرماني است اما قلعه‌نويي هم يك جوانمرد است و هميشه از كساني كه تحت فشار هستند حمايت مي‌كنند و آنهايي كه زمين مي‌خورند را حمايت مي‌كنند. اميدوارم بتوانم روزي محبت‌هايش را جبران كنم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

معمار‌زاده: از زير فشار رواني خارج شديم

ميثاق معمار‌زاده پس از برتري 3 بر يك برابر نفت آبادان در جمع خبرنگاران گفت: فشار زيادي روي تيم ما بود و شايد به اين دليل هنوز كيفيت لازم را نداشتيم اما بازي به بازي پرسپوليس بهتر خواهد شد. خوشحالم كه با پيروزي به تعطيلات مي‌رويم و اين برد باعث مي‌شود ما از زير فشار رواني خارج شويم.
    دروازه‌بان پرسپوليس در مورد رقابتش با عليرضا حقيقي گفت: او دوست و برادر من است. برخي مي‌خواهند بين من او اختلاف بيندازند و به اين اختلافات دامن بزنند. مهم اين است كه دروازه پرسپوليس بسته نگه‌داشته شود و مهم نيست چه كسي درون دروازه باشد.
    وي تأكيد كرد: اميدوارم كادر فني از بازي من راضي باشد زيرا اين مسئله برايم مهم بود. مطمئنا پرسپوليس روز به روز بهتر مي‌شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

نورمحمدي: پيروزي‌هاي پرسپوليس تكرار خواهد شد

عليرضا نورمحمدي پس از برتري 3 بر يك برابر تيم نفت آبادان اظهار داشت: امروز فعل خواستن را خوب صرف كرديم و توانستيم به اولين 3 امتياز در ليگ برتر برسيم. نفت تيم كوچكي نبود اما ما خوب بازي كرديم. اگر هواداران ما عجله نكنند و بيشتر صبر كنند اين بردها در هفته‌‌هاي آينده نيز تكرار خواهد شد.
    وي ادامه داد:‌ پرسپوليس با گذشت زمان هماهنگ‌تر مي‌شود و بهتر بازي خواهد كرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

حاشیه پرسپولیس - صنعت نفت/ سجده استیلی پس از پیروزی و استرس کریمی/ شادی به سبک "ای کیو سان"!

حاشیه پرسپولیس - صنعت نفت/ سجده استیلی پس از پیروزی و استرس کریمی/ شادی به سبک "ای کیو سان"! تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی برابر صنعت نفت به پیروزی رسید که سرمربی این تیم در کنار زمین سجده شکر بجای آورد. به گزارش خبرنگار مهر، دیدار پرسپولیس تهران - صنعت نفت آبادان که با نتیجه 3 بر یک به سود پرسپولیس اتمام رسید، حواشی داشت که در زیر بدان اشاره می شود:
    * در دقایق ابتدایی نیمه دوم مازیار زارع به تصمیم داور اعتراض کرد. این اعتراض کارت زردی را برای هافبک ملی پوش پرسپولیس به دنبال داشت و پس از آن هواداران پرسپولیس به شدت نسبت به تصمیم داور اعتراض کردند.
    * احمدرضا عابدزاده با حضور در جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی کنار عزیزالله محمدی رئیس سازمان لیگ برتر بازی سرخپوشان مقابل صنعت نفت آبادان را به تماشا نشست.
    * هواداران پرسپولیس از کارلوس کی‌روش که در ورزشگاه حاضر بود می خواستند محمد نصرتی را بازهم به اردو تیم ملی دعوت کند.
    * جواد کاظمیان پس از آنکه برای بار دوم دروازه صنعت نفت آبادان را باز کرد، به سبک "ای کیو سان" شادی کرد!
    * بعد از گلزنی کاظمیان هواداران پرسپولیس به شدت حمید استیلی را تشویق کردند.
    * در دقیقه 62 کمک داور اول متوجه حضور جواد کاظمیان در محوطه آفساید نشد که این مسئله اعتراض غلامحسین پیروانی سرمربی تیم نفت را به دنبال داشت.
    * هواداران پرسپولیس که در هفته های گذشته علیه حمید استیلی شعار می دادند، پس از گلزنی کاظمیان سرمربی این تیم را مورد تشویق و حمایت قرار دادند.
    * تماشاگران پرسپولیس زمانی که با سه گل از صنعت نفت آبادان پیش بودند، سرود قهرمانی سر دادند.
    * محسن ترکی در دقیقه 75 تصمیم کمکش در اعلام آفساید مهاجم پرسپولیس را رد کرد که همین مسئله باعث اعتراض نفتی ها شد.
    * علی کریمی که در دقایق پایانی بازی از جایگاه ویژه به تونل ورزشگاه رفته بود، بازی را از طریق اسکوربرد تماشا کرد. او در دقایق باقیمانده بازی استرس بالایی داشت.
    * پس از نخستین پیروزی پرسپولیس در لیگ یازدهم، حمید استیلی در کنار زمین سجده شکر به جای آورد.
    * بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس بعد از سوت پایان این دیدار به سمت تماشاگران رفتند و از آنها تشکر کردند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

این پیروزی تقدیم به هواداران/ پرسپولیس هنوز شکل واقعی به خود نگرفته!

استیلی پس از برد صنعت نفت: این پیروزی تقدیم به هواداران/ پرسپولیس هنوز شکل واقعی به خود نگرفته! سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پیروزی مقابل صنعت نفت آبادان را به هواداران این تیم تقدیم کرد و گفت: با وجود این پیروزی هنوز مشکلاتی داریم که باید برطرف شود. به گزارش خبرنگار مهر، حمید استیلی پس از برتری 3 بر یک بامداد پنجشنبه تیمش مقابل صنت نفت آبادان با بیان این مطلب افزود: برد امشب را به هواداران تقدیم می کنم که چهار هفته ناراحت و اذیت شدند امیدوارم آنها این هدیه کوچک را از ما قبول کنند.
    وی افزود: هواداران در بازی با صنعت نفت از دقیقه اول تا آخر کنار مان بودند و این پیروزی متعلق به آنهاست امیدوارم در هفته های آینده بازی های بهتری انجام دهیم تا هواداران از ما راضی تر باشند.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس هواداران را صاحبان اصلی این تیم خواند و گفت: من هر چه دارم از این هواداران است امیدوارم با نتایجی که امسال کسب خواهیم کرد گوشه ای از محبت های آنها را جبران کنیم.
    وی در ادامه به تعریف از تیم غلامحسین پیروانی پرداخت و گفت: تیم پیروانی خوب بازی کرد اما خدا به ما کمک کرد که پیروز شویم. در اینجا از غلامحسین یپروانی تشکر می کنم که تیم هایش همیشه خوب و زیبا بازی می کنند و بازیکنان زیادی را به فوتبال ایران معرفی کرده است.
    استیلی با یادآوری اینکه تیمش در مصاف با صنعت نفت آبادان دو نیمه متفاوت داشته است افزود: ما زیر فشار بودیم و به برد در بازی با صنعت نفت نیاز داشتیم با اینکه برنده شدیم باید بگویم هنوز کار داریم و پرسپولیس شکل واقعی خود را نگرفته است امیدوارم در تعطیلات مسابقات لیگ برتر شرایط تیم ما بهتر از این شود.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به غیبت علی کریمی گفت: کریمی مهره تاثیرگذار ماست شاید اگر این بازیکن می بود ما بهتر بازی می کردیم. من نمی توانم منکر توانایی های کریمی شوم.
    وی افزود: قطعا تیمی موفق می شود که کار تیمی را سرلوحه برنامه های خود قرار دهد . امروز جواد کاظمیان 3 گل زد و از بهترین های ما بود. بدون شک او گل نمی زد اگر دیگر بازیکنان کمک نمی کردند و پاس گل نمی زدند.
    استیلی با طرح این موضوع که تیمش روز به روز به هماهنگی و انسجام می رسد افزود: هنوز در 20 دقیقه پایانی مسابقه مشکل داریم و باید این مشکل را برطرف کنیم.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به تعریف از عملکرد مدافعانش پرداخت و گفت: مدافعان ما امروز خوب کار کردند اما با این حال در خط دفاع مشکلاتی داریم که باید آنها را برطرف کنیم.
    وی در این خصوص خاطرنشان کرد نصرتی یکی از بهترین مدافعان ایران است که می تواند در 4 پست دفاعی بازی کند. او با 50 بازی ملی رهبر خط دفاعی ماست البته ما در خط دفاعی بازیکنانی چون نورمحمدی، محمد و شکوری را هم داریم که امروز عملکرد خوبی داشتند قطعا با وجود شیث رضایی انسجام خط دفاعی ما بیشتر می شود.
    وی در ادامه به اظهار نظر در خصوص دعوت باز یکنان به تیم ملی پرداخت و گفت: من به نظر کی روش احترام می گذارم اما باید بگویم بازی در تیم پرسپولیس کمتر از تیم ملی نیست.
    وی در ادامه گفت: قطعا اگر جایگاه پرسپولیس در جدول رده بندی بالاتر از رتبه فعلی بود بازیکنان بیشتری در اردوی تیم ملی می داشتیم. در تیم ما نفراتی حضور دارند که لیاقت و پتانسیل بازی در تیم ملی را دارند.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس هدف این تیم را قهرمانی خواند و گفت: هدف ما رسیدن به عنوان قهرمانی است چرا که هواداران رتبه دوم جدول را هم برای این تیم مناسب نمی دانند.
    استیلی در پایان در واکنش به مصاحبه ای که امیر قلعه نویی در حمایت از او داشته است گفت: قلعه نویی بچه محل ماست و همیشه به من لطف داشته او همیشه رسم جوانمردی را به جا آورده و از کسانی که نیاز به کمک دارند حمایت می کند او پیش از این هم از من حمایت کرده بود که جا دارد از لطف او تشکر کنم.
    دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و صنعت نفت آبادان در هفته پنجم یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر بامداد پنجشنبه با پیروزی 3 بر یک پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به پایان رسید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

اولادي و نوروزي به بازي با استقلال مي‌‌رسند

دكتر چشمه‌سري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص وضعيت مهرداد اولادي و نارضايتي او از درمانش گفت: با توجه به اينكه خودمان درمانگاه و فيزيوتراپ داريم به هيچ‌كس توصيه نمي‌كنيم براي رفع مصدوميتش نزد پزشك ديگري برود.
    وي افزود: اولادي با من تماس گرفت و به مدت 2 روز است كه او را زير نظر گرفته‌ايم. وي روزانه دو نوبت فيزيوتراپي مي‌كند و شرايطش بهتر است. مطمئن باشيد او را به ديدار روز 25 شهريور برابر استقلال مي‌رسانيم مگر كه اتفاق غير قابل پيش‌بيني بيفتد.
    پزشك پرسپوليس درخصوص وضعيت هادي نوروزي گفت: با تزريقي كه روي پاي او شده 70 درصد از ورم پايش خوابيده و به نظر مي‌رسد نوروزي نيز براي حضور در دربي مشكلي نداشته باشد.
    چشمه سري در پايان در خصوص وحيد هاشميان گفت: اين بازيكن مشكلي ندارد و 70 درصد دست او جوش خورده است. وي فقط منتظر است با جوش خوردن صد در صد، آتل دست خود باز كند. هاشميان براي بازي‌هاي بعدي مشكل خاصي ندارد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تمرين امروز پرسپوليس

تمرين پرسپوليس پس از دو روز استراحت از ساعت 17 در زمين درفشي‌فر دنبال شد.
    در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس تنها به تمرينات فشرده و سنگين بدنسازي پراختند.
    * بازيكنان ملي‌پوش، اولادي، نوروزي، ممدو تال، كاظميان، نصرتي و نوري غايب بودند. 15 بازيكن در تمرين امروز حضور داشتند.
    * تمرين امروز بيشتر زير نظر گمالوويچ انجام شد و حميد استيلي بيشتر نظاره‌گر بود.
    * در حين تمرين محمد منصوري از ناحيه مچ پا داراي مصدوميت شد به همين دليل تمرينات اختصاصي انجام داد.
    * 30 هوادار حضور داشتند كه يكي از آنها را يك خانم بود كه پس از چند دقيقه مسئولان درفشي‌فر وي را از ورزشگاه بيرون كردند.
    * پرسپوليسي‌ها فردا در نوبت صبح و بعدازظهر تمرين خواهد كرد.
    * امروز سومديك غايب بود. او قرار است فردا به جمع قرمزپوشان بپيوندد.
    * در حاشيه تمرين امروز استيلي دقايقي با معمارزاده به گفت‌وگو پرداخت.
    * پرسپوليس فردا پس از تمرين نوبت بعدازظهر براي تشكيل اردويي 3 روزه راهي مشهد خواهد شد و بامداد روز جمعه به تهران باز خواهد گشت.
    * پرسپوليسي‌ها قرار است قبل از ديدار با ذوب‌آهن دو بازي تداركاتي را انجام دهند. همچنين از ‌آنها تست بدني گرفته شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

حاشيه ديدار پرسپوليس و ذوب آهن

حميد استيلي در جريان نيمه اول مسابقه با ذوب آهن چند نوبت به داور چهارم به دليل قضاوت محمود رفيعي اعتراض كرد.
    * خسرو ابراهيمي مديرعامل جديد ذوب آهن در جايگاه خبرنگاران حاضر شد و با تمام خبرنگاران احوال‌پرسي كرد.
    * بيش از 8 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارد كه تقريبا 3 هزار تماشاگر طرف دار پرسپوليس و 5 هزار حامي ذوب آهن هستند.
    * اسكوربورد ورزشگاه در دقيقه 15 مسابقه روشن شد.
    * صفرعلي براتي مديرعامل كارخانه ذوب آهن و مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون فوتبال از جمله ميهمان ويژه اين مسابقه هستند.
    * قبل از شروع مسابقه بازيكنان ذوب‌آهن با بنري كه روي آن روز 17 شهريور گرامي داشته شده بود وارد ميدان شدند.
    * در دست بازيكنان پرسپوليس بنري بود كه باشگاه ذوب آهن تهيه كرده بود و بر روي آن عكس مسعود استيلي بازيكن فقيد فوتبال و برادر حميد استيلي سرمربي پرسپوليس گرامي داشته شد.
    * منصور ابراهيم زاده سرمربي و اصغر فروتن سرپرست ذوب آهن با دسته گل به سمت نيمكت پرسپوليس رفتند و به حميد استيلي خوش آمد گفتند اكثر بازيكنان پرسپوليس نيز به سمت سرمربي ذوب آهن آمدند.
    * بلندگوي ورزشگاه كسب سهميه المپيك توسط سجاد مرادي ورزشكار تيم ذوب آهن را به او تبريك كرد.
    * براتي مديرعامل كارخانه ذوب آهن در دقيقه 25 ورزشگاه را ترك كرد.
    * نماينده ساموسنگ در ورزشگاه حضور نداشت او روز چهارشنبه براي بازديد از هتل و امكانات ميزباني ذوب آهن به اصفهان آمده بود كه همان شب نيز ايران را ترك كرد.
    * نصير خالدي تماشاگر تيم ذوب آهن بود كه فصل گذشته در ورزشگاه سكته كرد و دار فاني را وداع گفت.
    مسئولان باشگاه ذوب آهن با كمك مسئولان سازمان ليگ، فدراسيون فوتبال و بيمه ايران 28 ميليون تومان پول به خانواده اين تماشاگر فقيد اهدا كردند.
    * در دقيقه 30 مسابقه تماشاگران كبوتري را كه يك دستمال سبز به پايش بسته بودند و كبوتر را در ورزشگاه رها كردند كه كبوتر بعد از گردش در ورزشگاه بر روي فنس‌ها نشست.
    * تماشاگران تيم فوتبال پرسپوليس به صورت شهاب گردان دروازه‌بان ذوب آهن ليزر انداختند.
    * بعد از اينكه ذوب آهن گل دوم را به پرسپوليس زد تماشاگران ذوب آهن علي دايي سرمربي سابق پرسپوليس را تشويق كردند.
    * ماموران برگزاري مسابقه با برخي از خبرنگاران و حتي تصويربرداران تلويزيون برخورد نامناسبي داشتند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 10 از 33 نخستنخست ... 6789101112131420 ... آخرینآخرین