صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: كاراته؛ هنر دفاع با دست خالي

  1. #1
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض كاراته؛ هنر دفاع با دست خالي

    قدمت و عمر دست خالي جنگيدن به قدمت خود بشر (انسان) است. فرم*هاي مختلف و مرتب *شده دست خالي جنگيدن در سراسر دنيا توسعه پيدا كرده است و هركدام منعكس كننده قسمتي از آداب و رسوم ملي مي*باشد. و چيزي كه ما كاراته مي*ناميم يكي از آنهاست.
    عقيده همگان بر اين است كه كاراته از چين ناشي شده و از طريق راه جزاير (ريوكو) به ژاپن آمده است.
    در اوائل قرن هفدهم (اوكيناوا) مورد يورش و فتح ژاپني*ها قرار گرفت. ژاپني*ها (اوكيناوا) را بيشتر از 250 سال در اشغال داشته و مالكيت و حمل اسلحه را به*منظور جلوگيري از ايستادگي و مقاومت*ها ممنوع نموده بودند.
    بنابراين مردم (اوكيناوا) مجبور شدند به خاطر محافظت خودشان در مقابل چپاول غارت و همچنين حمله ژاپني*ها به مبارزات غير مسلحانه روي آورند و در اين دوره كاراته رونق فراوان پيدا كرد و تا اوايل قرن بيستم در خفا تمرين مي*شد. در سال 1922 (گي*چين فونا كوشي) پروفسور اهل اوكيناوا كاراته را به ژاپن معرفي نمود. او به ژاپن دعوت شده*بود كه كاراته را به نمايش بگذارد. ژاپني*ها تحت تأثير او قرار گرفتند و او را تشويق نمودند كه در آن*جا اقامت كند و اين فن را به آن*ها بياموزد. او همچنان عمل كرد تا در سال 1957 در سن 88 سالگي درگذشت.
    گي*چين فونا كوشي روي كاتا و مقررات و فلسفه كاراته تأكيد فراوان داشت. كاراته مجموعه*اي از زيباترين تكنيك*هاي غير مسلح دفاع از خود بوده كه بيش از آن*كه تهاجمي باشد، تدافعي و حفاظتي است. كاراته هرگز نبايد با خشونت و يا به قصد ناقص*العضو كردن حريف به كار گرفته*شود. اگرچه معناي دقيق و فراگير اين كلمه (كاراته) كار مشكلي است، به*طور كلي مي*توان آن را پرورش جسم و روح و تمركز كردن آن دانست. فراگيري و پيشرفت در اين تكنيك*ها چنان قدرتي به انسان مي*بخشد كه هرگز نمي*بايد در مسيري ناصحيح به*كار گرفته*شود. كاراته پرورش جسم و روان است. پرورش فكري آن*چنان عميقي كه حتي دانش مدرن نيز از شناختنش عاجز مي*ماند. كاراته در حقيقت علاوه بر داشتن خصوصيات يك ورزش و يك سيستم دفاعي بيش از هر مورد ديگري آرامش*بخش است. كاراته*كايي كه سال*ها به پرورش جسم و روحش همت گماشته*است، از وقوع هيچ بليه*اي هراس ندارد، چرا كه آموخته*است هر قدم آدمي را يك لحظه به مرگ نزديك*تر مي*كند؛ بنابراين تمام وجودش متمركز و وقف ادراك آرامش واقعي و انتقال چنين ادراكي به ديگران است.
    هرچند كاراته هم مثل ساير ورزش*ها در هر جلسه احتياج به نرمش*ها و گرم كردن بدن دارد ولي اين ورزش قبل از هر تمرين احتياج به بعضي آمادگي*هاي روحي نيز دارد. ماسو تاتسو اوياما (سوساي اوياما)
    ماس اوياما دان 10 و مبتكر كيوكوشين كاراته در سال 1923 در جنوب غربي كره متولد شد. در سن 9 سالگي شروع به تعليم گرفتن (كمپو) نمود. در سن 15 سالگي پدرش او را به ژاپن فرستاد تا در مؤسسه هواپيمايي جوانان ياماناشي به تعليم بپردازد. او براي مدت كوتاهي قبل از اينكه كاراته را زير نظر گي چين فونا كوشي بياموزد، جودو را در مدت كوتاهي آموخت. ماس اوياما زير نظر معلمين مختلف كاراته تعليم گرفت و خيلي سريع پيشرفت نمود و در سن 22 سالگي موفق به دريافت دان 4 شد.
    2سال بعد در سال 1947 موفق شد كه تمام قهرمانان كاراته ژاپن را شكست دهد. دوران بعد از جنگ جهاني دوم دوران آشفتگي و زحمت براي ژاپني*ها بود و در همين دوران ماس اوياما اغلب دچار مشكلات ناشي از اشغال آمريكائي*ها بود. بنابراين در سال 1948 ماس اوياما تصميم گرفت كه به تنهايي در كوهستان به تمرين و تعليم بپردازد. او براي مدت طولاني با تمرينات روزانه به قوي نمودن بدن و قدرت خود مبادرت ورزيد. در سال 1950 پس از مراجعت از كوهستان با يك گاو نر وحشي به مقابله پرداخت و در مبارزات ديگر خود با 51 گاو وحشي كه چهار تاي آن*ها را كشته و شاخ 47 گاو وحشي ديگر را شكست. در سال 1952 به آمريكا دعوت شد و 32 برنامه اجرا نمود. در ايالات مختلف درس داد و در هفت مبارزه كه در مقابل بكسورها و كشتي*گيران آمريكائي شركت نمود به پيروزي نائل گرديد. او مجدداً در سال 1953 به آمريكا رفت و اين مرتبه در شهر شيكاگو در مقابل يك گاو وحشي به مبارزه پرداخت و با جدا نمودن شاخ*هاي گاو در قاره آمريكا نيز بسيار مشهور شد. در سال 1954 او اولين (دوجو) خود را در (مي*جروتوكيو) افتتاح نمود.
    معلمين اين دوجو عبارت بودند از (ميزوشيما) و (ياسودا). در سال 1956 دوجوي ديگري در پشت دانشگاه (ريك*كيو) افتتاح نمود كه معلمين آن عبارت بودند از (ميزوشيما)،(ياسودا)، (ايشي*ياشي) و (ميناي*موتو).
    اين دوجو شروع كيوكوشين*كاي*كان (مركز كيوكوشي*كاي) بود و در سال 1964 توكيو هونبو (باشگاه مادر در توكيو) افتتاح شد و سازمان بين*المللي كاراته تأسيس شد. امروزه كيوكوشين كاراته در تمام قاره*هاي دنيا نفوذ كرده*است و در سال 1979 دومين دوره مسابقات قهرماني كاراته جهان در ژاپن با شكوه و موفقيت بي*نظيري با شركت 72 تيم از سراسر پنج قاره جهان از جمله تيم ايران (به سرپرستي يوسف شيرزاد، كمربند سياه دان 3 و تنها نماينده سازمان بين*المللي كاراته ژاپن) برگزار شد. و هم*اكنون روزبه*روز بر تعداد كساني كه با اين سبك اصيل و علمي كاراته آشنا مي*شوند و سعي در فراگيري آن مي*نمايند افزوده مي*گردد. به*طوري* كه در حال حاضر بيش از ده ميليون نفر در سراسر جهان مشغول آموختن كيوكوشين كاراته مي*باشند.
    سخنان گوهر بار سوساي اوياما
    1- آئين و قواعد را اول در خود بررسي كرده و سپس به تمرين مداوم آن بپردازيد.
    2- كار هنرهاي رزمي بعد از هزار روز تمرين آغاز شده و پس از ده هزار روز تمرين به اوج خود مي*رسد.
    3- ماهرترين مدافعان، بهترين مهاجمانند.
    4- هنرهاي رزمي از يك نقطه هماهنگي آغاز شده و به يك دايره هماهنگي كه مشتمل بر حركت خطي مستقيم مي*باشد منتهي مي*گردد.
    5- كاراته با تواضع شروع مي*شود و با تواضع به پايان مي*رسد، پس هميشه متواضع باشيد.
    6- راز پنهان كاراته در حصول تجربه است.
    7- از خصوصيات عمده هنرهاي رزمي وضعيت بدن است؛ لذا هميشه بدن خود را در وضعيتي متعادل نگاه داريد.
    8- فراگيري هنرهاي رزمي همچون صعود از يك .سربالايي است. لذا به تلاش فراوان و بي*وقفه نياز است.
    9- پول ارزش دارد، ولي به آن نچسبيد.
    10- در هنرهاي رزمي اين*كه هدف پيروزي باشد، البته اهميت دارد. با اين همه انگيزه مبارزه نبايد انگيزه خصوصي باشد.
    11- كار هنرهاي رزمي كاري است همگاني، و در تعليم آن خودخواهي روا نيست.
    12- در هنرهاي رزمي، تأمل و تفكر درباره كارهاي گذشته به مهارت كارهاي بعدي مي*انجامد.
    __________________

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  3. #2
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    کاراته کاراته ورزشی ژاپنی است.
    وسبک های مختلف دارد شتوگان شیتوریو کیو کشینگ و ...
    __________________

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  4. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  5. #3
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    کاراته‌ ( به ژاپنی:空手 ) یک نوع ورزش رزمی است. به معنای روش مبارزه و دفاع با دست خالی (بدون سلاح) و شامل ضربه‌های سریع دست و پا.

    کاراته دارای قدمتی پنج هزار ساله است و يکی از استادان اوليه و مبتکران اين فن بوديدهاراما است که حدود ۵۲۵ سال قبل از ميلاد مسيح مي زيسته است. وی که از پيشوايان مذهبی بودایی بود، به تنهايی از هند به راه افتاد و پس از راهپيمايی چند هزار کيلومتری خود و با پشت سر گذاشتن موانع طبيعی بسيار مشکل موجود در آن زمان به چين رسيد و در ايالت هون نان و معبد شائولين اقامت گزيد. تعاليم بوديدهاراما شامل تمرينات شديد انضباطی و رعایت پرهيزکاری بود. وی 9 سال رنج و رياضت همراه با تفکر و برای اين که شاگردانش نيز بتوانند در مقابل ساعت‌های طولانی تفکر و انديشه تاب مقاومت بياورند و نيز با زورگويانی که تعاليم مذهبی و مردان دين را سد راه خود می‌‌ديدند به مبارزه و مقابله برخيزند 18 حرکت تمرينی را ابداع نمود که در حقيقت زير بنای حرکات کاراته امروزی است.

    کاراته امروزی شکل تکامل يافته ای از کمپوی چينی (بوکس چينی) می باشد که در ابتدا اوکیناواته نامیده ميشد. از هنگامی که حکومت‌های استبدادی در چين سلسله کينک ۱۶۴۴و سلسله ساتسوما در اوکیناوا ژاپن به منظور جلو گيری از ورزيده شدن مخالفان و نيز تحت کنترل در آوردن مردم قانون منع استفاده از شمشير را به مورد اجرا گذاشتند و به جمع آوری سلاح‌های رزمی اقدام نمودند مردم به سوی آموزش هنر مبارزه با دست خالی روی آوردند که همين امر باعث شکوفايی هرچه بيشتر کاراته شد.

    در سال ۱۹۲۱ يکی از بزرگ‌ترين استادان کاراته جزیره اوکیناوا گيچين فونا کوشی ۱۸۶۸-۱۹۵۷ توانست با قدرت و ظرافت تمام کاراته را به ژاپن معرفی نمايد و برخی ديگر از هنر جويان که تحت تعليم بزرگ‌ترين استادان اوکيناوا قرار گرفته بودند، تکنيک‌های سنتی را با يکديگر ترکيب نموده و سبک‌های متعددی از کاراته را به وجود آوردند.

    سال ۱۳۴۲ سال ورود كاراته به ایران توسط هرمز میربابایی و محمدعلی صنعتكاران و فرهاد وارسته هستند می‌‌باشد.

    در حال حاضر، سبکهای مختلف کاراته، بالغ بر صدها سبک می‌شود که در واقع، بازگشت همه آنها به چهار سبک اصلی و مادر از سبک‌های اصلی و کنترلی و يک سبک نيمه کنترلی می‌‌باشد.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  6. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  7. #4
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    مهمترین سبکهای کاراته عبارتند از:
    آشیهارا • چیتوریو • انشین • گنسئی‌ریو • گوجوريو • گوکان‌ریو • ایسشین‌ریو • کیوکوشین • ریو ته • سئیدو • شورین‌ریو • شورینجی‌ریو • شیتوریو • شوتوکای • شوتوکان • شودوکان • اوئچی‌ریو • وادوریو کن شین کان • کان زن ریو

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  8. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  9. #5
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    انشین

    یکی از سبک‌های کاراته و یکی از محبوب ترین رشته‌های رزمی در سراسر دنیاست.این رشته توسط کانچو جوکونی نومیا بنیان نهاده شد. کانچو جو کو نینومیادر سال۱۹۵۴متولد شد.وی ورزش رادرسن کودکی باجودو وسوموشروع کرد.درجوانی به کاراته روی آورد ودر اولین مسابقات جهانی کیوکوشین۱۹۷۴قهرمان سوم جهان شد.نی نومیا در مسابقات بزرگان کاراته دنیا توانست مقام نائب قهرمانی را از آن خود کند .در سال۱۹۸۸انشین کاراته را بنیانگذاری کرد.


    این سبک غیرکنترلی است ودر آن تکنیکهای جودو و جابجایی های سو مو که همان ساباکی است استفاده می‌شود.چون ساباکی دراین سبک وجود دارد سرعت عمل بالاتر می رودو به همین دلیل اینکه شخص مجبور به بالا بردن سرعت برای جابجایی می باشد.یکی از مهم‌ترین و یژگیهای آن کاربردی بودن این سبک است.از حرکات اضافی در این سبک اجتناب شده وکاتاها همه کاربردی هستندو تمام قسمت کاتاها دارای معنای قابل فهم واجرا برای هنر جویان است . معنای ساباکی ساباکی مفهوم مشکلی است که بتوان آنرا از زبان ژاپنی ترجمه کرد. به هر حال ساباکی به حرکت که اغلب باکنترل و گاه باآماده سازی برای حرکت بعدی همراه است.اشاره دارد. مثلآ ازساباکی می توان در اشاره به آموزش اسب اشاره کرد. سوار کار حرکات خاصی رااجرا کرده تا حیوان را کنترل کند و همین امرباعث می شودکه حیوان طبق علاقه ونظر او رفتار وعمل کند.ساباکی به صورت حرکت مدافع درخط وبه وضعیت حمله متقابل تفسیر می شود و این حرکات کنترل شده؛در آماده سازی متقابل؛اساس استراتژی بعضی از سبکهامانند انشین است .

    ساباکی تایمینگ

    اصطلاحی معادل تایمینگ در زبان فارسی وجود ندارد یا حداقل به راحتی نمی توان اصطلاح معادل تایمینگ را استفاده نمود تایمینگ رامی توان به معنی زمان مناسب دربهترین موقعیت نامبرد تایمینگ نه تنها در هنرهای رزمی بلکه در کلیه ورزشها مورد استفاده قرار می گیردولی آنچه قابل توجه است برنامه ریزی مدرن برای استفاده از تایمینگ می باشد که این مهم راکانچو نینومیا یکی از نوابغ کاراته جهان توانسته است درانشین به نام ساباکی تایمینگ برنامه ریزی نماید. تلفیق تایمینگ وساباکی باعث می گردد تا کاراته کار بتواند به صورت کاربردی از آن استفاده نمایدتمرینات منظم ساباکی تایمینگ باعث خواهد شد تا کاراته کار با سرعت عمل بهتردر موقعیت کاملمسلط بر حریف قرارگیرد.ساباکی تایمینگ همچنین دید و ذهن مبارز راقوی می‌کند.مبارز با این تمرینات در مبارزه خود از اعتماد و به نفس بیشتری برخوردار خواهد بود.


    انشين کاراته بعنوان اولین سبک غیرکنترلی بعد از کیوکوشین در ايران در سال 1372 توسط شيهان حميد سلطاني بنيانگذاري گرديد و 4 سال بعد در سال 1376 عضو رسمی سبکهای فدراسیون کاراته ایران شد. انشین کاراته در کرمانشاه در سال 1378 توسط سن سی جلیل نیازی پایه گزاری شد. از همان سال توسعه اصولی سبک در سطح شهر کرمانشاه شکل گرفت و اولین کلاس انشین کای کاراته در باشگاه قهرمانان کرمانشاه ( واقع در شهرک کارمندان ) تاسیس شد . یکی از پیشگامان انشین کاراته در کرمانشاه سن سی امیر رستمی بود . او در سال 1358 در کرمانشاه متولد شد و از همان کودکی به ورزشهای رزمی علاقه داشت. در سال 1368 ورزش خود را با رزم آوران آغاز کرد و در سال 1375 پس از آشنایی با سن سی جلیل نیازی فعالیت خود را زیر نظر سن سی نیازی و با سبک کیوکوشین کاراته ادامه داد . در سال 1378 با تغییر سبک سن سی نیازی از کیوکوشین به انشین کاراته ، فعالیت رزمی خود را در این رشته و با سمت مسئول روابط عمومی و عضو کمیته انشین کاراته استان کرمانشاه ادامه داد . سن سی امیر رستمی در سال 1382 اولین دوجو انشین کاراته خود را در مجموعه ورزشی سالار کرمانشاه افتتاح نمود و شروع به تربیت گروه جدیدی در قسمتی دیگر از شهر کرمانشاه پرداخت . او اولین سایت رزمی را در غرب ایران به آدرس اینترنتی www.karate-ksh.com ایجاد و به معرفی این سبک کاربردی بصورت الکترونیکی نمود . او دارای عناوین متعدد در مسابقات قهرمانی استان و کشور کیوکوشین و انشین کاراته تا سال 1382 بوده و بعلت مصدومیت از ناحیه زانو و کتف تا سال 1384 از دنیای ورزش حرفه ای و مسابقات دور بود ، در سال 85 و پس از غلبه بر حریفان خود در مسابقه انتخابی تیم ملی انشین کاراته در تهران به عضویت تیم ملی جهت حضور در مسابقات قهرمانی فرایبورگ ـ آلمان درآمد که متأسفانه بعلت عدم صدور ویزا نتوانست در این دوره از مسابقات حضور یابد . در سال 86 نیز در اردوی انتخابی تیم ملی شرکت نمود و پس از غلبه بر حریفان خود بعنوان نفر وزن 70 - کیلوگرم تیم ملی انشین کای کاراته ایران به مسابقات قهرمانی اروپا ـ آسیا در استانبول ـ ترکیه اعزام شد اما بعلت مسافرت زمینی طولانی مدت و ... نتوانست در این مسابقات خوب عمل کند و تنها به کسب عنوان پنجمی در این دوره از مسابقات بسنده نمود . اما دستاورد مهم این مسافرت و این مسابقات برای وی دیدار با کانچو جوکو نینومیا و سن سی نعمت الله مظهری و حضور در کلاسهای استاژ مربیگری و داوری زیر نظر مستقیم کانچو نینومیا و سن سی مظهری بود . بعد از مسابقات و پس از گفتگو سن سی امیر رستمی با کانچو و سن سی مظهری قرار بر این شد که انشین کاراته در غرب ایران بصورت مستقل و زیر نظر سازمان انشین کاراته آمریکا شروع به فعالیت نماید . در حال حاضر سن سی امیر رستمی بعنوان عضو سازمان جهانی انشین کاراته آمریکا و نماینده رسمی این سازمان در غرب ایران فعالیت می نماید

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  10. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  11. #6
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    گوجوریو
    گوجوریو یکی از مهم‌ترین سبک های کاراته است، که توسط : میاگی چوجون (۱۹۵۳- ۱۸۸۸) بنیان گذاشته شد.
    گوجوریو یعنی روش سفت و نرم، که در اوکیناوا شکل گرفت و متعلق به سیستم ناهاته در کاراته می‌باشد.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  12. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  13. #7
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    کیو کوشین کای

    کیوکوشین کای یکی از سبک‌های کاراته و یکی از محبوب ترین رشته‌های رزمی در سراسر دنیاست.این رشته توسط ماسوتاتسو اویاما (۱۹۹۴-۱۹۲۳) رزمی کار اسطوره‌ای کره‌ای الاصل بنیان نهاده شد.

    این رشته از عناصر مختلفی نشأت گرفته که شامل تجریبات اویاما و تکنیک‌های دیگر سبک‌های کاراته بوجود آمده است. کیوکوشین کای از سه لغت کیوکو ((بالاترین ،نهایت)) شین ((حقیقت، روح)) و کای ((گروه و انجمن)) ترکیب شده‌است.

    این رشته در ابتدا اویاماریو و اویاما کاراته جوجیتسو نیز نامیده می‌شد. تاکید این سبک روی مبارزه واقعی از راه نزدیک است. در کیوکوشین کای برای کاستن مقاومت حریف از تکنیک‌هایی بطور متوالی استفاده می‌شود.

    این سبک تأکید زیادی بر روی تمرینات تنفسی و استقامتی دارد. از اینرو هنرجوی کیوکوشین بعد از سالها تمرینات مکرر دارای اندامی ورزیده می گردد. در سبک کیوکوشین تکیه اصلی بر حفظ سلامتی توام جسمی و روحی است، و در مبارزات کیوکوشین و اساسا در فلسفه آن پیروزی به هر قیمتی بر حیرف مقابل معنایی ندارد.

    در مبارزات کیوکوشین (همانند ورزش های رزمی دیگر) دو حریف رودررو به چشمان یکدیگر خیره گشته و شجاعت و شهامت و دلیری را به هم منتقل می کنند. اگر یکی از حریف ها به زمین بخورد حریف دیگر به وی احترام گذاشته عقب می نشیند.

    در فلسفه متعالی کیوکوشین هدف غائی تناوری جسم برای رسیدن به مکارم عالیه اخلاقی است و به هیچ روی خشونت در سبک کیوکوشین جایگاهی ندارد چرا که اساسا خشونت و کیوکوشن در تقابلند نه در تعامل. کیو کوشین نه تنها خشن نیست بلکه سعی در پرورش روحیه لطافت، افتادگی، و بزرگ منشی را در هنرجو دارد.


    دوجوی مرکزی این سبک (همانند دیگر رشته های ورزشی ژاپن) هونبو نام دارد و در سال ۱۹۶۱ توسط اویاما در توکیو بنیان نهاده شد. بعد از فوت اویاما افراد زیادی مدعی رهبری سازمان فدراسیون شدند که از آن میان کانچو یوشیکازو ماتسوشیما به واسطه منش و کردار والایش از سوی غالب نمایندگان به‌عنوان رهبر جدید سازمان پذیرفته گردید.بنيانگذار اين سبک در ايران کانچو یوسف شيرزاد مي باشد.

    در حال حاضر شیهان محسن آشوری رئیس کیوکوشین خاورمیانه و عضو هیئت رئیسه سازمان جهانی میباشد. شیهان داریوش باقری، شیهان افشین طباطبائی، و شیهان علی اکبر قاسمی نمایندگان رسمی سازمان در ایران هستند




    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  14. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  15. #8
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    شیتوریو

    74
    شيتوريو یکی از مهم‌ترین سبک های کاراته است، که توسط کنوا مابونی (1952-1889) بنيان گذاری شد.
    شيتوريو متشکل از دو سيستم ناهاته و شوری ته در کاراته می‌‌باشد. شيتو از نام‌های دو استاد بزرگ اوکيناوايی گرفته شده است. بدين صورت که شی از نام ايتوسوآنکو استاد مسلم سيستم شوری ته و کلمه تو از نام هيگااونا کانريو بنيان گذار و استاد مسلم سيستم ناهاته. در این مکتب توجه خاصی به نیرو و سرعت ورود آن و مرکز ثقل نیرو می‌شود.


    کنوا مابونی
    (به ژاپنی: 摩文仁 賢和) (زاده: ۱۸۸۹ در اکیناوا ، درگذشته: ۱۹۵۲) یکی از معروف ترین استادان هنر رزمی کاراته و پایه‌گذار سبک شیتوریو است.

    مابونی کاراته را زیر نظر دو استاد بزرگ این رشته ورزشی، یعنی آنکو ایتوسو و کانریو هیگونا آغاز کرد و اولی سیستم شوریته و دومی سیستم ناهاته را به او آموزش دادند. بدون شک آنچه به‌عنوان اولین ویژگی مابونی در ذهن ها تداعی می‌شود تعداد بسیار زیاد کاتاهایی بود که می دانست.

    مابونی در سال ۱۹۲۸ اکیناوا را به قصد اقامت در توکیو ترک کرد قبل از اینکه برای همیشه در اوزاکا ساکن شود، میراثی شامل ۴۹ کاتا از خود بجای گذاشت که اساس سبک او را تشکیل می دادند و در اوزاکا بود که سبک خود را شیتوریو نامید.


    اصول شیتوریو
    ریوسوی (آب روان)
    تنی (تغییر موضع)
    کوشین (انقباض و انبساط در عضلات بدن)
    هانگه کی (ضدحمله)
    راکا (گلهای افتاده
    )

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  16. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  17. #9
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    شوتوکان

    به ژاپنی: 松涛館 یکی از مهم‌ترین سبک های کاراته است، که توسط: گیچین فونا کوشی (۱۹۵۷-۱۸۶۸) بنیان گذاری شد.
    شوتو لقب فوناکوشی (شوتو به معنی کاج های لرزان است و چون خانه ی فوناکوشی در جنگل کاج بود چنین نامی بر او نهادند ) و کان به معنای خانه یا مکتب است. علاوه بر آن شوتوکان متعلق به سیستم شوری ته در کاراته است.
    اکنون رشته شوتوکان توسط یکی از استادان بزرگ جهان به نام استاد کانازاوا به صورت امروزی تر و علمی تربا نام شوتوکان s.k.i به جهانیان معرفی شده که به کمک نیروهای فیزیکی و بهره گیری از علم فیزیک کارهایی که به نظر خیلی‌ها سخت یا غیرممکن مینمایند را ممکن می‌کند. در این متد توجه خاصی به نیرو و سرعت ورود آن و مرکز ثقل نیرو می‌شود


    گیچین فوناکوشی

    ابداع کننده سبک شوتوکان کاراته می‌باشد که امروزه از سبکهای اصلی کاراته محسوب می‌شود. وی در سال ۱۸۶۸ در جزیره اویاما متولد شد. فوناکوشی ۱۵ ساله بود که کاراته را با به وسیله یکی از همکلاسیهایش که پسر استاد آنکو آزاتو (استاد معروف اکیناوا) بود شناخت. فوناکوشی آنقدر اصرار کرد تا استاد راضی شد او را در کلاسش ثبت نام کند. زیرا آزاتو شاگردان زیادی را نگه نمی‌داشت ولی فوناکوشی که موفق شده بود رضایت استادش را جلب کند توسط استادش به استاد ماهر دیگری به نام آنکو ایتوسو معرفی شد. فوناکوشی در همان موقع به عنوان مربی یک مدرسه ابتدایی پذیرفته شد. فوناکوشی پس از گذشت چند سال با این حال هنوز از شرایط اجتماعی و وضعیت اقتصادیش راضی نبود. برای همین او تصمیم گرفت اوکیناوا را به مقصد توکیو ترک کند تا آنجا بتواند کاراته را به عموم ژاپنی‌ ها معرفی کند. برای اینکه بتواند شانس بیشتری بدست بیاورد ابتدا دیداری از تمامی مدارس اوکیناوا به عمل آورد و کاتاهای بیشماری را از سبکهای مختلف کاراته آموخت. تا بتواند در توکیو مکتبهای مختلف توکیو را به نمایش بگذارد.در سال ۱۹۲۲ این امر به تحقق پیوست و فوناکوشی کلاسهایی را در پایتخت ژاپن دایر کرد و شاگردانش اغلب از قشر فرهنگی و دانشگاهی بودند.از شاگردان ایشان می‌توان به دکتر فرهاد وارسته اشاره کرد که بنیانگذار کاراته در ایران بودند و اکنون هم دارای دان ۱۰ کاراته می‌باشند.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  18. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  19. #10
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    وادوریو

    یکی از مهم‌ترین سبک‌های کاراته است، که توسط اوتسوکا هیرونوری (۱۹۸۲-۱۸۹۲) ابداع شد. وادوریو یعنی: راه صلح، روش صلح، روش صلح جویانه.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  20. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/